Survivor 2017 - 1. Bölüm Yorumları

Gönüllülerin kızlarıda sıradan değil şimdi. İnstagramdan takip ediyorum çoğunu hepsi sporla ilgileniyor,pro olanlarda var. @MasacRE- nin Fulyası bile. :A
Sorun onların sıradan olmaması değil ki, ünlülerdeki sporcu kızların fos çıkması, umarım ilk bölüme özgü bir durumdur. ss

Tv8 avrupa yayını geriden geliyor ben daha ikinci oyunu yeni izliyorum.

Burçak da iyiymiş. :A

Atis önemli :A Semih sonlara dogru bozmustu kendini ama Eser'de sanki yarisma ilerledikce acilacakmis gibi bir tip var eger öyle olursa sampiyon olur :A
Acunun oyunları işte Serkay Semihten düşükken onu yükseltti Semihi düşürdü :A Hiç belli olmaz bu işler bir bakarsın sıfır çekmeye başlar :A

En sevmediğim yarışmacıyı söyledin. Bu tür adamlar ancak çene ile bir yere gelmeye çalışırlar ama bu adam sanki ekmek yiyemeyecek gibi sonuçta adamın performansı çok kötü. Tabi bunlar benim şahsi görüşüm.

İlhan Mansız parkurdaki ipe dokunmadan tak tak geçmesi ve akabinde onun gibi yapmaya çalışanları görünce adama olan hayranlığım daha da arttı. Tıpkı R. Carlosa yaptığı çalım gibi adam burda da öncü durumda.

En sevmediğim yarışmacıyı söyledin. Bu tür adamlar ancak çene ile bir yere gelmeye çalışırlar ama bu adam sanki ekmek yiyemeyecek gibi sonuçta adamın performansı çok kötü. Tabi bunlar benim şahsi görüşüm.

İlhan Mansız parkurdaki ipe dokunmadan tak tak geçmesi ve akabinde onun gibi yapmaya çalışanları görünce adama olan hayranlığım daha da arttı. Tıpkı R. Carlosa yaptığı çalım gibi adam burda da öncü durumda.
Semih Öztürk çakması işte abi kısacası ama hiç oyun kazanamıyor ve zeka yok :A

İlhan Mansız çok iyiydi hızını biraz daha arttırmalı arttırırsa önünde kimse duramaz. Eser ve Denisada gönüllülerde en çok dikkat çekenlerdi :D

Semih Öztürk çakması işte abi kısacası ama hiç oyun kazanamıyor ve zeka yok :A

İlhan Mansız çok iyiydi hızını biraz daha arttırmalı arttırırsa önünde kimse duramaz. Eser ve Denisada gönüllülerde en çok dikkat çekenlerdi :D
İlhan Mansız yaşlanmış üstelik birazda göbek yapmış ilerleyen haftalarda kilo verince eski performansına dönme ihtimali çok yüksek.