Survivor 2016 - 78. Bölüm Yorumları

Son 1 dk kaldı:X

Şimdiden söylim
21:40'tan sonra Atakan vs Serkay zamanı gelir ve reklam verilir:A 22:18 den itibaren ekran başına geçiniz:X

Son düzenleme:
Yok 22.18 biraz geç oldu 22.13'te başlar :D
21'47'de filan girerse 2.kuşak bi 15 dk daha girer reklama ama 21'37'de filan girerse senin dediğin olabilir:X Yani aynı şeyi söylüyoruz aslında:A

La kanka senin favorin kim şimdi, tek isim söyle bana. :A Ben sendeki olayı çözemedim. :(
Ben kimseyi tutmuyorum 😕 ütopyadan Semihi desteklediğim için onun performansını merak ediyordum. En çok da acun nasıl göstercek diye:X Şaşırmadım yine antipatik gösteriliyor:A
Damla birinci olur gibi geliyor bana ama Nagihan ve Atakan hak ediyor en çok. Gerçek bir survivor onlar gönlüm onlardan yana:X

21'47'de filan girerse 2.kuşak bi 15 dk daha girer reklama ama 21'37'de filan girerse senin dediğin olabilir:X Yani aynı şeyi söylüyoruz aslında:A

Ben kimseyi tutmuyorum 😕 ütopyadan Semihi desteklediğim için onun performansını merak ediyordum. En çok da acun nasıl göstercek diye:X Şaşırmadım yine antipatik gösteriliyor:A
Damla birinci olur gibi geliyor bana ama Nagihan ve Atakan hak ediyor en çok. Gerçek bir survivor onlar gönlüm onlardan yana:X
Damla'nın birinci olması için performansını arttırması lazım, devamı halinde tabiki olur. :Z

Başladı bu arada.

Efe ne kadar sahte anlatıyor:F Yunus daha samimi anlatıyor nba hastası olduğunu:X

Bu acun niye carsamba yapti bu programi ya sacmaliyor artik bir mactan mi korktu yani bugünde dirilis var yine birinci olamiyor niye bosuna carsambaya koydu anlamadim bos isler yapiyor artik ya :D oyunun sonucuda belli zaten merakla beklemiyorum :D
Cunku insanlarin önceden bilecegi icin iki gun beklemesini istemedi. Atakanin olayinida fragmanda gösterdiki merak uyandirsin. Atakan gitmisse ödule sirf merak uyandirsin diye farkli yere oturttu

Arkadaslar dun acun dediki 2 hafta sonra sembol finali önce kizlardan biri sobra erkek tur atlayacak. ondan sonraki haftada finalleri. Demekki nagihan 100% elenmeyecek. Planlar onun icin yapilir

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre