Hazem
Favori Üye
Profilin çok tatlı olmuş.Bekliyoruz yeni bölümü merakla
AynenProfilin çok tatlı olmuş.![]()
Ne 1 dakikası la, 5 dakikadır açtım netten daha başlamadı.Son 1 dk kaldı
Şimdiden söylim
21:40'tan sonra Atakan vs Serkay zamanı gelir ve reklam verilir22:18 den itibaren ekran başına geçiniz
![]()
Ben 10dk önce yazmişim sonra reklam girdiği için (4dk olmuş) güncellemişimNe 1 dakikası la, 5 dakikadır açtım netten daha başlamadı.![]()
Yok 22.18 biraz geç oldu 22.13'te başlarSon 1 dk kaldı
Şimdiden söylim
21:40'tan sonra Atakan vs Serkay zamanı gelir ve reklam verilir22:18 den itibaren ekran başına geçiniz
![]()
La kanka senin favorin kim şimdi, tek isim söyle bana.Ben 10dk önce yazmişim sonra reklam girdiği için (4dk olmuş) güncellemişimsen guncellemeye denk gelmişsin
![]()
21'47'de filan girerse 2.kuşak bi 15 dk daha girer reklama ama 21'37'de filan girerse senin dediğin olabilirYok 22.18 biraz geç oldu 22.13'te başlar![]()
Ben kimseyi tutmuyorum 😕 ütopyadan Semihi desteklediğim için onun performansını merak ediyordum. En çok da acun nasıl göstercek diyeLa kanka senin favorin kim şimdi, tek isim söyle bana.Ben sendeki olayı çözemedim.
![]()
Damla'nın birinci olması için performansını arttırması lazım, devamı halinde tabiki olur.21'47'de filan girerse 2.kuşak bi 15 dk daha girer reklama ama 21'37'de filan girerse senin dediğin olabilirYani aynı şeyi söylüyoruz aslında
Ben kimseyi tutmuyorum 😕 ütopyadan Semihi desteklediğim için onun performansını merak ediyordum. En çok da acun nasıl göstercek diyeŞaşırmadım yine antipatik gösteriliyor
Damla birinci olur gibi geliyor bana ama Nagihan ve Atakan hak ediyor en çok. Gerçek bir survivor onlar gönlüm onlardan yana![]()
Aynen21'47'de filan girerse 2.kuşak bi 15 dk daha girer reklama ama 21'37'de filan girerse senin dediğin olabilirYani aynı şeyi söylüyoruz aslında
![]()
Acun belki bi iyilik yapıp her iki takımı birden yollamıştır, avutayım kendimi.Efe ne kadar sahte anlatıyorYunus daha samimi anlatıyor nba hastası olduğunu
![]()
Cunku insanlarin önceden bilecegi icin iki gun beklemesini istemedi. Atakanin olayinida fragmanda gösterdiki merak uyandirsin. Atakan gitmisse ödule sirf merak uyandirsin diye farkli yere oturttuBu acun niye carsamba yapti bu programi ya sacmaliyor artik bir mactan mi korktu yani bugünde dirilis var yine birinci olamiyor niye bosuna carsambaya koydu anlamadim bos isler yapiyor artik yaoyunun sonucuda belli zaten merakla beklemiyorum
![]()
Son gulen iyi gulerİbrahim kazandı, 1-0 Gönüllüler önde!