Survivor 2016 - 78. Bölüm Yorumları

Reklama girdi 21.47 :)

@Forumdash tutturamadın reklam saatini :A
İyi bak burda ne demişim @HachiKo 'ya :F tam saat vermişim 21:47 diye :F https://fav10.net/forum/threads/survivor-2016-78-bölüm-yorumları.257983/page-2#post-2743036

Siz reklamdayken ben geriden gelen yarismalari izleyeyim. Atakan efecan mucadelesindeyiz
Avrupaya özel turk kanallarını yayınlayan uydu firmaları yok mu(b) digitürk filan gibi?

İyi bak burda ne demişim @HachiKo 'ya :F tam saat vermişim 21:47 diye :F https://fav10.net/forum/threads/survivor-2016-78-bölüm-yorumları.257983/page-2#post-2743036

Avrupaya özel turk kanallarını yayınlayan uydu firmaları yok mu(b) digitürk filan gibi?
Normal canak anten takmisiz öyle izliyoz. Avrupa yayinlari

Ay ben kapattım bölümü, Atakan'ın sahnesini yarın netten izlerim. :D Sonucu bilince pek zevkli olmuyor maalesef. :(
Hadi hadi. Kazanan gönulluler olsa zevkle izlerdin

Ay ben kapattım bölümü, Atakan'ın sahnesini yarın netten izlerim. :D Sonucu bilince pek zevkli olmuyor maalesef. :(
En heycanlı yeri canlı izlemek varken :T: olmadı bu

Normal canak anten takmisiz öyle izliyoz. Avrupa yayinlari

Hadi hadi. Kazanan gönulluler olsa zevkle izlerdin
Keşke digitürk filan olsaydı belki (tam bilmiyorum ama) tv8 normal yayını izleyebilirdin. Hem reklamlarda normal lokum değil:F

Kış tatilini seven insan (kutup ayısı). :)

Ya anlamadığım bir tek benim internetim mi yavaş, iki saatde yazıyorum bir mesajı. :(
Kis tatili? Haziran temmuz agustos bildigim kadariyla turkiyede kis degil 😛

Hahaha tabi işin orası öyle, Ünlüler kazandıysa ne anlamı var. :A
Yani acik acik söyle isye böyle. Ben olsam bende izlemezdim kazanan gönulluler olsa

Kış tatilini seven insan (kutup ayısı). :)

Ya anlamadığım bir tek benim internetim mi yavaş, iki saatde yazıyorum bir mesajı. :(
Senin internet kalitesiz 😛

Kis tatili? Haziran temmuz agustos bildigim kadariyla turkiyede kis degil 😛
O zaman vücuduna güvenmiyor olabilir mesela, kendiyle barışamamıştır muhtemelen? :A

Ya da göl, orman, ıssızlık üçlüsünü seviyordur. :)

Taam uzatmıyorum. Survivor'u kimin kazanacağını bilince pek tadı kalmadı, sana takılarak zaman öldürüyorum. :)

Damla ağladı hemen acun kızları tek tura düşürmüş:F tek tur dayanabiliyor diye:F

O zaman vücuduna güvenmiyor olabilir mesela, kendiyle barışamamıştır muhtemelen? :A

Ya da göl, orman, ıssızlık üçlüsünü seviyordur. :)

Taam uzatmıyorum. Survivor'u kimin kazanacağını bilince pek tadı kalmadı, sana takılarak zaman öldürüyorum. :)
Bencede konu degissin.
Zaman öldurucumuyum ben :)

Efecan ne diye dönerki :)
Internete gectim

Yattara kazandi

Durum 6-3

Unlulerde herkes sayisini aldi. Efecan diyor bu adam amerikaya gidecek. Efecan sen bi önce puan al öyle konus

Ibrahim yunusu yendi 6-4