Birbirlerine yanık gibi bakıyorlardı hiç görmedin mi![]()
Birbirlerine yanık gibi bakıyorlardı hiç görmedin mi![]()
Bu sene Survivor'u pek izlemedim ama final yaklasmisken ortaya bir kopmolo teorisi atsam mi diye düsünüyorum![]()
Gerekli yerde etiketlemeyip destekledigim kisiyi kötülediğin konuya etiketlemeni kiniyorum
Düsünüyorum sadece büyük ihtimal yapmamOrtalık karışıyor zaten birde sen gel tam olsun valla
Düsünüyorum sadece büyük ihtimal yapmam![]()
Hem mutluyum hem sinirliyim şuan yarını heyecanla bekliyorumGerekli yerde etiketlemeyip destekledigim kisiyi kötülediğin konuya etiketlemeni kiniyorum![]()
Yarın Ademi finale çıkarıyoruz ve sende izliyorsunDüsünüyorum sadece büyük ihtimal yapmam![]()
Halk tokadı vurdu yüzüne sıra Serhatta, adamı takmıyorlar adamda bunlara sabrediyor..Sema emek verdi tamam ama bu hareketler yakışmadı ona ya Ademin bir saygısızlığı olmadı hiç ona karşı
Yapmaa daha beter karışık ortalık
Bende sabirsizlikla bekliyorumHem mutluyum hem sinirliyim şuan yarını heyecanla bekliyorum
Yarın Ademi finale çıkarıyoruz ve sende izliyorsun
Halk tokadı vurdu yüzüne sıra Serhatta, adamı takmıyorlar adamda bunlara sabrediyor..
hahah foto çok iyi cnm
Buralar yanacak yarın elenen kişinin fanları çıldırcakBende sabirsizlikla bekliyorum![]()
Yarin izleyemem büyük ihtimal ama finale bakarim belkiHem mutluyum hem sinirliyim şuan yarını heyecanla bekliyorum
Yarın Ademi finale çıkarıyoruz ve sende izliyorsun
Halk tokadı vurdu yüzüne sıra Serhatta, adamı takmıyorlar adamda bunlara sabrediyor..
Neden bakmıyorsunYarin izleyemem büyük ihtimal ama finale bakarim belki![]()
Ademi şampiyon yapacaz söz verdik Adem konuşurken onu takmayanları yolluyoruz tek kişi kaldı..hahah foto çok iyi cnm![]()
![]()
![]()
Ogeday oyunlarla finale cikarsa zorlu bir oylama olurBuralar yanacak yarın elenen kişinin fanları çıldırcak![]()
kimki bu serhat cnm adını ilk defa duydum gönüllerdenmiAdemi şampiyon yapacaz söz verdik Adem konuşurken onu takmayanları yolluyoruz tek kişi kaldı..
Ünlülerden eski Fenerbahçeli futbolcu lakabı BOĞAkimki bu serhat cnm adını ilk defa duydum gönüllerdenmi![]()
Adem vs Ogeday olacak gibi ama Acunun işi hiç belli olmaz tabiki geçen seneyi unutmadıkOgeday oyunlarla finale cikarsa zorlu bir oylama olur
Umarim Serhat ilk finalist olurda Ademle Ogeday birbirini yer![]()
Ilhandan daha iyi bir futbolcukimki bu serhat cnm adını ilk defa duydum gönüllerdenmi![]()
Serhat performansla finalist olursa yapacak birsey yok. Acuna laf atmayinÜnlülerden eski Fenerbahçeli futbolcu lakabı BOĞA
Adem vs Ogeday olacak gibi ama Acunun işi hiç belli olmaz tabiki geçen seneyi unutmadık![]()
Ademin oyları hepsini geçecek bakın görünIlhandan daha iyi bir futbolcu
Haydi git sahur vaktin geldi senin. Bizim daha 1 saat var
Serhat performansla finalist olursa yapacak birsey yok. Acuna laf atmayin![]()
Ünlülerden eski Fenerbahçeli futbolcu lakabı BOĞA
Adem vs Ogeday olacak gibi ama Acunun işi hiç belli olmaz tabiki geçen seneyi unutmadık![]()
ohaaa adını sanını duymadım nasıl futbolcuymus bu acunun yine ünlü anlayısı sanırımIlhandan daha iyi bir futbolcu
Haydi git sahur vaktin geldi senin. Bizim daha 1 saat var
Serhat performansla finalist olursa yapacak birsey yok. Acuna laf atmayin![]()