Artık ona kolay galibiyet yok hep bala kazanıyordu Adem artık izin vermicek hepinizi gömecek parkuraSana da Efeye söylediğimin aynısını söylüyorum kısacası başka bir şey demeye gerek yokBalmış, pehh güldürmeyin beni
Ama yüzmüyorlar, o yüzden direk Ogeday avantajlı denemezKaldı ki Ogeday hep gömüyor Ademi suda karada her yerde yani hiç fark etmez
![]()
Anca çene çalar onlar, final aşamasına geldiğinde o fancıklar kurtaramayacak sıvordmeni
Buna anca sen inanırsın ve fancıklarınAnca çene çalar onlar, final aşamasına geldiğinde o fancıklar kurtaramayacak sıvordmeni![]()
Ogeday'ı Yunan'a karşı gördük, Avrupa arenasında ezildi, küçük maçların oyuncusu kendisiSana da Efeye söylediğimin aynısını söylüyorum kısacası başka bir şey demeye gerek yokBalmış, pehh güldürmeyin beni
Ama yüzmüyorlar, o yüzden direk Ogeday avantajlı denemezKaldı ki Ogeday hep gömüyor Ademi suda karada her yerde yani hiç fark etmez
![]()
Kapak gibi kapak tebrik ediyorum.Ogeday'ı Yunan'a karşı gördük, Avrupa arenasında ezildi, küçük maçların oyuncusu kendisi![]()
O küçük maç dediğin oyunlarla kazanılıyor Survivor. Yunanlarla yapılan oyun da onlardan biri sadece. Yani o oyuna başka başka anlamlar yüklemenin bir anlamı yokOgeday'ı Yunan'a karşı gördük, Avrupa arenasında ezildi, küçük maçların oyuncusu kendisi![]()
Uluslararası mücadele oynanıyo orda nasıl bir tutarsınO küçük maç dediğin oyunlarla kazanılıyor Survivor. Yunanlarla yapılan oyun da onlardan biri sadece. Yani o oyuna başka başka anlamlar yüklemenin bir anlamı yok![]()
Artık ona kolay galibiyet yok hep bala kazanıyordu Adem artık izin vermicek hepinizi gömecek parkura![]()
Anca çene çalar onlar, final aşamasına geldiğinde o fancıklar kurtaramayacak sıvordmeni![]()
onlar yesin birbirini Sema olacak şampiyonOgeday'ı Yunan'a karşı gördük, Avrupa arenasında ezildi, küçük maçların oyuncusu kendisi![]()
Sezon sonunda sizin gibi Adem'i başarılı sanan insanlar hariç kimse o bir tane oyunla karar vermeyecek. Bakın gerçekler bu.Uluslararası mücadele oynanıyo orda nasıl bir tutarsınheyecan tavan Ogesu kaldıramadı yükünü
![]()
Cidden çok hayalcisinSezon sonunda sizin gibi Adem'i başarılı sanan insanlar hariç kimse o bir tane oyunla karar vermeyecek. Bakın gerçekler bu.
![]()
Sene sonunda kaybedince "Ama Ogeday Yunanistan'a karşı oynamadı yaa" dersiniz artık @Bully ile![]()
Olsun hakkıdır.onlar yesin birbirini Sema olacak şampiyon![]()
Tabiki sadece peformansla şampiyon olunmaz. Ama peformans çok önemli bir kriterdir. Ve sana şunu söyleyeyim, bütün Survivorların şampiyonları hep performans sıralamasında en başta olanlardan çıktı. Bkz Atakan, Turabi, Nihat Altınkaya, HilmicemCidden çok hayalcisinBen performansa bakmıyorum ve tek performansla şampi olunmaz Ademin adamlığı yeter
![]()
Kendini böyle avut şampiyon Adem Kılıççı olacak bı sene farklıTabiki sadece peformansla şampiyon olunmaz. Ama peformans çok önemli bir kriterdir. Ve sana şunu söyleyeyim, bütün Survivorların şampiyonları hep performans sıralamasında en başta olanlardan çıktı. Bkz Atakan, Turabi, Nihat Altınkaya, Hilmicem
onlar yesin birbirini Sema olacak şampiyon![]()
Olsun hakkıdır.![]()
Kendini böyle avut şampiyon Adem Kılıççı olacak bı sene farklı![]()
Adem haketmiyorsa Ogesu hiç haketmiyor yumuşak herifBak Efe'ye katılıyorum bu konudaSema kazanmayı hakeden bir isim. Ama Adem haketmiyor işte o konuda ayrılıyoruz
![]()
Adem haketmiyorsa Ogesu hiç haketmiyor yumuşak herifBak Efe'ye katılıyorum bu konudaSema kazanmayı hakeden bir isim. Ama Adem haketmiyor işte o konuda ayrılıyoruz
![]()