Survivor 2017 - 111. Bölüm Yorumları - Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazanacak?

iki takiminda en güçsüzleri dokunulmaz oldu şaka gibi :A
Acunun işi zor. kim gitse düzen bozulur. Yine Elif giderse devam eder takim meselesi. Berna hep secimlerde Sabriyeyi alir Sema devre disi kalabilir cok.
@vadikızı hoşgeldin canim
Sema zaten Kıbrısta :F

acun beyin gözde hatunu ogeday olsa gerek nedir bu öncelikler kayırmalar :A :A :A @EFE UYSAL

Hhahah aa resmen favori adamım ile sabri kapısıyor kendim kapısıyorum gibi hissediyorum :F
10 dk sonra elenen belli olacak :A:A

@EFE UYSAL yani cok oynatilmaz onu diyorum.
@Bully göztepe eskişehir maçi cok heyecanli. 90. dakikada 1-1 oldu şuan uzatma :A acaba Mustafa Denizlimi yoksa Yilmaz Vuralmi sevinecek :F

Şimdi 10 oyuna düşüldüğüne göre bireysele dönmek yerine böyle bir çözüm bulunmuş. Gökhan gider bugün. Sonra da Ogeday ben tek siz hepiniz moduna girip bütün ünlü erkekleri gömer :A

Abo :Z Sabriye finale Sabriye Kibrisa :A
Ilk uzatma devresinde eşitlik bozulmadi. Ikincidede olmazsa penaltiya gidecek cok heyecanli
@Bully @MasacRE- bakalim Eskisehirmi yoksa Göztepemi birinci lige yükselecek :A
Ben İzmir'de Göztepe takımının merkezi sayılabilecek bir yerde oturuyorum ama oldum olası sevemedim İzmir takımlarını :A Yine de Göztepe yükselsin isterim tabi :D

Yalnız maç bugün bitecek mi asıl önemli soru o :A

Ben İzmir'de Göztepe takımının merkezi sayılabilecek bir yerde oturuyorum ama oldum olası sevemedim İzmir takımlarını :A Yine de Göztepe yükselsin isterim tabi :D

Yalnız maç bugün bitecek mi asıl önemli soru o :A
3 dakika sonra eşitlik bozulmazsa penaltiya gececekler. Göztepe 90. dakikada gol atmasaydi Eskişehir garantilemisti :A

3 dakika sonra eşitlik bozulmazsa penaltiya gececekler. Göztepe 90. dakikada gol atmasaydi Eskişehir garantilemisti :A
Oyun çok durdu işte taraftarlar yüzünden 3-4 saati buldu maç :D İlk yarı 17 ikinci yarı 11 dk uzatma verilmişti galiba :D

@sürgünüm bakiyormusun maca ?
aboooooooo topu kacirdi Eskişehir :O @MasacRE-

Göztepede kaçirdi :F

Eskişehir yine kaçirdi :A çok heyecanli :Z

Göztepe yine kaçirdi :A hala esitlik bozulmadi. Göztepe 2 kere tepti Şansi :F
@Bully Where are you ?:A
ve Eskişehir yine kacirdi. Göztepe icin son sans . bakalim. atarsa bitiyor

Göztepe süper ligde :A tebrikler @MasacRE- :D
yazik Eskisehire ama bir sürü kaçirdilar