Survivor 2016 - 82. Bölüm Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı bu akşam yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek!

Ünlüler ve Gönüllüler takımları 2. dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele edecek. Hepsi ve daha fazlası bu akşam 20.00'da TV8'de!

İyi seyirler...

@Forumdash @HachiKo @dosimosi @eskici @EFE UYSAL @beyazsoy @Bully @Billy Kane @Doğu @Maskeli Fedai @Master.1000 @turkuazz @vadikızı @sürgünüm @Polat Şaşmaz @MasacRE- ve diğer herkes...

Bakalım neler olacak gerçi diziye bakcam reklam aralarında bakarım survivor u da
genelde çok merak ederim elenenleri ama bu hafta daha çok merak ediyorum

Bekliyoruz bölümü, bugünkü oyun bizde gibi duruyor, Atakan oynadığı için. :A

Haksızlığın dibi yani, ben olsam her hafta sakatlanır dokunulmaz olurdum. :Z
Abartma yahu adam ölümden döndü kafasına 15-20 dikiş atılmış. Doktor bireysel dokunulmazlık oyununda da oynamasına izin vermedi, o oyunda oynayamadığı için haliyle dokunulmaz oldu. :D

@dosimosi senin kaynak dun ne demişti? Ünlüler mi? Benimki yine gönüllüler diyor. Olabilir. Sms'te Atakan vs Semih kapişmamişti. Semih serkaya geçilmişti. Semih Atakana da geçilirse elemek daha kolay olacak algısı için bu hamle gerekli(b) Ne diyorsun?

Abartma yahu adam ölümden döndü kafasına 15-20 dikiş atılmış. Doktor bireysel dokunulmazlık oyununda da oynamasına izin vermedi, o oyunda oynayamadığı için haliyle dokunulmaz oldu. :D
Atakan nasıl oynuyor anlamadım(b) dikişli yer suya değmele mi? Bazı kimseler olur diyor bazıları olmaz anlamadım(b) Atakan da balıklama atlıyor suya(b)

@beyazsoy senin kafa yarma maceran vardı bi bilgin var mı?

@dosimosi senin kaynak dun ne demişti? Ünlüler mi? Benimki yine gönüllüler diyor. Olabilir. Sms'te Atakan vs Semih kapişmamişti. Semih serkaya geçilmişti. Semih Atakana da geçilirse elemek daha kolay olacak algısı için bu hamle gerekli(b) Ne diyorsun?

Atakan nasıl oynuyor anlamadım(b) dikişli yer suya değmele mi? Bazı kimseler olur diyor bazıları olmaz anlamadım(b) Atakan da balıklama atlıyor suya(b)

Valla ben de ne desem yalan olur şimdi panorama izledim bugün Hakan da dikişli yerin suya değmesi sıkıntı olabilir diyor. Neyse az kaldı cevabı öğrenecez birazdan :X

Semihle Atakan tartışmasının fragmanı yayınlanırken Atakan Semihi g.t etmiş gibi bir fragman yayinladilar ama Atakanın lafı ilk basladikları tartısmaydı.

Serkay mı haklı Semih haklı diye anket açtılar ama Serkayın kışkırtmasini konuya eklemediler.Semih kışkırtmış gibi görünüyordu.

Neye varacam ütopya finali gibi psikolojik baskı yapıyorlar.Semihin sabahki programlarda var gücüyle kötülenmesi de çabası :)

Semihle Atakan tartışmasının fragmanı yayınlanırken Atakan Semihi g.t etmiş gibi bir fragman yayinladilar ama Atakanın lafı ilk basladikları tartısmaydı.

Serkay mı haklı Semih haklı diye anket açtılar ama Serkayın kışkırtmasini konuya eklemediler.Semih kışkırtmış gibi görünüyordu.

Neye varacam ütopya finali gibi psikolojik baskı yapıyorlar.Semihin sabahki programlarda var gücüyle kötülenmesi de çabası :)
G.t derken geri takip demi? :A Çünkü Atakan'ın hastanede instagrama girdiği söyleniyor :A

Yunus Günçe de soteye yatmış bekliyor :A Kavga ederlerse ayırayım diye :A Ulan bi susun da adam uyusun sizi bekliyor vicdansızlar :A

Çakma Turabinin sesi açılmış.Atakan ada hayatın ve karakterinle Turabinin çeyreği bile etmezsin be

İşin acı yanı o defa Turabiyi sevmeyenler bugün Atakancı olmuş. :A