Fragman yayınlandı.
@Maskeli Fedai @Bully @sürgünüm @dosimosi @Doğu @Forumdash @vadikızı @eskici @ABAY_06 @Polat Şaşmaz @-KADİR-
Olucakta sampiyon yapmaz Acun olmasada olur sezonun acik ara en cok konusularak sampiyon oldu zaten.Semih Kıbrıs'ı göremeyecek bu gidişle
La Semih'in yanına defteri koy o da çok konuşulur Adam kaostan besleniyor doğru yani Tabii bazen bu benim hoşuma gitse de bazen de aşırı göze batıyor.Teker teker gideceklerrr!!! Sıra Yunusta. Nagiye helal olsun.
Olucakta sampiyon yapmaz Acun olmasada olur sezonun acik ara en cok konusularak sampiyon oldu zaten.
Patates Hakanda gununu gorecek Neden beslensin kaostan onlar salaklik yapiyorsa Semihte bunu kullanir normal.Atakanin duzmeceleri.Hakan cekemiyor Semihi.La Semih'in yanına defteri koy o da çok konuşulur Adam kaostan besleniyor doğru yani Tabii bazen bu benim hoşuma gitse de bazen de aşırı göze batıyor.
Hakan neyini çekemesin ki şampiyon mu oldu Semih ?Patates Hakanda gununu gorecek Neden beslensin kaostan onlar salaklik yapiyorsa Semihte bunu kullanir normal.Atakanin duzmeceleri.Hakan cekemiyor Semihi.
Daha zeki ve daha cok sevilmesini cekemiyor halkin sdamı Semih ÖztürkHakan neyini çekemesin ki şampiyon mu oldu Semih ?
Neye göre daha zeki ? IQ'sunu mu ölçtünüz ?Daha zeki ve daha cok sevilmesini cekemiyor halkin sdamı Semih Öztürk
Bu arada Atakan Yunusun agziyla konusuyor @Bully
Ne alaka Atakan ne düşünüyorsa onu söylüyor adamım kimsenin ağzıyla konuşmazDaha zeki ve daha cok sevilmesini cekemiyor halkin sdamı Semih Öztürk
Bu arada Atakan Yunusun agziyla konusuyor @Bully
Hani Nagihan elenir filandı hep? Adam ankete bile koymamiş SemihiHakan neyini çekemesin ki şampiyon mu oldu Semih ?
Gönülluleri alt eden kim mat eden kim eline geciren kim kapaklari yapan kim Ölceriz gerekirse Hakan zeki olsaydi final gorurduNeye göre daha zeki ? IQ'sunu mu ölçtünüz ?
Ahahahahaha adam Semihin ergen fanlarının zekasıyla alay etmiş resmen Bunu görmemiştim Bu arada koymamakta haklı çünkü elenecek SemihHani Nagihan elenir filandı hep? Adam ankete bile koymamiş Semihi
Tabiki olmuştuNe alaka Atakan ne düşünüyorsa onu söylüyor adamım kimsenin ağzıyla konuşmaz
Panoramada zekayla bişey mi oldu bu arada oy verdiyseniz sonuçlari diyinAhahahahaha adam Semihin ergen fanlarının zekasıyla alay etmiş resmen Bunu görmemiştim Bu arada koymamakta haklı çünkü elenecek Semih
Ulan Hakan arkasında Semih'in sahip olduğu desteğin, kitlenin çeyreğinin çeyreği ile şu an Semih'in bulunduğu konumdan daha iyi yerlere geldi, Kıbrıs'ın eşiğinden döndü Hakan tamamen zekasıyla o noktalara gelirken Semih önceki yarışmdan edindiği kitle, suni kaos yaratıp kutuplaştırarak, oyları bölüp insanları taraf tutmaya zorlayarak geldi buralara kadar. Olay tamamen bundan ibaret. Eşit şartlarda yarışsalar ikisi de hiç tanınmayan karakterler olsa Hakan perişan eder Semih'iGönülluleri alt eden kim mat eden kim eline geciren kim kapaklari yapan kim Ölceriz gerekirse Hakan zeki olsaydi final gorurdu
Semih fanlarını takmıyorum dedi bugün adam gibi adam. Ankete de Semih'i koymamış helal olsun.Ahahahahaha adam Semihin ergen fanlarının zekasıyla alay etmiş resmen Bunu görmemiştim Bu arada koymamakta haklı çünkü elenecek Semih
Nerelerde o troll harbidenSemih fanlarını takmıyorum dedi bugün adam gibi adam. Ankete de Semih'i koymamış helal olsun.
O fanlara her şey müstehak, her biri ayrı itici zaten @Maskeli Fedai'nin desteklediği adamdan hayır gelmez
Yok olmadı. Ben Atakan dedimTabiki olmuştu
Panoramada zekayla bişey mi oldu bu arada oy verdiyseniz sonuçlari diyin
Atakan'ın kimsenin ağzıyla konuşmaya ihtiyacı yok ki, ağzının iyi laf yaptığını sakatlıktan döndükten sonraki konseyde gördük zaten ne düşünüyorsa onu söylüyor işte Atakan antiliği yapacam diye fazla kasıyorsun bence.Tabiki olmuştu
Panoramada zekayla bişey mi oldu bu arada oy verdiyseniz sonuçlari diyin
Kendini LYS'ye verdi diyecem de hiç sanmıyorum beyin yakan birkaç filme takılmıştır kesinNerelerde o troll harbiden
Yok olmadı. Ben Atakan dedim
Aaa doğru LYS'ye girecekti demi Neyse yarışmaya kendini fazla kaptırmıştı zaten kendini okusun adam olsunAtakan'ın kimsenin ağzıyla konuşmaya ihtiyacı yok ki, ağzının iyi laf yaptığını sakatlıktan döndükten sonraki konseyde gördük zaten ne düşünüyorsa onu söylüyor işte Atakan antiliği yapacam diye fazla kasıyorsun bence.
Kendini LYS'ye verdi diyecem de hiç sanmıyorum beyin yakan birkaç filme takılmıştır kesin
Laa oyları ss alaydınNerelerde o troll harbiden
Yok olmadı. Ben Atakan dedim
Atakanı da övdüğüm oluyor eleştirdiğim de niye antilik yapayım Ben 3 kişi destekliyorum Atakan Nagihan SemihSen karakter olarak mı tutuyorsun bilmiyorum ama ben acun antiliğini hissettiğim isimleri tutuyorum.Ayrıca 3'ü de dönek gösterildi tv'de En iyi karakter hangisi desen 3ünüde birbirine çarp 3ü de aynı anda kırılırAtakan'ın kimsenin ağzıyla konuşmaya ihtiyacı yok ki, ağzının iyi laf yaptığını sakatlıktan döndükten sonraki konseyde gördük zaten ne düşünüyorsa onu söylüyor işte Atakan antiliği yapacam diye fazla kasıyorsun bence.