Uvvv Semih bir kızın sivilcilerini kullanarak fiziksel özelliğiyle dalga geçmiş duymamıştım @Maskeli Fedai nin en sevmediği özelik ama buna rağmen Semih en ahlaklı yarışmacı)))
Handenin favorisini açıklandiğini görmedim. Sen bördün mü? Hande şuan album reklamında Semih değildir derdi benceAynen öyle olurEfecik ve Serkay İbonun arkasından konuşuyorlar yüzüne söyleyemiyorlar
![]()
Semih kafa kafaya çarpıştırcam demişti bunları çarpıştırıyor
![]()
Bu arada @Bully Semih SMSte 1. oldu heralde Hakan algı çabasında
Serkay neye ahkam kesiyor acaba? Gizem Kerimoğlu dişlek diye selfie dalgası geçmedi? Kıvırmaktan yorulup başı döndü heralde?Uvvv Semih bir kızın sivilcilerini kullanarak fiziksel özelliğiyle dalga geçmiş duymamıştım @Maskeli Fedai nin en sevmediği özelik ama buna rağmen Semih en ahlaklı yarışmacı)))
Vieosu var. Semihi utopyadada burdada destekliyorum diyorHandenin favorisini açıklandiğini görmedim. Sen bördün mü? Hande şuan album reklamında Semih değildir derdi bence![]()
ALHandenin favorisini açıklandiğini görmedim. Sen bördün mü? Hande şuan album reklamında Semih değildir derdi bence![]()
Bir insanın ağız yapısıyla dalga geçerken bir insanın suratıyla dalga geçerken keşke sende aynı tepkileri verseydin be agaUvvv Semih bir kızın sivilcilerini kullanarak fiziksel özelliğiyle dalga geçmiş duymamıştım @Maskeli Fedai nin en sevmediği özelik ama buna rağmen Semih en ahlaklı yarışmacı)))
İnstagramda mı demiş, periscope filan mıVieosu var. Semihi utopyadada burdada destekliyorum diyor
Acun açıkça doktor hatasını serkaya yıktı.. İki günde ayak iykesmes zaten mr sonuçları doktoru yalanladı ve o oyunda zaten atakan hırsızlık yapmıştı üstüne acunun doktor hatası o ödülü çaldı
Semih yine yalan söylüyor omuzum ağrıyor diye oyundan kaçti ama bunu yine algı operasyonu yapıp yalan söyledi
Semih ayrıca survuvor tarihinin en ahlaksız yarismacisidir. Bir kıza şehvetli demiştir ve kendini pırıl pırıl ilan ediyor ya)))
Survivor tarihinin en ahlaksız yarışmacısıSemih muhattabim değil deyip saatlerce laf söyledi.. Son cümle öyle deyip
Harika ama o klübe gittiğinde Hande yokmuş sanırım
Ben semihe tepki Vermiyorum sen sevmiyon ya böyle şeyleri ondan dedim.. Sen tepki ver diye yazdım)))Bir insanın ağız yapısıyla dalga geçerken bir insanın suratıyla dalga geçerken keşke sende aynı tepkileri verseydin be aga))
Gizem Memiç Semihe ölü balık diyordu ona neden laf yok![]()
Kıza bet surat Semihe Memiçin ölü balık demesini beyazsoy hiç gündeme bile getirmemişti.Serkay neye ahkam kesiyor acaba? Gizem Kerimoğlu dişlek diye selfie dalgası geçmedi? Kıvırmaktan yorulup başı döndü heralde?
Serkayin o kufurunu duymadım ama semihin ahlaksız lafını duydum. Ben duymadığım bir şeyle yargılamam zaten serkaya küfür ediyor semihe diyorsunuz meğer lale diyormuş.. Serkay anasına küfür etse acun uyarmakla bırakmaz azarlarSurvivor tarihinin en ahlaksız yarışmacısı
bir yarışmacının annesine küfür eden bir adam değil Semih öyle mi
Onlarda Semihi takmiyorum diyorlar ama yine Semihe laf atıyorlar![]()
Semihin yaptığı yanlış.Ama karşı tarafta Semihe benzer lakaplarla hitap şekilleriyle yaptılar.İki tarafta haksız bu konudaBen semihe tepki Vermiyorum sen sevmiyon ya böyle şeyleri ondan dedim.. Sen tepki ver diye yazdım)))
Lale diyorsa niye bipleniyor aga yaSerkayin o kufurunu duymadım ama semihin ahlaksız lafını duydum. Ben duymadığım bir şeyle yargılamam zaten serkaya küfür ediyor semihe diyorsunuz meğer lale diyormuş.. Serkay anasına küfür etse acun uyarmakla bırakmaz azarlar
Serkay fani napcaksinSurvivor tarihinin en ahlaksız yarışmacısı
bir yarışmacının annesine küfür eden bir adam değil Semih öyle mi
Onlarda Semihi takmiyorum diyorlar ama yine Semihe laf atıyorlar![]()
AynenHarika ama o klübe gittiğinde Hande yokmuş sanırım![]()
Ne bileyim senin en sevmediğim iki şeyi Semih yapıyor fiziksel özelikle dalga geçiyor ve birine kalbin kötü kotu insansın diyor ve buna rağmen hala semihi savunuyorsun.. Başka hiç sevmediğin bir şey var mı söyle bilelim Semih onu ne zaman yapacak)))Semihin yaptığı yanlış.Ama karşı tarafta Semihe benzer lakaplarla hitap şekilleriyle yaptılar.İki tarafta haksız bu konuda
@beyazsoy'da forumun Semih'iKıza bet surat Semihe Memiçin ölü balık demesini beyazsoy hiç gündeme bile getirmemişti.
Serkaç kıvırmakta sınır tanımıyor![]()
Semih yanlış yapmıştır.Ne bileyim senin en sevmediğim iki şeyi Semih yapıyor fiziksel özelikle dalga geçiyor ve birine kalbin kötü kotu insansın diyor ve buna rağmen hala semihi savunuyorsun.. Başka hiç sevmediğin bir şey var mı söyle bilelim Semih onu ne zaman yapacak)))
Güldürdü