Survivor 2017 - 127. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları - Kıbrısta İlk Eleme

hahah aa bu @MasacRE- yinemi karşı tarafta hiçmi adam akıllı birini tutmaz ayoll :F

bu sefer @Bully benim tarafımda @EFE UYSAL da var ilhanımın intikamını alıyoruz
:A :A :A
Masacre'nin Ogedaycı olduğunu unuttum deme sakın :A Hangi takımlıydı kendisi :A

Aynen İlhan'ın da intikamını alıp Ogeday'ı çiğ çiğ yiyeceğiz hayırlısıyla :Z

Okadar belli ettim ama senden tık yok. Kendin olunca beklentin oluyor ama :ppp:

İlhanını ezdik şimdi sıra bademe geldi :Z :A

hhaha yaaa işte aklıma mesajını görünce geldi :F hep karşıdma yer alıyor mertime akrsı sarp şimdide bunların kız kılıklısı kartal ilhanımı yenmişler ayy dahada sinir oldum ademede badem diyor ama bademi yiyecekler inş @Yiğitt :A :A :A @EFE UYSAL

Benim çenem piskolojik olarak çökeltir :F :F :F

hhaha yaaa işte aklıma mesajını görünce geldi :F hep karşıdma yer alıyor mertime akrsı sarp şimdide bunların kız kılıklısı kartal ilhanımı yenmişler ayy dahada sinir oldum ademede badem diyor ama bademi yiyecekler inş @Yiğitt :A :A :A @EFE UYSAL

Sana güveniyoruz canım, bizim yanımızda yer alman bizim açımızdan büyük şans :A :Z

Finalde bu ikiliden biri olmayacak 😉 Serhati hafife alanlara cevap gelecek yarin 😉 Bugün performansiyla rakiplerini ezdi yari finale cikti. Yarinda kendi imkaniyla cikabilir olmasada Fenerbahçeliler destek olurlar
@Bully haftalardir Serhat elenir deyip durdu sonuç ilk yari finalist oldu 😉
Serhat vs Adem iyi olur :A

Bu akşam özellikle ikinci oyunu kaybettiğimiz için üzüldüm kazanırız sanıyodum ama olsun oylamadan galip ayrıldık sonuçta daha 2 oylamamız var ve bunlar çok daha zorlu olacaktır büyük ihtimalle yinede farketmiyo ben inanıyorum Ademi şampiyon yapıcaz dimi @EFE UYSAL :A

bademi ezme yapcaz ezme :Z Ne de güzel olur badem ezmesi olsa da yesek :A Neyse Ogeday şampiyon olunca bir badem ezmesi yeriz artık :Z :A

badem+ezmesi+%252819%2529.jpg

Bu akşam özellikle ikinci oyunu kaybettiğimiz için üzüldüm kazanırız sanıyodum ama olsun oylamadan galip ayrıldık sonuçta daha 2 oylamamız var bunlar çok daha zorlu olacaktır büyük ihtimale yinede farketmiyo ben inanıyorum Ademi şampiyon yapıcaz dimi @EFE UYSAL :A
Söz verdik tabiki yapıcaz dimi @Bully :A:A