Eser'in ne yapacagi hic belli olmaz Kismetse Olur'da cok deli hareketleri vardi bazen sunucuya karsi geliyordu burada da gelirAcundan daha deli değil
Eser'in ne yapacagi hic belli olmaz Kismetse Olur'da cok deli hareketleri vardi bazen sunucuya karsi geliyordu burada da gelirAcundan daha deli değil
Acun anında şutlar onuEser'in ne yapacagi hic belli olmaz Kismetse Olur'da cok deli hareketleri vardi bazen sunucuya karsi geliyordu burada da gelir
Sutladi ama en sonda sutladi bunu da öyle yaparAcun anında şutlar onuSemih Öztürkü şutladı bunumu şutlayamayacak
Sonra fanlar tt yaparSutladi ama en sonda sutladi bunu da öyle yapar
Acun takmiyor onlari gecen sene istedikleri kadar tt yapsinlar umrumda degil demistiSonra fanlar tt yapar
Şakşuka dansıAcun takmiyor onlari gecen sene istedikleri kadar tt yapsinlar umrumda degil demisti
Koptum burda
Erdi şokKoptum burda
Erdi enteresan bir tip sacma hareketler yapiyorErdi şokTek espri etrafında dolanıyor ama yine hareketleri kopmalık
Havuç beklentiden iyiFurkan acaip hızlı. Favorim olabilir.
Semih Öztürk çakması işteErdi enteresan bir tip sacma hareketler yapiyor
Ama Semih'i takimda ki herkes dislamisti bu cocugu ise sahiplenmisler egleniyorlar adamlaHavuç beklentiden iyi
Semih Öztürk çakması işte
Bu daha kötü işte arkasından hançerlerlerAma Semih'i takimda ki herkes dislamisti bu cocugu ise sahiplenmisler egleniyorlar adamla
İlk hafta performansi kötü deyip elerler isteBu daha kötü işte arkasından hançerlerler
Ama Semih'i takimda ki herkes dislamisti bu cocugu ise sahiplenmisler egleniyorlar adamla
Sonra olay çıkarır bu Erdi yazınca arkadaşlarıİlk hafta performansi kötü deyip elerler iste
Bence Erdi'yle kavga etmezler uygun bir sekilde yollarlar o adamiDur daha gönüllüler oyun kaybetmedi. Bir kaybetsinler ben o zaman görürüm onları
Elendikten sonra olay cikarsa ne olacakSonra olay çıkarır bu Erdi yazınca arkadaşları
Bence Erdi'yle kavga etmezler uygun bir sekilde yollarlar o adami
Elendikten sonra olay cikarsa ne olacak
Elendiğini öğrendikten sonra sarılmaz kimseyle laf atar gider küfür eder vs.Bence Erdi'yle kavga etmezler uygun bir sekilde yollarlar o adami
Elendikten sonra olay cikarsa ne olacak
Adam itici ama bunlar kabullenmisler iste eglence konusu yapmislar adami eger adada uzun kalmazsa kavga etmezler uzun kalirsa kavga kacinilmaz tabii ki de fazla sabredemezler yani bu durumaProgramı yarıdan sonrasını izledim, sadece o kısımda bile ne kadar itici biri olduğu belli oluyordu Erdi'ninYani o adamla kavga etmemelerine imkan yok
Olsu o kadar bir sey olmazElendiğini öğrendikten sonra sarılmaz kimseyle laf atar gider küfür eder vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?