Aynen yaa sanki askere gidiyorlar Birisinin annesi de "aslan parçaları" diyerek yolladıSanırsın askere gidiyor alt tarafı Survivora gidiyor nasıl uğurluyorlar Çakma Semih
Alemler resmenAynen yaa sanki askere gidiyorlar Birisinin annesi de "aslan parçaları" diyerek yolladı
Fulya'ya ben de uyuz oldum, Duygu havası var biraz ama yarışlarda nasıl göreceğiz Erkenden şutlamak isterler gibi onuİlhan 3-2 yaptı durumu Fulya çok çirkef ve kavgacı Erdide Semih Öztürk özentisi olacam diye herşeyi deniyor @Bully
İlhanı taşıyamadılar skandalFulya'ya ben de uyuz oldum, Duygu havası var biraz ama yarışlarda nasıl göreceğiz Erkenden şutlamak isterler gibi onu
Erdi Semih gibi yarışabilirse final turlarını görür, yoksa pek şansı yok
Eser baya hırslı, fanı da çok finale doğru gider gibi
Bu oyun gönüllülere bakıyor zaten daha çok, diğer parkurlu oyun bizdeİlhanı taşıyamadılar skandal
Sabriye beklentimden kötü girdi oyuna Burçak rahat kazandı.
Yiğitte aynı Efecan tipi var
Bu oyun gönüllülere bakıyor zaten daha çok, diğer parkurlu oyun bizde
Burçak zekamla one çıkacam demişti Panorama'da izledim, haklı çıktı kız
Sedat üzdü. ss
Tv8in sitesinden izlecanli yazmaya devam edin.
bizde daha adaya varmadilar
Ünlüler kızlardan kimse kazanamadıGönüllüler rahat aldı ilk oyunu neyse can sıkmak yok parkurluyu da biz rahat alırız
Beceriksiz çıktı gibi kızlar umarım bir seferliktir bu durum. ssÜnlüler kızlardan kimse kazanamadı
Ne zaman varacaksın eveevde degilim
Sevincleri cok iticiydiBeceriksiz çıktı gibi kızlar umarım bir seferliktir bu durum. ss
Erdi tam nefretlik bir şey oynuyor kameralara. ss
Ne zaman varacaksın eve
en az 1 saat sonra niyeki?Beceriksiz çıktı gibi kızlar umarım bir seferliktir bu durum. ss
Erdi tam nefretlik bir şey oynuyor kameralara. ss
Ne zaman varacaksın eve