Survivor 2016 - 86. Bölüm Yorumları

Ne atakanciyim ne de acunu savunuyorum adam bir basamaktan diger basamaga gecerken düsmüs ve bastigi basamaga tekrar basmamis diger basamaktan baslamis burda anormal bir durum yok bence ve bu ona avantaj saglamaz diger basamaga gecerken tekrar sallaniyor zaten 3 basamak falan gecse ancak avantaj saglar sen abartiyorsun bence :A
Şaka yapmiyorsan komik))) Yahudi kuran basittir dustugun yerden başlardin. Yiğit düştüğü yerden kalkar ama atakan etikçi başı olduğu için ona bu kural işlemez..))

Bu oyunun zaten zorluğu denge sağlamak sen yerden denge alarak geçiyorsun avantaj sağlıyorsun yerden denge alıp mi geçmek kolay yoksa salincaktan güç alarak mi işte buna neden itiraz ediyorsun anlamıyorum)))

Semih yata yata bitirecek bu survivoru nagihan bir hafta ağladı öyle kaldı gönüllere ağlıyorlar diyor)))

Gönüllüler hala vik vik konuşuyor. Doktor söylüyor adamın oynayamayacağını. Yok sakatmış da yok korkmuş da. Nasıl bir kuyruk acısı olmuşsa artık. Neyse konuşmaya devam etsinler böyle kendilerini küçültsünler.

Bu oyunu açık ara acunun ekibi verdi atakanin aldığı sayı açık ara faul diskalifiye olması gerekirken ve 10-8 gönüller kazsnacakti

Gönüllülerin derdi ünlüler değil tek derdi Semih olmuş doktor oynama diyor bunlar yalandan sakat diye laf atıyorlar korkak falan karaktersizler.
TEKER TEKER GİDECEKLER! :A

Şaka yapmiyorsan komik))) Yahudi kuran basittir dustugun yerden başlardin. Yiğit düştüğü yerden kalkar ama atakan etikçi başı olduğu için ona bu kural işlemez..))

Bu oyunun zaten zorluğu denge sağlamak sen yerden denge alarak geçiyorsun avantaj sağlıyorsun yerden denge alıp mi geçmek kolay yoksa salincaktan güç alarak mi işte buna neden itiraz ediyorsun anlamıyorum)))
İtiraz etmiyorum hakli da olabilirsin ama bence anormal bir durum yok bir basamak hicbir seyi degistirmez yine kazanirdi oyunu sen istiyorsan saka deriz yani no problem bu kadar takma her seyi :A

7-2 önde olan takım kaybediyorsa oyunu bu oyunu öbürleri hak etmiştir zaten.son iki oyundur fark atıp oyun kaybetmek büyük bir başarı bu kadarda olmaz

İtiraz etmiyorum hakli da olabilirsin ama bence anormal bir durum yok bir basamak hicbir seyi degistirmez yine kazanirdi oyunu sen istiyorsan saka deriz yani no problem bu kadar takma her seyi :A
İtiraz etmiyorum diyon da kaç mesaj yazdın ))) durum açık atakan emek hırsızlığı yaptı itiraz etmeni anlamsız ama et bir şey olmaz)))

Ulan Semih'ten soğumuştum adam yeniden sevdirdi kendini :A Bilezik gibi geçirdi hahahaha muazzam bir adam ya :F