Gösterir ya seyircilerimiz önceden görebilir dedi zatenMaç 4'teymiş sanırım bu aralar 5-6 falan gibi yatıyorum zaten bakabilirim.
Ama Acun göstermez ya kimin kazandığını önlemini almıştır o.![]()
Gösterir ya seyircilerimiz önceden görebilir dedi zatenMaç 4'teymiş sanırım bu aralar 5-6 falan gibi yatıyorum zaten bakabilirim.
Ama Acun göstermez ya kimin kazandığını önlemini almıştır o.![]()
O zaman o başka biriydiGösterir gösterirtüm dunyaya yayın yapıldıgı için belli olmaz anons bile yaptirir koca ekrana çıkartırır
İp6s?Ben androidciyim(bak ne kadar fakirim
)
@Doğu
Baskette en biligili yunus'tuYani olabilir aslında yarının merak konusu oyunu kimin kazanacağı Atakan'ın durumu. Muhtemelen gönüllüler almıştır oyunu hem Damla'sı ödülü duyunca çok mutlu oldu Acun kıyamaz ona.@eskici
Çünkü sen de kullanıyorssun ve adamsınO zaman o başka biriydiAyrıca Android kullanmak fakirlik değildir adamlıktır
![]()
Bence de gönüllüler almistirYani olabilir aslında yarının merak konusu oyunu kimin kazanacağı Atakan'ın durumu. Muhtemelen gönüllüler almıştır oyunu hem Damla'sı ödülü duyunca çok mutlu oldu Acun kıyamaz ona.@eskici
EyvallahBaskette en biligili yunus'tuAcun kafasında olsa ünlüleri götürürdüm
hem gerçek survivor tarzı olanlar. Zencimiz bile var görselimiz iyi
Çünkü sen de kullanıyorssun ve adamsın![]()
Ben uyumadim ya izliyorum bende gördüm tam yazacaktimEkli dosyayı görüntüle 50626
Ödülü Ünlüler kazanmışAlayınız tavuk gibi uyudunuz hepinizi kınıyorum
@eskici @Bully @Forumdash @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @dosimosi @halukerogluFOX @Yiğitt @vadikızı @beyazsoy @sürgünüm @ABAY_06
Atakan'ı göremedim eğer sağlık problemi geçirdiyse o düşüşten sonra gelememiştirBen uyumadim ya izliyorum bende gördüm tam yazacaktim![]()
Aynen maca gitmemis herhalde büyük bir sorunu yoktur ama yine de bir seyler olmus ki maca da gitmemisAtakan'ı göremedim eğer sağlık problemi geçirdiyse o düşüşten sonra gelememiştir![]()
Bu bana bir hakarettir. Her gece ayakta olduğumu biliyorsun? Ayrıca sadece futbola değil, sporun her türüne fazlasıyla ilgim var.Ekli dosyayı görüntüle 50626
@eskici @Bully @Forumdash @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @dosimosi @halukerogluFOX @Yiğitt @vadikızı @beyazsoy @sürgünüm @ABAY_06
Abi seni biliyorum merak etme 😉 Haberin olsun diye etiketledimBu bana bir hakarettir. Her gece ayakta olduğumu biliyorsun? Ayrıca sadece futbola değil, sporun her türüne fazlasıyla ilgim var.![]()
Her yıl şu oyunu kazananı ortaya çıkarıyorlar zatenEkli dosyayı görüntüle 50626
Ekli dosyayı görüntüle 50626
Simdi tavuk gibi uyuma sirasi @Doğu daTavuk gibi uyuduk muuaşk olsun bea
Sabaha kadar oturanlar ikindiye kadar yatarlarNiyeki ne oldu![]()
Sabaha kadar oturanlar ikindiye kadar yatarlar![]()