Survivor 2016 - 83. Bölüm Yorumları

Acunun adamlarının attiği smslerden halktan sayılıyor bi kere neden inanmıyorsun:F

Eee nagiye Tugba olayından sonra 2-3 haftaya elenir diye destekleyici mesajların vardı:A Kadının sembollerini hesaba katmamiştin o hararetle :A
8haftaya çıkarmıştım ama şu ara elenmesi lazımdı. O zaman da tezim aynıydı damlaya rakip lazım acun tutacaktır demistim..

Ahahah Dun atakanla semih smste tokuşturulup semih 2.olacak demiştim ama atakan dok.olunca elimde patlamişti. Acun bombayı patlatmiş:F atakanla olmadı ama Nagihanla semihi elemek için algı oluşturuldu. Daha kötü oldu. @Maskeli Fedai @Bully @beyazsoy

Cj0KKmZUYAACzkX.jpg
Semih serkaya geçildi Yahuuu siz de semihi abartıyorsunuz atam tt olması ayrı ev reytingi ayridir

Bu sonuç şaşırtmadı açıkçası nagihanın elenmiş olması acunun işine gelmezdi bunun için yattara yollanıldı

Yunus dokunulmazligi aldigi icin.
Mehmetin zamanindada tugba aslinda nagihani söylerdi ama acunun hamlesiyle olan mehmete oldu.
Yunus acunun olanini bozdu dokunulmaz olarak. Nagihanla isi bitmedi oyuzden yatara elendi.
Nagihan birinci olmus bu arada :D

Yok artik
Bekle ve gör efecan kazanmazsa bende bir sey bilmiyorum :D

Serkay da Damlaya geçildi

Beyazsoy sonuçları bildiğin halde hala burda dalga için diyorsun
Geçildi de gönüllülerin oyaları birleşik bu oylar toplu oylamada dağılınca gönüllülerden birinci çıkması zor.. Nahiye de bu kadar oy gelemez artık tek atakan kalıyor birinci olması için zaten anti semihcikerin oyunu da aldı

Acun nagihani bile birinci yaptiysa bu survivorun izlenecek hali kalmamistir acun ne yapmaya calisiyor anlamadim yaziklar olsun diyorum bu kadar da yalan olmaz kimse bence bu konuda bosuna tartismasin izleyin gecin bu haysiyetsiz acun icin tartismaya deymez :D