O kadar tartışıp o kadar laf söyledi şimdide utanmıyor iki yüzlü biri NagihanNagihan yine sallıyor Serkay'a, tıpış tıpış gideceksiniz. Atakan'a o kadarlaf söyledi, utanmadan gidip yardım istemiş.
O kadar tartışıp o kadar laf söyledi şimdide utanmıyor iki yüzlü biri NagihanNagihan yine sallıyor Serkay'a, tıpış tıpış gideceksiniz. Atakan'a o kadarlaf söyledi, utanmadan gidip yardım istemiş.
Nagihan o kadar laf söyledi ona hala nagihanı koruyor Atakanda gurur yok yaEtikci başı Atakan Tuğba ya küfür etmiş adam bu kez nagihan üzerinden prim kapma çabasında )))
Ünlüler otel/villa gibi ödül kazanmadı hiçÖdül muhteşemmiş, hem Burger King, hem Gece Kulübü, hem Otel Ne ararsak var, Gönüllüler kazanmalı.
Ne yapıyım, onlara acımamı mı bekliyorsun?Ünlüler otel/villa gibi ödül kazanmadı hiç
Hayır gönüllüler kazanacak umudunu kırmak için dedimNe yapıyım, onlara acımamı mı bekliyorsun?
Bana da ünlüler kazanacak gibi geldi, fragman aşırı belliydi. Yani ters köşe olabilir diye.Hayır gönüllüler kazanacak umudunu kırmak için dedim