Atakan'la kavga etmediği sürece bana da sempatik geliyorSemih güldürdü yine![]()
Ibrahim aliyorAtakan'la kavga etmediği sürece bana da sempatik geliyor
Neyse dokunulmazlığı yine İbrahim alır inşallah Efecik gitsin.Tabii İbrahim gider gibi artık Acun gönüllülerin zayıf kalmasına izin vermez.
![]()
Yarinkinide unluler alirsa ise yarayacak.Alsın daha çok işimize gelir.![]()
Ben zaten ilk bölümden beri seminin sakat olduğunu söylüyorum))Semihin sakat olduğu belliydi her halinden.Parkurlarda atlayamadı bile @beyazsoy
İbo boksör ya döver mazallah anında ikisinide nakavt etmesinden korkuyorlar rezil olmamak içinŞaka gibi İbrahim bireysel dokunulmazlıklar sayesinde finale gidecek nerdeyse
Büyük sms'te eminim sonuncu olmuştur. Serkay'la Efecan da İbrahim'e giydiriyorlar maşallah keşke yüzüne de söyleyebilseler.![]()
İnşallah kafa kafaya çarpışırlar.İbo boksör ya döver mazallah anında ikisinide nakavt etmesinden korkuyorlar rezil olmamak için![]()
![]()
Tahminim Efecik aday olcak yarın ünlüler alırsa kesin Efecik gider gönüllüler alırsa ve Yunus dokunulmaz olursa Semih Efecik çarpışmasıİnşallah kafa kafaya çarpışırlar.Efecik'in gitmesi iyi olur biz Yattara'yı kaybettiğimiz halde fazla kan kaybetmedik onlar Efecan'ı kaybederlerse takım çöker resmen.
![]()
Ünlüler aldı hantal ibo dokunulmaz oldu Efecik ya da Serkay ilk aday olacak yarın ünlüler alırsa ikisinden biri gitçekDokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Nagihan ve Yattara'nın potaya çıkması gibi olmuş. Kim giderse gitsin mutlu oluruz.Ünlüler aldı hantal ibo dokunulmaz oldu Efecik ya da Serkay ilk aday olacak yarın ünlüler alırsa ikisinden biri gitçek![]()
Aynen öyle olurNagihan ve Yattara'nın potaya çıkması gibi olmuş. Kim giderse gitsin mutlu oluruz.![]()