Survivor 2016 - 91. Bölüm Fragmanı

Laa oyları ss alaydın :F

Atakanı da övdüğüm oluyor eleştirdiğim de niye antilik yapayım:X Ben 3 kişi destekliyorum Atakan Nagihan Semih:ASen karakter olarak mı tutuyorsun bilmiyorum ama ben acun antiliğini hissettiğim isimleri tutuyorum.Ayrıca 3'ü de dönek gösterildi tv'de:X En iyi karakter hangisi desen 3ünüde birbirine çarp 3ü de aynı anda kırılır:A
Niye la kendin bakamıyon mu ? :A

İnşallah Ankara Siyasal Bilimleri kazanır da buraya aldırırız onu :A
Allah korusun taa Diyarbakır'da yaşamasına rağmen yeterince çekilmez birisi zaten, buraya gelirse neler olur düşünemiyorum :A

@Forumdash 8.377 oy kullanılmış şu anlık, yüzdeler şu şekilde, kime oy verdiğimi söylememe gerek yok sanırım. :A

Atakan %46
Serkay %16
Damla %6
Nagihan %32

Semihçiler çaresizlikten Nagihan'a basmışlar belli ki :F

Allah korusun taa Diyarbakır'da yaşamasına rağmen yeterince çekilmez birisi zaten, buraya gelirse neler olur düşünemiyorum :A

@Forumdash 8.377 oy kullanılmış şu anlık, yüzdeler şu şekilde, kime oy verdiğimi söylememe gerek yok sanırım. :A

Atakan %46
Serkay %16
Damla %6
Nagihan %32

Semihçiler çaresizlikten Nagihan'a basmışlar belli ki :F
Sanmıyorum Nagihancılar gider çoğalıyor:X

Günümüz Türkiyesinde Twitterı olmayan seni kınıyor, derhal açmanı tavsiye ediyorum :A
Senden tavsiye filan almıyorum:T: @Bully yazdı sonuçları Hakan gibi kin güttün bana :F

Sanmıyorum Nagihancılar gider çoğalıyor:X

Senden tavsiye filan almıyorum:T: @Bully yazdı sonuçları Hakan gibi kin güttün bana :F
Çoğalamadan yok olurlar inşallah Semih'le beraber hareket ediyor çünkü :T:

Kendisi de sürekli taraf değiştirmezmiş gibi Yunus'a laf atıyor bir de, bu hafta ünlüler dokunulmazlığı kaybederse çok değişik şeyler olacak gibi. :A

Kendisi de sürekli taraf değiştirmezmiş gibi Yunus'a laf atıyor bir de, bu hafta ünlüler dokunulmazlığı kaybederse çok değişik şeyler olacak gibi. :A
Ee fragmanda tarafını belli etmiş ya:F Atakanı yazalım diyor:A

Ee fragmanda tarafını belli etmiş ya:F Atakanı yazalım diyor:A
Artık sona gelindi mecburen birini seçip onla işbirliği yapacak. :X Nagihan'in ünlüler takımında işbirliği yapmadığı biri kalmadı nerdeyse bu yüzden Yunus'a laf atma hakkı yok. :A

Ayrıca Semih'i de satabilir bence onun sağı solu belli olmaz. :F

Semih bu sefer içten beyin ameliyatı yapacak
Atakan ve Yunusa :A

Fragmanda uçuyor Semih resmen :A :Z

Ulan Hakan arkasında Semih'in sahip olduğu desteğin, kitlenin çeyreğinin çeyreği ile şu an Semih'in bulunduğu konumdan daha iyi yerlere geldi, Kıbrıs'ın eşiğinden döndü :A Hakan tamamen zekasıyla o noktalara gelirken Semih önceki yarışmdan edindiği kitle, suni kaos yaratıp kutuplaştırarak, oyları bölüp insanları taraf tutmaya zorlayarak geldi buralara kadar. Olay tamamen bundan ibaret. Eşit şartlarda yarışsalar ikisi de hiç tanınmayan karakterler olsa Hakan perişan eder Semih'i :A
Solcular gibi konuşuyorsun monşer kutuplaştırma diyerek :F

Semih orda 11 ay boyunca her türlü haksızlıklara yarışmacılarla mücadele ederek kurdu o kitleyi.Adam 50 kişiyi eledi ve şimdi de herkesin suratına söyledi.

Hakan milletin arkasından dedikodu yaparak yalanlarla tilkiliklerle finali göremeden gitti ve oyunu sattı :A

Kendisi zamanında kafa yemesine rağmen ses çıkarmadı.Semihin dik duruşunu kıskanıyor mesele bu :A

Son düzenleme:

Ablam yorumunu okumadan önce fragmanı izleyince bende nagihan diyor ya ordan oraya
diye dedim ki sen sanki taraf değiştirmedin nagihan dedim üzerine geldim yorumunu okudum
hangi yüzle böye konuşuyor nagi anlamadım he:D

Bu arada fragmanlarda ilk kez semihe güldüm he dedikleri oldu valla teker teker gönderdi
:F