Survivor 2016 - 88.Bölüm Yorumları

Uvvv Semih bir kızın sivilcilerini kullanarak fiziksel özelliğiyle dalga geçmiş duymamıştım @Maskeli Fedai nin en sevmediği özelik ama buna rağmen Semih en ahlaklı yarışmacı)))

Off Acun en heyecanlı yerde bastı yine reklamı. :F Demek ki İbrahim ve Damla aynı kişiyi yazdılar. Serkay'ı yazmışlardır diye düşünüyorum.

Aynen öyle olur :D Efecik ve Serkay İbonun arkasından konuşuyorlar yüzüne söyleyemiyorlar :A :A Semih kafa kafaya çarpıştırcam demişti bunları çarpıştırıyor :Z :A
Bu arada @Bully Semih SMSte 1. oldu heralde Hakan algı çabasında :A

Handenin favorisini açıklandiğini görmedim. Sen bördün mü? Hande şuan album reklamında Semih değildir derdi bence:X

Ufff Semih ne gömdü Serkay'ı Konseyde be haşlama operasyonu yaptı :A Acun da Serkayı uyarma yerine sıvama yaptı :)

CkNtWsqWgAA0ySr.jpg

''pırıl pırıl genç olması gereken bir yaşta kendisini bu duruma düşürdüğü için ben onun adına üzülüyorum. ahlaki kavramları geldiğinden beri zorluyor''

Semihten Serkay'a harika bir thug life :A

Uvvv Semih bir kızın sivilcilerini kullanarak fiziksel özelliğiyle dalga geçmiş duymamıştım @Maskeli Fedai nin en sevmediği özelik ama buna rağmen Semih en ahlaklı yarışmacı)))
Serkay neye ahkam kesiyor acaba? Gizem Kerimoğlu dişlek diye selfie dalgası geçmedi? Kıvırmaktan yorulup başı döndü heralde?

Bir insanın ağız yapısıyla dalga geçerken bir insanın suratıyla dalga geçerken keşke sende aynı tepkileri verseydin be aga :)))

Gizem Memiç Semihe ölü balık diyordu ona neden laf yok :)

Vieosu var. Semihi utopyadada burdada destekliyorum diyor
İnstagramda mı demiş, periscope filan mı(b) twit arıyorum bende:X Ütopyada desteklemiyordu ama fanlar onau tt yapınca o da destek verdi. Sonra Hande'nin Sebastian klübüne gitmişti Semih. Neyse iyi olmuş:X

Acun açıkça doktor hatasını serkaya yıktı.. İki günde ayak iykesmes zaten mr sonuçları doktoru yalanladı ve o oyunda zaten atakan hırsızlık yapmıştı üstüne acunun doktor hatası o ödülü çaldı

Semih yine yalan söylüyor omuzum ağrıyor diye oyundan kaçti ama bunu yine algı operasyonu yapıp yalan söyledi

Semih ayrıca survuvor tarihinin en ahlaksız yarismacisidir. Bir kıza şehvetli demiştir ve kendini pırıl pırıl ilan ediyor ya)))

Semih muhattabim değil deyip saatlerce laf söyledi.. Son cümle öyle deyip
Survivor tarihinin en ahlaksız yarışmacısı
bir yarışmacının annesine küfür eden bir adam değil Semih öyle mi :)

Onlarda Semihi takmiyorum diyorlar ama yine Semihe laf atıyorlar :)

Bir insanın ağız yapısıyla dalga geçerken bir insanın suratıyla dalga geçerken keşke sende aynı tepkileri verseydin be aga :)))

Gizem Memiç Semihe ölü balık diyordu ona neden laf yok :)
Ben semihe tepki Vermiyorum sen sevmiyon ya böyle şeyleri ondan dedim.. Sen tepki ver diye yazdım)))

Serkayin o kufurunu duymadım ama semihin ahlaksız lafını duydum. Ben duymadığım bir şeyle yargılamam zaten serkaya küfür ediyor semihe diyorsunuz meğer lale diyormuş.. Serkay anasına küfür etse acun uyarmakla bırakmaz azarlar

Ben semihe tepki Vermiyorum sen sevmiyon ya böyle şeyleri ondan dedim.. Sen tepki ver diye yazdım)))
Semihin yaptığı yanlış.Ama karşı tarafta Semihe benzer lakaplarla hitap şekilleriyle yaptılar.İki tarafta haksız bu konuda

Serkayin o kufurunu duymadım ama semihin ahlaksız lafını duydum. Ben duymadığım bir şeyle yargılamam zaten serkaya küfür ediyor semihe diyorsunuz meğer lale diyormuş.. Serkay anasına küfür etse acun uyarmakla bırakmaz azarlar
Lale diyorsa niye bipleniyor aga ya :D

Kalenin anlamı ne ?

Serkay fani napcaksin :)))
Harika ama o klübe gittiğinde Hande yokmuş sanırım:A
Aynen :A Hakan algi operasyonu yapiyir SMSte 1. olmus heralde Semih :A @Maskeli Fedai

Semihin yaptığı yanlış.Ama karşı tarafta Semihe benzer lakaplarla hitap şekilleriyle yaptılar.İki tarafta haksız bu konuda
Ne bileyim senin en sevmediğim iki şeyi Semih yapıyor fiziksel özelikle dalga geçiyor ve birine kalbin kötü kotu insansın diyor ve buna rağmen hala semihi savunuyorsun.. Başka hiç sevmediğin bir şey var mı söyle bilelim Semih onu ne zaman yapacak)))

Ne bileyim senin en sevmediğim iki şeyi Semih yapıyor fiziksel özelikle dalga geçiyor ve birine kalbin kötü kotu insansın diyor ve buna rağmen hala semihi savunuyorsun.. Başka hiç sevmediğin bir şey var mı söyle bilelim Semih onu ne zaman yapacak)))
Semih yanlış yapmıştır.

Ama karşı tarafta masum değil bu konuda.İki tarafa da laf söyle :A

@beyazsoy'da forumun Semih'i :A Hakaret mi iltifat mi şimdi otursun düşünsün dursun:F
Güldürdü :A

@beyazsoy bağlan yayına :A

Serkay yine potada buldu kendisini :A

O değil de yarın ünlüler kaybederse çok ilginç şeyler olacak. Acaba ünlüler Serkay'ın karşısına güçlü birini mi çıkarır yoksa Yunus'u kurban mı ederler?