Survivor 2016 - 91. Bölüm Fragmanı

Niye la kendin bakamıyon mu ?

Aaa doğru LYS'ye girecekti demi
Neyse yarışmaya kendini fazla kaptırmıştı zaten kendini okusun adam olsun
Birkaç yıldır giriyor zaten o LYS'ye ama sonuç hüsran oluyor hep, bu sefer kırar umarım şeytanın bacağını

İnşallah Ankara Siyasal Bilimleri kazanır da buraya aldırırız onu
Allah korusun taa Diyarbakır'da yaşamasına rağmen yeterince çekilmez birisi zaten, buraya gelirse neler olur düşünemiyorum

@Forumdash 8.377 oy kullanılmış şu anlık, yüzdeler şu şekilde, kime oy verdiğimi söylememe gerek yok sanırım.

Atakan %46
Serkay %16
Damla %6
Nagihan %32

Semihçiler çaresizlikten Nagihan'a basmışlar belli ki

Sanmıyorum Nagihancılar gider çoğalıyor

Günümüz Türkiyesinde Twitterı olmayan seni kınıyor, derhal açmanı tavsiye ediyorum
Senden tavsiye filan almıyorum
@Bully yazdı sonuçları Hakan gibi kin güttün bana

Sanmıyorum Nagihancılar gider çoğalıyor

Senden tavsiye filan almıyorum
@Bully yazdı sonuçları Hakan gibi kin güttün bana
Çoğalamadan yok olurlar inşallah Semih'le beraber hareket ediyor çünkü

Kendisi de sürekli taraf değiştirmezmiş gibi Yunus'a laf atıyor bir de, bu hafta ünlüler dokunulmazlığı kaybederse çok değişik şeyler olacak gibi.

Ee fragmanda tarafını belli etmiş ya
Atakanı yazalım diyor

Ee fragmanda tarafını belli etmiş ya
Atakanı yazalım diyor
Artık sona gelindi mecburen birini seçip onla işbirliği yapacak.
Nagihan'in ünlüler takımında işbirliği yapmadığı biri kalmadı nerdeyse bu yüzden Yunus'a laf atma hakkı yok.

Ayrıca Semih'i de satabilir bence onun sağı solu belli olmaz.

Semih bu sefer içten beyin ameliyatı yapacak
Atakan ve Yunusa

Fragmanda uçuyor Semih resmen

Solcular gibi konuşuyorsun monşer kutuplaştırma diyerek

Semih orda 11 ay boyunca her türlü haksızlıklara yarışmacılarla mücadele ederek kurdu o kitleyi.Adam 50 kişiyi eledi ve şimdi de herkesin suratına söyledi.

Hakan milletin arkasından dedikodu yaparak yalanlarla tilkiliklerle finali göremeden gitti ve oyunu sattı

Kendisi zamanında kafa yemesine rağmen ses çıkarmadı.Semihin dik duruşunu kıskanıyor mesele bu

Son düzenleme:

Ablam yorumunu okumadan önce fragmanı izleyince bende nagihan diyor ya ordan oraya
diye dedim ki sen sanki taraf değiştirmedin nagihan dedim üzerine geldim yorumunu okudum
hangi yüzle böye konuşuyor nagi anlamadım he

Bu arada fragmanlarda ilk kez semihe güldüm he dedikleri oldu valla teker teker gönderdi