Gökhan gider sonra SabriyeYarın maç varsa Salı eleme olmaz tabii
Bekleyip göreceğiz artık![]()
@Çiğdem- Adem, İlhan, karşı takımdan da Elif ve Gökhan potada, birazdan biri elenecekGökhan gider sonra Sabriye![]()
Gökhan by diyoruz@Çiğdem- Adem, İlhan, karşı takımdan da Elif ve Gökhan potada, birazdan biri elenecek![]()
İlhan adem yinemi elemede bu ogeday niye elemede olmuyor yaa@Çiğdem- Adem, İlhan, karşı takımdan da Elif ve Gökhan potada, birazdan biri elenecek![]()
Bence Elif elensin çok itici bir kız, Gökhan geldi Adem'den özür dilediGökhan by diyoruz![]()
Adem 3. aday.
@Çiğdem- Adem, İlhan, karşı takımdan da Elif ve Gökhan potada, birazdan biri elenecek![]()
Sabriyemi kolyeyi aldi? :O@Bully @EFE UYSAL @Dosi bugün bağ evinde baktım heyecanlı bir yarış oldu ünlülüler kaybetti bakalım neler olacak![]()
Aynen bizimkiler yine el ele potaya girdilerİlhan adem yinemi elemede bu ogeday niye elemede olmuyor yaa@EFE UYSAL
Sabriyemi kolyeyi aldi? :O
bu pota Acunun planini altust etti![]()
acun beyin gözde hatunu ogeday olsa gerek nedir bu öncelikler kayırmalarAynen bizimkiler yine el ele potaya girdilerSabriye söyledi İlhan'ın ismini, oynadığı oyunun intikamını da aldı
Ogeday da 1-2 kez girmişti potaya sanırım ama ballı biri zaten genel olarak, çok gıcık oluyorum. ss
Sabriyemi kolyeyi aldi? :O
bu pota Acunun planini altust etti![]()
Evet Sabriye aldı kolyeyiOrasına bakamadım işte sembol oyununuı ünlüler oynayacaktı eve geldik konsey vardı geldiğimde @EFE UYSAL @Bully kolyeyi kim aldı
Evet Sabriye aldı kolyeyiUmarım Elif gider
![]()
iki takiminda en güçsüzleri dokunulmaz oldu şaka gibiEvet Sabriye aldı kolyeyiUmarım Elif gider
![]()