Survivor 2016 - 96. Bölüm Yorumları

Susayım diyorum olmuyor karşıdakiler tanımıyosun ben foruma girmiyordum zaten
ama benle uğraşıyorlar keyiften olay çıkıyorlar ben birşey yapmadım çukur kazmadım
onları tanımadan konuşma kafalarına göre küfür ediorlar eğer birşey yaptıysam
allah benim belamı versin tanımadan yorum yapmayın ya
Kankini çağır da gelip savunsun seni. :)))

Karşımdakini savunmuyorum, farkındaysan olan anında ben girip savundum seni orada. Bir kıza edilmeyecek lafları söylediler, ben lafımı söyledim orada. Ama bu işler karşılıklı. Adamlar boşa konuşmuyor.

Susayım diyorum olmuyor karşıdakiler tanımıyosun ben foruma girmiyordum zaten
ama benle uğraşıyorlar keyiften olay çıkıyorlar ben birşey yapmadım çukur kazmadım
onları tanımadan konuşma kafalarına göre küfür ediorlar eğer birşey yaptıysam
allah benim belamı versin tanımadan yorum yapmayın ya

dikkat çekme çabasına değilim susayım diyorum bilmeden yorum yazıyosun ya
yeter:T
Yapmadıysan neden gelsinler salaklar mı beyinsizler mi genç insanlar ana bacı sövüyorlar belliki senin yüzünden işte birşey olmasa küfür etmezlerdi :)))

Sağ kolum yapıyorum seni, ikimiz forumun yükselen yıldızı olalım. :A

Forumdaki arkadaşlar 100 kere uyarmış onlarla muhattap olma, bizi onlarla muhattap etme diye. Karşıdaki adamlar keyfinden olay çıkarmadı herhalde, vadikızı çukuru kazmış. Şimdi sen bana laf demesen ben sana niye laf diyim? Karşıdaki adamlar da genç 19-20 yaşlarında insanlar öyle kafalarına göre küfür edecek değiller.

Adamlar forumdan değil, buraya gelip anadan girip sülaleden çıktılar. Onları buraya getiren isim de belli, o nedenle tepki aldı.
Nihat doğanın ozgecan yorum mantığıyla senin bu yorumun bire bir aynı .

Madur olanı suçlamak çok mantıksız modern dünya anlayışı bunu çoktan açtı. Kimin kiminle ne konusacagina kim karar verebilir . Bu forumda küfür ve saygizlik yapmadan herkes yorum yapar kimse de karışamaz

Kankini çağır da gelip savunsun seni. :)))

Karşımdakini savunmuyorum, farkındaysan olan anında ben girip savundum seni orada. Bir kıza edilmeyecek lafları söylediler, ben lafımı söyledim orada. Ama bu işler karşılıklı. Adamlar boşa konuşmuyor.

evet ama yeminle ben birşey yapmadımm forumda eleştiri kabul etmiyorlar
eleştiri olunca karşında oluyorlar yemin ederim ben birşey yapmadımm
yapmadımm yeter konuyu kapatınnnnnnnnn yapmadım diyorummmmmmmm:T

Nihat doğanın ozgecan yorum mantığıyla senin bu yorumun bire bir aynı .

Madur olanı suçlamak çok mantıksız modern dünya anlayışı bunu çoktan açtı. Kimin kiminle ne konusacagina kim karar verebilir . Bu forumda küfür ve saygizlik yapmadan herkes yorum yapar kimse de karışamaz
Olay anında ben zaten vadikızını savundum, o küfürbazın birisiyle tartıştım. Ama bu iş karşılıklı bir iş, adamlar boşa laf edecek birileri değil. Ne diye durduk yere bizimkilere sarsınlar? Birileri ağızlarına laf vermiş. Yapma şimdi. :)

Yapmadıysan neden gelsinler salaklar mı beyinsizler mi genç insanlar ana bacı sövüyorlar belliki senin yüzünden işte birşey olmasa küfür etmezlerdi :)))

kör olayım ki birşey yapmadım ben efe beni tanımadınızmı hiç
yemin ederim yapmadımmmmmmmmmm:Tben forumda değilim
banladılar yine arkamdan konuştular ben birşey yapmadım
yemin ederim yapmadım

Olay anında ben zaten vadikızını savundum, o küfürbazın birisiyle tartıştım. Ama bu iş karşılıklı bir iş, adamlar boşa laf edecek birileri değil. Ne diye durduk yere bizimkilere sarsınlar? Birileri ağızlarına laf vermiş. Yapma şimdi. :)

ben birşey yapmadımmmmmmmmmmmmmm

kör olayım ki birşey yapmadım ben efe beni tanımadınızmı hiç
yemin ederim yapmadımmmmmmmmmm:Tben forumda değilim
banladılar yine arkamdan konuştular ben birşey yapmadım
yemin ederim yapmadım

ben birşey yapmadımmmmmmmmmmmmmm
Ben sana bir şey demiyorum, sen neden kafana göre böyle panikliyorsun ve abartıyorsun? Ben olanı sakince söylüyorum, seni suçlamıyorum karşılıklı diyorum. İstemeden belki de isteyerek bunların ağzına laf vermişsin. onlar da lafın hesabını sormaya gelmiş. Bu kadar basit olay. :)

Tm duygusal sömürü yapma yeter cidden :)

duygu sömürüsü öylemi tşk edrim efe çok güzel tanımışsınız beni

Ben sana bir şey demiyorum, sen neden kafana göre böyle panikliyorsun ve abartıyorsun? Ben olanı sakince söylüyorum, seni suçlamıyorum karşılıklı diyorum. İstemeden belki de isteyerek bunların ağzına laf vermişsin. onlar da lafın hesabını sormaya gelmiş. Bu kadar basit olay. :)

tmm işte onu diyorum ben istemeden de olsa ben birşey yapmadımmmmmmmmmmm
@EmRe-29 gitrmiş konuşmuş haberim bile yok konuşma onlarla dedim tmm dedi
ben birşey yapmadım yemin ederim

Vadikizi kufure küfürle cevap verdiyse hatalı olur en fazla diğer turlu suçlamak dediğim gibi Nihat doğan mantığı

Birşey yapmasan gelirlermiydi ana bacı sövülen biz senin yüzünden sen suçsuzsun :)))) Forumu altına üstüne getirdiler sayende :)))

yapmadım yemin ederim yapmadımmmmmmmmm bende küfür yedim
elin adamını kocam yaptılar ya ben birşey yapmadım allah canımı alsın
ki yapmadım:T

Semih yine sıfır sıfır çekip yunusa sarıyor ))) bu adam sırf çenesi çalıştır bir de elini çenesine bitirmek için kullanıyor )))

Dedim bakın semihciler bunu da savunacak diye ))))

Ortada art niyet var mı yunus semihe bile bakmıyor adam oyun kaybetmiş o adranelinle hiç dusumeden refleks olara sertce vuruyor . Ama semihte empati yeteneği duygu falan olmadığı için bunu anlayacak zekada değil.

Hiç mi maç falan yapmadiniz ya maçta adranlin yükselince çok sert caklar her daim olunur
Yahu Yunus Semihten ölümüne nefret ediyor.Adamın eline öyle çak mı yapılır

Sende kendini Semihin yerine koy adamın eli acımış ki söylüyor.Kim olsa aynı tepkiyi gösterir

Birşey yapmasan gelirlermiydi ana bacı sövülen biz senin yüzünden sen suçsuzsun :)))) Forumu altına üstüne getirdiler sayende :)))
Telefonlarını verselerdi çok adamlardı, işte adam olmayan tiplerle tartıştığım için üzülüyorum. Karşımdaki adam olsaydı da telefonu verseydi konuşsaydık ben de o yürek var. @vadikızı mesajlarınızı gördüm, sen bunlarla içli dışlı olmuşsun bunun savunulacak bir tarafı yok?

Sen uzatıyorsun :)))) Suçlusun işte nokta uzatma konuşmucam :)))

eğer suçlu isem birşey yaptıysam sabaha ölüm çıksın tamam mı efe

Telefonlarını verselerdi çok adamlardı, işte adam olmayan tiplerle tartıştığım için üzülüyorum. Karşımdaki adam olsaydı da telefonu verseydi konuşsaydık ben de o yürek var. @vadikızı mesajlarınızı gördüm, sen bunlarla içli dışlı olmuşsun bunun savunulacak bir tarafı yok?

ben uzun zamandır onlardan uzak duruyorummmmmmmmmm diyorum
niye anlamıyosunnnnnnnnn yeter ama