Gösterir ya seyircilerimiz önceden görebilir dedi zatenMaç 4'teymiş sanırım bu aralar 5-6 falan gibi yatıyorum zaten bakabilirim.
Ama Acun göstermez ya kimin kazandığını önlemini almıştır o.
Gösterir ya seyircilerimiz önceden görebilir dedi zatenMaç 4'teymiş sanırım bu aralar 5-6 falan gibi yatıyorum zaten bakabilirim.
Ama Acun göstermez ya kimin kazandığını önlemini almıştır o.
O zaman o başka biriydiGösterir gösterirtüm dunyaya yayın yapıldıgı için belli olmaz anons bile yaptirir koca ekrana çıkartırır
İp6s?Ben androidciyim(bak ne kadar fakirim)@Doğu
Baskette en biligili yunus'tuYani olabilir aslında yarının merak konusu oyunu kimin kazanacağı Atakan'ın durumu. Muhtemelen gönüllüler almıştır oyunu hem Damla'sı ödülü duyunca çok mutlu oldu Acun kıyamaz ona.@eskici
Çünkü sen de kullanıyorssun ve adamsınO zaman o başka biriydiAyrıca Android kullanmak fakirlik değildir adamlıktır
Bence de gönüllüler almistirYani olabilir aslında yarının merak konusu oyunu kimin kazanacağı Atakan'ın durumu. Muhtemelen gönüllüler almıştır oyunu hem Damla'sı ödülü duyunca çok mutlu oldu Acun kıyamaz ona.@eskici
EyvallahBaskette en biligili yunus'tuAcun kafasında olsa ünlüleri götürürdümhem gerçek survivor tarzı olanlar. Zencimiz bile var görselimiz iyi
Çünkü sen de kullanıyorssun ve adamsın
Ben uyumadim ya izliyorum bende gördüm tam yazacaktimEkli dosyayı görüntüle 50626
Ödülü Ünlüler kazanmışAlayınız tavuk gibi uyudunuz hepinizi kınıyorum
@eskici @Bully @Forumdash @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @dosimosi @halukerogluFOX @Yiğitt @vadikızı @beyazsoy @sürgünüm @ABAY_06
Atakan'ı göremedim eğer sağlık problemi geçirdiyse o düşüşten sonra gelememiştirBen uyumadim ya izliyorum bende gördüm tam yazacaktim
Aynen maca gitmemis herhalde büyük bir sorunu yoktur ama yine de bir seyler olmus ki maca da gitmemisAtakan'ı göremedim eğer sağlık problemi geçirdiyse o düşüşten sonra gelememiştir
Bu bana bir hakarettir. Her gece ayakta olduğumu biliyorsun? Ayrıca sadece futbola değil, sporun her türüne fazlasıyla ilgim var.Ekli dosyayı görüntüle 50626
@eskici @Bully @Forumdash @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @dosimosi @halukerogluFOX @Yiğitt @vadikızı @beyazsoy @sürgünüm @ABAY_06
Abi seni biliyorum merak etme 😉 Haberin olsun diye etiketledimBu bana bir hakarettir. Her gece ayakta olduğumu biliyorsun? Ayrıca sadece futbola değil, sporun her türüne fazlasıyla ilgim var.
Her yıl şu oyunu kazananı ortaya çıkarıyorlar zatenEkli dosyayı görüntüle 50626
Ekli dosyayı görüntüle 50626
Simdi tavuk gibi uyuma sirasi @Doğu daTavuk gibi uyuduk muuaşk olsun bea
Sabaha kadar oturanlar ikindiye kadar yatarlarNiyeki ne oldu
Sabaha kadar oturanlar ikindiye kadar yatarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?