Yunus dokunulmz olursa Nagihan barakayi yikar.
Serkac elenirse![]()
O da işime gelirYunus dokunulmz olursa Nagihan barakayi yikar.
Serkac elenirse![]()
Yunus dokunulmz olursa Nagihan barakayi yikar.
Serkac elenirse![]()
O da işime gelirYunus dokunulmz olursa Nagihan barakayi yikar.
Serkac elenirse![]()
Serkay Semihi eleyecekse Atakan Semih Serkay potasındada elerİnşallah Semih elenir.
Noldu Serkay'ın Semih'i elemesinden mi korktun yoksa![]()
Kabul ettin mi atakanın kumpascılığınıYarın eleniyormuş öyle duydum
Atakan bir güzel kumpas kurup Semih'i sokar potaya Serkay da Semih'i yer her türlü![]()
Serkay kim ki Semihi yer melun.Karşısında Yunus Tuğba Özay falan yok Semih var o sıkar işteO da işime gelir![]()
Kulis yapıyor ki Atakan bunu inkar etmiyor zaten Semih gibi.Serkay Semihi eleyecekse Atakan Semih Serkay potasındada elernasılsa birisi 2.olmuş olcak
Bunca zaman güçlü gösterdiler Serkayı senaryo oturmalı biraz![]()
Bir dizi kötü adamı figuran gelse öldürse reva mı seyirciye
Kabul ettin mi atakanın kumpascılığınıNaginin başını yedi hep
![]()
Bende 15 oy gönderdim Semihe ilk kezSerkay kim ki Semihi yer melun.Karşısında Yunus Tuğba Özay falan yok Semih var o sıkar işte
Ben bile oy yolladım Semihe garanti 1.sıradayiz![]()
Serkay'a dev bir destek var şu anda Acun kime yüklense o destek alıyor Turabi'de de öyle olmuştuSerkay kim ki Semihi yer melun.Karşısında Yunus Tuğba Özay falan yok Semih var o sıkar işte
Ben bile oy yolladım Semihe garanti 1.sıradayiz![]()
Semihe oy yolladım.Kıbrısı görmeliSerkay Semihi eleyecekse Atakan Semih Serkay potasındada elernasılsa birisi 2.olmuş olcak
![]()
Bunca zaman güçlü gösterdiler Serkayı senaryo oturmalı biraz![]()
Bir dizi kötü adamı figuran gelse öldürse reva mı seyirciye
Kabul ettin mi atakanın kumpascılığınıNaginin başını yedi hep
![]()
Boşuna çarçur etmişsin paranı Acun Semih'i şampiyon yapmaz.Bende 15 oy gönderdim Semihe ilk kez@Bully
Acun Turabiyi desteklemiyordu yalnız bizi Mervenin babası şampiyon yaptıSerkay'a dev bir destek var şu anda Acun kime yüklense o destek alıyor Turabi'de de öyle olmuştu
Sen oy yolladıysan tamam Semih garanti şampiyon.![]()
Nerde kabul ediyor? Semihi yazacamızı söyledim diyip yunusu suçlu cıkardıKulis yapıyor ki Atakan bunu inkar etmiyor zaten Semih gibi.
Nagi kendi kendini bitirdi bir orda bir burda durarak, ayrıca ne iftiralar attı Atakan'ın arkasından. ss
Bir yapmasin dunya gundeminde 1. sirada rezil olur tarafliadaletsizacun diyeBoşuna çarçur etmişsin paranı Acun Semih'i şampiyon yapmaz.![]()
Serkayın oyları kıyı kesimleçrden ege bölgesinden asagsadahAcun Turabiyi desteklemiyordu yalnız bizi Mervenin babası şampiyon yaptı
İnanma su sosyal medyaya ya onlara göre Akp iktidardan gidiyor ama seçim sonuclari tam tersini gösteriyor.
Semihi ve Atakanı her kesim destekliyorSerkayı sadece belli bir kesim
![]()
Çok doğru Acun turabiyi sevmiyordu ayrıca destekte hiç olmadı acundan.turabinin açıklandığında oyları aşırı fazlaydı.Acun Turabiyi desteklemiyordu yalnız bizi Mervenin babası şampiyon yaptı
İnanma su sosyal medyaya ya onlara göre Akp iktidardan gidiyor ama seçim sonuclari tam tersini gösteriyor.
![]()
Ege de değil Acun abisi bizzat oy yolluyordurSerkayın oyları kıyı kesimleçrden ege bölgesinden asagsadah![]()
Bak baştan beridir ben de diyorum Semihi birinci yapmaz diye ama WTT'ye katılıyorumBir yapmasin dunya gundeminde 1. sirada rezil olur tarafliadaletsizacun diye![]()
@Forumdash @Maskeli Fedai göze alamaz
![]()
![]()
Belki de desteklemiyor gibi görünüp destekliyordu nerden biliyorsun bunu @eskici daha iyi anlatır sanaAcun Turabiyi desteklemiyordu yalnız bizi Mervenin babası şampiyon yaptı
![]()
Desteklediğini sanmıyorum çünkü Acun az kalsın diskalifiye ediyordu onu.Belki de desteklemiyor gibi görünüp destekliyordu nerden biliyorsun bunu @eskici daha iyi anlatır sana
Umarım dediğin gibidir yarın Serkay Semih'i eleyince şok olmanı istemem.![]()
Şu aşamada Acun böyle bir pota yapmaz.Büyük ihtimalle Yunus veya Nagi çıkar adayBelki de desteklemiyor gibi görünüp destekliyordu nerden biliyorsun bunu @eskici daha iyi anlatır sana
Umarım dediğin gibidir yarın Serkay Semih'i eleyince şok olmanı istemem.![]()
Simdi katlandi kitleBak baştan beridir ben de diyorum Semihi birinci yapmaz diye ama WTT'ye katılıyorumkesinlikle wtt olur. Ütopya finali bile wtt olmuştu o kitleyle
Ütopya reytingi neydi wttsi olsun derdi insan
![]()