Hala devam mı ediyordu? Ben de televizyon da izlecek bir şey arıyordum hep unutmuşum, aklım nerdeyse.Serkaç aday@sürgünüm
Yunus dokunulmaz olursaSerkay yine potada buldu kendisini
O değil de yarın ünlüler kaybederse çok ilginç şeyler olacak. Acaba ünlüler Serkay'ın karşısına güçlü birini mi çıkarır yoksa Yunus'u kurban mı ederler?
Benim en sevmediğim şeyler değil bunlar ondan çok ekestirmiyorum sen sevmiyor ve sürekli bu iki konuyu. Eleştiriyirdun sana kaç kez dedim Semih serkay ve nagihan kardeş üçününde kişiliği çok yakınSemih yanlış yapmıştır.
Ama karşı tarafta masum değil bu konuda.İki tarafa da laf söyle
Güldürdü
@beyazsoy bağlan yayına
Yeni bitti yarin ilginc olcak unluler kaybederse ve Yunus dokunulmaz olursa favorilerden biri gitcekHala devam mı ediyordu? Ben de televizyon da izlecek bir şey arıyordum hep unutmuşum, aklım nerdeyse.
Düşünsene Atakan'la Yunus Semih'i, Semih'le Nagihan da Atakan'ı yazıyor al sana Atakan-Semih-Serkay potası.Yunus dokunulmaz olursa
Bana da yunusu çıkarırlar gibi geliyorSerkay yine potada buldu kendisini
O değil de yarın ünlüler kaybederse çok ilginç şeyler olacak. Acaba ünlüler Serkay'ın karşısına güçlü birini mi çıkarır yoksa Yunus'u kurban mı ederler?
Ovv efsane olur Serkac gider Yunus dokunulmaz olsun once kaybedelimDüşünsene Atakan'la Yunus Semih'i, Semih'le Nagihan da Atakan'ı yazıyor al sana Atakan-Semih-Serkay potası.
Gitse ne efso olur SerkacBana da yunusu çıkarırlar gibi geliyoryunus bu hafta bari alsa dok.Atakan yada Semih çıkmalı karşisina
İkisinin beraber de çıkma ihtimali varBana da yunusu çıkarırlar gibi geliyoryunus bu hafta bari alsa dok.Atakan yada Semih çıkmalı karşisina
Cikmali evette Acun Serkayini elemezİkisinin beraber de çıkma ihtimali varSemih madem teker teker gidecekler diyip duruyor tek başına çıksın Serkay'ın karşısına@EFE UYSAL
Nalakaaaağğİkisinin beraber de çıkma ihtimali varSemih madem teker teker gidecekler diyip duruyor tek başına çıksın Serkay'ın karşısına@EFE UYSAL
Oyle olsa cok guven demekNalakaaaağğteker teker gidecekler diyor teker teker eleyecem demiyor
İnşallah Semih elenir.Cikmali evette Acun Serkayini elemez
Noldu Serkay'ın Semih'i elemesinden mi korktun yoksaNalakaaaağğteker teker gidecekler diyor teker teker eleyecem demiyor
Bir bakiyorsun Serkac eleniyor biz sokİnşallah Semih elenir.
Noldu Serkay'ın Semih'i elemesinden mi korktun yoksa
Hayrola gaza geldinİnşallah Semih elenir.
Noldu Serkay'ın Semih'i elemesinden mi korktun yoksa
Acun Semihle Serkayı carpıştırabilirNalakaaaağğteker teker gidecekler diyor teker teker eleyecem demiyor
Yarın eleniyormuş öyle duydumHayrola gaza geldin
Atakanın tek rakibi Semih
Acun Semihle Serkayı carpıştırabilir
Yunus dokunulmz olursa Nagihan barakayi yikar.Hayrola gaza geldin
Atakanın tek rakibi Semih
Acun Semihle Serkayı carpıştırabilir
Serkac elenirseYarın eleniyormuş öyle duydum
Atakan bir güzel kumpas kurup Semih'i sokar potaya Serkay da Semih'i yer her türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?