Hiç merak ettim seni öyle keşke etmeseydimen az 1 saat sonra niyeki?
Hiç merak ettim seni öyle keşke etmeseydimen az 1 saat sonra niyeki?
Bol kaoslu bir Survivor olacak gibi, ilk günden başladı kavgalar.Spastik Erdi Ilhana laf ediyor
Erdi sutlanir bence birkac haftaya herkes nefret ediyor Ünlüler abiyiz diye birsey yapmiyorkar simdilikBol kaoslu bir Survivor olacak gibi, ilk günden başladı kavgalar.
bende gece kaos yaratacam .Bol kaoslu bir Survivor olacak gibi, ilk günden başladı kavgalar.
SİZ İLK BÖLÜM İYİ baslıyor demiştiniz bu akşam iyi başlar pazarteside içerde ağzının payını verir 2.fragmana baktınmı @Bully her sahne aksiyonBasladi senin korkulu rüyan
Dün modun iyiydi ne güzel, bugün düşüş mü oldu. ssbende gece kaos yaratacam .
herkese diyecek sözum var. suan rahat yazamiyorum
Hemen emin alma bol kavgali Survivor olacak gibi gelsin reytinglerSİZ İLK BÖLÜM İYİ baslıyor demiştiniz bu akşam iyi başlar pazarteside içerde ağzının payını verir 2.fragmana baktınmı @Bully her sahne aksiyon
İzledim evet çok iyi olmuş ama Survivor'ı TV'den izlemek daha cazip benim için, bak izlerken kaç tane yorum yapabiliyorum şu an, İçerde'yi netten konsantre şekilde izlerimSİZ İLK BÖLÜM İYİ baslıyor demiştiniz bu akşam iyi başlar pazarteside içerde ağzının payını verir 2.fragmana baktınmı @Bully her sahne aksiyon
Erdi kameralara oynuyor Ilhanada atar yapiyor zibidiİzledim evet çok iyi olmuş ama Survivor'ı TV'den izlemek daha cazip benim için, bak izlerken kaç tane yorum yapabiliyorum şu an, İçerde'yi netten konsantre şekilde izlerim
Sonunda sende bize katıldın.Yok bu yıl izlemem artık