Tek memlekete geliyom zaten. Deniz kum ilgi alanimda degilMemlekete gelecek misin bari, deniz kum güneş cıstık cıstık.![]()
Tek memlekete geliyom zaten. Deniz kum ilgi alanimda degilMemlekete gelecek misin bari, deniz kum güneş cıstık cıstık.![]()
İyi bak burda ne demişim @HachiKo 'ya
Avrupaya özel turk kanallarını yayınlayan uydu firmaları yok muSiz reklamdayken ben geriden gelen yarismalari izleyeyim. Atakan efecan mucadelesindeyiz
Ooooo helal olsun o zaman.İyi bak burda ne demişim @HachiKo 'yatam saat vermişim 21:47 diye
https://fav10.net/forum/threads/survivor-2016-78-bölüm-yorumları.257983/page-2#post-2743036
TeşekkürlerOoooo helal olsun o zaman.
Bu da hediyen:
![]()
![]()
![]()
Ay ben kapattım bölümü, Atakan'ın sahnesini yarın netten izlerim.Teşekkürler![]()
Normal canak anten takmisiz öyle izliyoz. Avrupa yayinlariİyi bak burda ne demişim @HachiKo 'yatam saat vermişim 21:47 diye
https://fav10.net/forum/threads/survivor-2016-78-bölüm-yorumları.257983/page-2#post-2743036
Avrupaya özel turk kanallarını yayınlayan uydu firmaları yok mudigitürk filan gibi?
Hadi hadi. Kazanan gönulluler olsa zevkle izlerdinAy ben kapattım bölümü, Atakan'ın sahnesini yarın netten izlerim.Sonucu bilince pek zevkli olmuyor maalesef.
![]()
Hahaha tabi işin orası öyle, Ünlüler kazandıysa ne anlamı var.Normal canak anten takmisiz öyle izliyoz. Avrupa yayinlari
Hadi hadi. Kazanan gönulluler olsa zevkle izlerdin
Kış tatilini seven insan (kutup ayısı).Tek memlekete geliyom zaten. Deniz kum ilgi alanimda degil![]()
En heycanlı yeri canlı izlemek varkenAy ben kapattım bölümü, Atakan'ın sahnesini yarın netten izlerim.Sonucu bilince pek zevkli olmuyor maalesef.
![]()
Keşke digitürk filan olsaydı belki (tam bilmiyorum ama) tv8 normal yayını izleyebilirdin. Hem reklamlarda normal lokum değilNormal canak anten takmisiz öyle izliyoz. Avrupa yayinlari
Hadi hadi. Kazanan gönulluler olsa zevkle izlerdin
Kis tatili? Haziran temmuz agustos bildigim kadariyla turkiyede kis degil 😛Kış tatilini seven insan (kutup ayısı).
Ya anlamadığım bir tek benim internetim mi yavaş, iki saatde yazıyorum bir mesajı.![]()
Yani acik acik söyle isye böyle. Ben olsam bende izlemezdim kazanan gönulluler olsaHahaha tabi işin orası öyle, Ünlüler kazandıysa ne anlamı var.![]()
Senin internet kalitesiz 😛Kış tatilini seven insan (kutup ayısı).
Ya anlamadığım bir tek benim internetim mi yavaş, iki saatde yazıyorum bir mesajı.![]()
O zaman vücuduna güvenmiyor olabilir mesela, kendiyle barışamamıştır muhtemelen?Kis tatili? Haziran temmuz agustos bildigim kadariyla turkiyede kis degil 😛
Bencede konu degissin.O zaman vücuduna güvenmiyor olabilir mesela, kendiyle barışamamıştır muhtemelen?
Ya da göl, orman, ıssızlık üçlüsünü seviyordur.
Taam uzatmıyorum. Survivor'u kimin kazanacağını bilince pek tadı kalmadı, sana takılarak zaman öldürüyorum.![]()
Yarışmanın ortasında kural mı değişirmiş? Az önce Damla ilk turda 1 oyun kazanmıştı bu yüzden değişkliğe gitti.Damla ağladı hemen acun kızları tek tura düşürmüştek tur dayanabiliyor diye
![]()
Bu şikeci acun herşeyi yapar bi de açıklama yaparYarışmanın ortasında kural mı değişirmiş? Az önce Damla ilk turda 1 oyun kazanmıştı bu yüzden değişkliğe gitti.![]()
Atakan'ın düştüğü oyun sıradaki mi?Bu şikeci acun herşeyi yapar bi de açıklama yapar![]()