Gökhan gider sonra SabriyeYarın maç varsa Salı eleme olmaz tabii
Bekleyip göreceğiz artık
@Çiğdem- Adem, İlhan, karşı takımdan da Elif ve Gökhan potada, birazdan biri elenecekGökhan gider sonra Sabriye
Gökhan by diyoruz@Çiğdem- Adem, İlhan, karşı takımdan da Elif ve Gökhan potada, birazdan biri elenecek
İlhan adem yinemi elemede bu ogeday niye elemede olmuyor yaa@Çiğdem- Adem, İlhan, karşı takımdan da Elif ve Gökhan potada, birazdan biri elenecek
Bence Elif elensin çok itici bir kız, Gökhan geldi Adem'den özür dilediGökhan by diyoruz
Adem 3. aday.
@Çiğdem- Adem, İlhan, karşı takımdan da Elif ve Gökhan potada, birazdan biri elenecek
Sabriyemi kolyeyi aldi? :O@Bully @EFE UYSAL @Dosi bugün bağ evinde baktım heyecanlı bir yarış oldu ünlülüler kaybetti bakalım neler olacak
Aynen bizimkiler yine el ele potaya girdilerİlhan adem yinemi elemede bu ogeday niye elemede olmuyor yaa@EFE UYSAL
Sabriyemi kolyeyi aldi? :O
bu pota Acunun planini altust etti
acun beyin gözde hatunu ogeday olsa gerek nedir bu öncelikler kayırmalarAynen bizimkiler yine el ele potaya girdilerSabriye söyledi İlhan'ın ismini, oynadığı oyunun intikamını da aldı
Ogeday da 1-2 kez girmişti potaya sanırım ama ballı biri zaten genel olarak, çok gıcık oluyorum. ss
Sabriyemi kolyeyi aldi? :O
bu pota Acunun planini altust etti
Evet Sabriye aldı kolyeyiOrasına bakamadım işte sembol oyununuı ünlüler oynayacaktı eve geldik konsey vardı geldiğimde @EFE UYSAL @Bully kolyeyi kim aldı
Evet Sabriye aldı kolyeyiUmarım Elif gider
iki takiminda en güçsüzleri dokunulmaz oldu şaka gibiEvet Sabriye aldı kolyeyiUmarım Elif gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?