Survivor 2016 - 83. Bölüm Yorumları

Bekle ve gör efecan kazanmazsa bende bir sey bilmiyorum :D
Efecan finalist olursa nagihan onu citir citir yer.

Damlanin atakani oylamada gecmesine gulenler nagihanin semihi gecmesinede guluyorlarni? :D
Damla hadi neyse daha önce birincilik ikincilikleri oldu.
Semih sonlarda olan nagihana yenildi.
Yattaraya uzuldum ama nagihan hak etti kalmayi

Semih serkaya geçildi Yahuuu siz de semihi abartıyorsunuz atam tt olması ayrı ev reytingi ayridir
Bu yeterli olur?
Tek kişilik smsleri böyleyken Naginin birinciliğine inanıyorsan bişeylerin ispatı için çabalamıcam:X
29_subat_2._hafta_72235411956f5017cddab9.jpg
28_mart_6._hafta_21124543705700f2725e8fa.jpg

Serkay da Damlaya geçildi

Beyazsoy sonuçları bildiğin halde hala burda dalga için diyorsun
Bırak keyfini sürüyor acunun oyunuyla kendini avutuyor:A O da biliyor tüm gerçeği. :X
Acun nagihani bile birinci yaptiysa bu survivorun izlenecek hali kalmamistir acun ne yapmaya calisiyor anlamadim yaziklar olsun diyorum bu kadar da yalan olmaz kimse bence bu konuda bosuna tartismasin izleyin gecin bu haysiyetsiz acun icin tartismaya deymez :D
Olay ne viliyormusun. Acun Semihçilere gıcık:F Hadi serkaya yuklenır smste rekabet olsun diye ama bu yaptiği hamle kesinlikle geçen gün wtt oldugu için:F TT değil WTT oldu:A adamın şalteri atti haliyle.
1 haftada 3 kere falso verdi acun.
Atakana bilgi sızması
Damlay sigara sızması
Nagihana sms sızması el atından:F

Bu yeterli olur?
Tek kişilik smsleri böyleyken Naginin birinciliğine inanıyorsan bişeylerin ispatı için çabalamıcam:X
29_subat_2._hafta_72235411956f5017cddab9.jpg
28_mart_6._hafta_21124543705700f2725e8fa.jpg

Bırak keyfini sürüyor acunun oyunuyla kendini avutuyor:A O da biliyor tüm gerçeği. :X

Olay ne viliyormusun. Acun Semihçilere gıcık:F Hadi serkaya yuklenır smste rekabet olsun diye ama bu yaptiği hamle kesinlikle geçen gün wtt oldugu için:F TT değil WTT oldu:A adamın şalteri atti haliyle.
1 haftada 3 kere falso verdi acun.
Atakana bilgi sızması
Damlay sigara sızması
Nagihana sms sızması el atından:F
Semihin o oylari baslardaydi. Gönullulerin yaptigi terbiyesizlik tazeydi.
Bende nagihanin oylarina inanmiyorum ama semihin oylarinda dusus oldugunu dusunuyorum. Nagihan performansa ragmen karakterden kaybediyor. Semihte zayif halkalardan ve yan gelip yatanda kazanamaz. Tolga Karelin kaderini yasayacak. Adamlarin tisört renkleri bile ayni :D

Uyku zamani. Yarin ise giderken yolda @beyazsoy ve @Maskeli Fedai performansini okumayi sabirsizlikla bekliyorum. Karsilikli atismalarinizi okumak zevkli. Saatlerce suren yolculuk cekilmez yoksa :)

Bende nagihanin oylarina inanmiyorum ama semihin oylarinda dusus oldugunu dusunuyorum. Nagihan performansa ragmen karakterden kaybediyor. Semihte zayif halkalardan ve yan gelip yatanda kazanamaz. Tolga Karelin kaderini yasayacak. Adamlarin tisört renkleri bile ayni :D
Sms olarak atakanla kapişsaydı ınanırdım. Orda 2 kişi fav. Serkaya geçilmesi filan kesinlikle düzmece. 100 kişilik bi topluluk düşün 40 semihçi 40 atakancıdır. Diğer 20si gönüllüler bile olamaz.eğer yarişma için aktif twitter kullanıcısıysan kesinlikle oy atarsın(geçen sene ben ve takip ettiğim insanlar) ve aramalarında hep atakan ve semihçiler doluyken 1er smsten hesapla 2.5tl kimseyi öldürmez de süründürmezde. Öyle 500tl smsi kimse atmaz gelir düzeyi normal olan.

Uyku zamani. Yarin ise giderken yolda @beyazsoy ve @Maskeli Fedai performansini okumayi sabirsizlikla bekliyorum. Karsilikli atismalarinizi okumak zevkli. Saatlerce suren yolculuk cekilmez yoksa :)

Semihin oylarında düşüş olur artık izleyici onu görmeye başladı sanırım atakan ile
yüzleşmesinden sonra fanları anlamıştır

Yattara nın gitmesiji bekliyordum ama bu kadar da olmaz nagihan oylamada 1. geldiğinen inanan var mıdır sanmam

Semihin oylarında düşüş olur artık izleyici onu görmeye başladı sanırım atakan ile
yüzleşmesinden sonra fanları anlamıştır
Semih nasıl Nagiye geçiliyor ya buna inanıyor musunuz?

Acun.comdaki Atakan Semih haklı anketinde Semih fark yapmış bile

Turabi örneği tam tersi adam başta birinci değildi sonradan açıldı Semih ise tam tersi sonradan düştü oyları.. Semihin örneği Hasandır
Turabi de ilk başta 1. oluyordu sonra Hasan geçmeye basladı

Semih nasıl Nagiye geçiliyor ya buna inanıyor musunuz?

Acun.comdaki Atakan Semih haklı anketinde Semih fark yapmış bile

Turabi de ilk başta 1. oluyordu sonra Hasan geçmeye basladı
Iki sebep var: herzaman semih veya atakan birinci olurlarsa tadi kalmiyor ve ikisinden biri finalist olunca birinci belli olur.
Ikinci sebep ise amac onlari sampiyon etmemekse finale kadar yinede yukselirlerse karsisindakilere elenir. Insanlar "zaten damla vs vs bunlari sms de geciyordu. Birinci olmamalari dogal" der. Acun bir nevi alistiriyor bizi :)
Baslarda cok fazla semih atakan finali olur dendigi icin son finalist ikilisi bu ikisi olmayacaktir. Bu yarismada kim hep birinciliklerle devam ettiyse final yuzu göremedi. Hasan ve anil gibi

Bugün buyük gün buyük oylama var Semıh yazıp 1890' a göndercez :A :Z
Yesim Serkana iyi laf soktu panaromada bu arada :A

Bugün buyük gün buyük oylama var Semıh yazıp 1890' a göndercez :A :Z
Yesim Serkana iyi laf soktu panaromada bu arada :A
Tabi sizin sembol olmayinca hazirliklisiniz :)
Benim yanilmayan tuyo atakan aldi diyor kibris finalini @eskici @Forumdash @Bully
Insallah öyledir. Turabi gibi oylari finale birikmis olur.

Buyuk oylamada bence yunus efecan ve ibrahimden daha fazla oy alir.
Gönullulerin oyu baya bölunecek.

Benim yanilmayan tuyo atakan aldi diyor kibris finalini @eskici @Forumdash @Bully

Atakanida Serkayida gecer ama Acun oyle gostermez kesin :A 1. yapicaz :Z Hafife aliyorsunuz bizi :A

Atakanida Serkayida gecer ama Acun oyle gostermez kesin :A 1. yapicaz :Z Hafife aliyorsunuz bizi :A
Atakani bilemem ama digerlerini gececegini inkar etmedim zaten.
Eger atakan direk finale giderse semih birincilige yerlesir egerki acun baska hamleler yapmazsa. Toplu smsde gönululerin oyu bölunur bence
Semih anca smsle finale gider zaten. Finalist olma oyunlariyla gidemez o.

Gecen sene @Maskeli Fedai iyi bilir sembolü alip finale giden kisiyi ben söylemistim burda herkes serenay demesine ragmen ben turabi demistim ve turabi kazanip direk gitmisti finale bugün yine kimin kazandigini söyleyecegim yeni bölüm konusu acilinca yazacam :D

Benimki açıklamadı hala ama bana da Atakan geliyor. Sms'i turabi gibi birikir.

Gecen sene @Maskeli Fedai iyi bilir sembolü alip finale giden kisiyi ben söylemistim burda herkes serenay demesine ragmen ben turabi demistim ve turabi kazanip direk gitmisti finale bugün yine kimin kazandigini söyleyecegim yeni bölüm konusu acilinca yazacam :D
Şimdi söyle:X

Şu rezilliğe bak Yunus dururken Yattara gidiyor bide Nagihan 1 olmuş oyunlar izlememekte ne kadar doğru yapmışım yarışmayı .

Tolga Zengin ile sözleşme uzatılmış, ben öldüm beni gömün. :(

Bu arada özelden mesaj atıyorum ikidir niye cevap yazmıyorsun vicdansız? @ABAY_06

Acun sen de açıkla hadi?
Özelden bana msj gelmedi ki nası cevap yazim sana.))