ben sadece ilk çıkanı yunan türkiye izlemiştim o sestede yine ilk çıkanı pop starı izelmiştim
htt yeteneksizsinizinde ilk sezonu sadece bakmıstım bunlar 10 yıldır aynı şeylerini izlemeye devam ediyorlar acunun ilk sezonlaarı yeterli ayoll
ben sadece ilk çıkanı yunan türkiye izlemiştim o sestede yine ilk çıkanı pop starı izelmiştim
Erdi nasil?İlhan'a olan hayranlığım daha da artıyor. Yok böyle bir insan ya [emoji4]
İlhan aklını alır bu artistin parkurlarda sıkıntı yokErdi kameralara oynuyor Ilhanada atar yapiyor zibidi
Sonunda sende bize katıldın.
Tabi korktu reyizden Semih cakmsi bile olmaz bundanİlhan aklını alır bu artistin parkurlarda sıkıntı yokSonra da paşa paşa özür diledi ama
tüm gün giremedim zaten foruma. bildirimler bir sürü içinde can sıkıcı şeylerde var zaten ama şuan cevaplıyamıyorum. Öm de yazanlara hiç cevap yazasım yok.Dün modun iyiydi ne güzel, bugün düşüş mü oldu. ss
Favorini buldun galibaNe kadan da tatlı bir Denisa.Ne kadan da eğlenceli, ele avuca sığmıyor kız inanılmaz enerjisi var. Ben aşık oldum galiba.
Ne kadan sempatik ne kadan da tatlı, bir o kadar şapşik.Favorini buldun galiba
Erdi kazmasini nasıl buldunNe kadan sempatik ne kadan da tatlı, bir o kadar şapşik.Kesinlikle favorim. İlhan Mansız kusura bakmayacak artık.
Sabriye yeni Nagihan olacak gibiGecin su artik parkurlu oyuna.ss
Karadenizli ablamız bencede öyle olurSabriye yeni Nagihan olacak gibi
Pınar gömdüSedat'ta var bi uğursuzluk. ss @EFE UYSAL
Eser kazandı ve gönüllüler 1-0 öne geçti.
Pınar kazandı ve 1-1 oldu.
Volkan finale gider, net, o cüsseyle inanılmaz bir hızı var. ssPınar gömdü
Serhat bari kazansinVolkan finale gider, net, o cüsseyle inanılmaz bir hızı var. ss
O kadar lafa kaybetti Kadıköy boğasıSerhat bari kazansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?