Survivor 2017 - 127. Bölüm (Çeyrek Final) Yorumları - Kıbrısta İlk Eleme

Biz yalanciktanmi diyoz
herkesin bakış açısı farklidir tabiki
bu arada @Bully oyun oynayacakti döndüğünde bildirimlere şok olacak
Çiğdem sende Gürkan Uygun karizması var demişti, başta bir yadırgadım mesela niye Kenan demedin diye ama sonradan çok hoşuma gitti

Ayrıca beni yakışıklı bulduğun için teşekkür ederim Zeynocum

hahha aa ten renginde biraz andırıyorya ama gürkan uygun karizması daha havalı bence

ben sana içtenlikle bir değerlendirme yaptım cnm çok süslü püslü konusmam bu konularda ama en samimi düşüncem oldunu bil

Gece jeton düştü hemen
sen uyumazsin bugün dinçsin

Çok uykum var hızlı hızlı bakıyorum bildirimlere, düzelttim şimdi hakkını verdim
Uykulu gelmedin bana
demek gerçekten hep saf ayağına yatiyon kesinleşti

Aa ben çok sevdim zaten Gürkan Uygun benzetmeni
Adam cidden karizma

Biliyorum canım sen karizma bulursun başkası yakışıklı bulur kişiden kişiye göre değişir tabii

Gece jeton düştü hemen

Uykulu gelmedin bana
Yok gerçekten uyku akıyor gözlerimden
Dün gece çok da uyuduğum söylenemez birkaç saat işte

Haydi dogru yatağa

Dünden beri 200 mesaj yazmisim :O bugun baya kiydim internetime
cok oyalanma artik uyu canim

hadi gitde uyu bende canım sıkılınca geldim sahur yapıp ama 4 benim için rekor daha fazlasını zorlamaya gerek yok

CİCİLİ BİCİLİ RÜYALAR ÇOCUKLAR @efe UYSAL @Bully

@efe UYSAL

@Çiğdem- @Bully falan seni kandırmışlar sen tamamını izlesen Ademi tutmazdın Serhat Akına "alman erkeği" demişti sonra İlhanda üzerine alındı İlhanlada tartışmaları var Adem son haftalar ne olursa olsun hep İlhanı potaya soktu sms kapanınca değişti bence bu adamı tutma

Serhat öncenona metrekaresine göre delikanlı gibi laflar etti olaylari kronolojik olarak inceleyelim

Gece jeton düştü hemen

Uykulu gelmedin bana
Ben @Bully'den daha yakışıklıyımdır
Eyyyyy Bully sen kimsin yaaaaa

Serhat öncenona metrekaresine göre delikanlı gibi laflar etti olaylari kronolojik olarak inceleyelim

O Serhat'ın ayıbı, altta kalmasın diye İlhan'ada bir gönderme yaptı hatta sonradan kamera röportajında sürekli İlhan'la kendi aralarında Almanca falan konuşuyorlar anlamıyorum nerden bileyim küfretmediklerini falan demişti
@Çiğdem-

Ben @Bully'den daha yakışıklıyımdır
Eyyyyy Bully sen kimsin yaaaaa
At fotografini yorumlaylim

Diyarbakirlimiydin sen ? Esmersen yada kara kaş falansan şüphem yok yakışıklılığından

Aa konuyu açman iyi oldu @Bully nin resmini ill gördüğümde aslında tatli bulmuştum. O resimdeki ilk izlenimdi
yani tatli oldugunu yazmayi unuttum dün

Burada @MEnes hakindada birşeyler söylüyeyim. Oda çok yakışıklı üyelerden biri
kendisine belirtmistim zaten ve hala ayni fikirdeyim

Birisi acaba en yakışıklı kim yarışmasımı sunsa

SERHAT'I öven bir mesaj galiba ? Neyse attim kalbi
performansi en iyi olan yarismaci bence ve sakat olduktan sonra iyi performansla devam eden tek yarışmacı

Evet bende Serhat'ı destekliyorum, Serhat kazanamazsa Ogeday
Sen?

Evet bende Serhat'ı destekliyorum, Serhat kazanamazsa Ogeday
Sen?
Kim alsa üzülmeyecem ama gönlüm Serhat'tan yana
Adem'i ilk baslarda desteklerdim ama Serhat daha ağır basiyor ve ünlücü olmama rağmen gönüllülerden en begendiğim Ogeday'dı. Oda sonuna kadar hakediyor

Kim alsa üzülmeyecem ama gönlüm Serhat'tan yana
Adem'i ilk baslarda desteklerdim ama Serhat daha ağır basiyir ve ünlücü olmama rağmen gönüllülerden en begendiğim Ogeday'dı. Oda sonuna kadar hakediyor

Ben Adem'de biraz değişiklik fark ettim yoksa en başındaki hareketlerine bakarsak ve performansıda o kadar kötü değil yani o da hak ediyor. Ama dediğim gibi değişti, Serhat'ın aşırı doğal olduğunu düşünüyorum ve performansıda gayet iyi Sema'ylada dostlukları iyiydi bence hak ediyor

Dediğim gibi kim alsa üzülmem. Adem de kesinlikle hakediyor. Serhat'in Fenerbahçeli futbolcu olmasi ve performansi ve baskalarinin Serhat'ı iddiali bulmamasindan dolayi ona olan sevgim daha büyüdü. Adem Serhati ezdi denildi gördük kim ilk yari finalist oldu

Haftalardir Serhat elenir diyenler oldu sonuç ortada
ben hic bir zaman Serhat kesin finalde olacak kazanir diye iddialarda bulunmadim. Herzaman finali hakeden bir yarismaci dedim ve Sabriyeyle potada olduklarinda cok korkmustum

Serhati destekliyorum diye diger yarismacilara laf etmiyorum. Onlarda sonuna kadar hakediyor.

Evet Diyarbakırlıyım

Doğru tahmin
@Bully ağlasın kendine