Survivor 2016 - 72. Bölüm Yorumları

Ayyy hiç beklediğim gibi çıkmadı:( Atakan ayar verebilidin neden sustun :T: İbo da arkadaşının arkasından iyi konuşuyor:F Küser bunlar dişarda:F

2014'ün son bölümleri varya efsaneydi burdada baya tartışmalar dönmüştü :A
O dönemler bende vardım, tam o son zamanlara doğru gelmiştim. :D Çok güzel bir ekibimiz vardı, @KayıpSehir de vardı. Herkes yorumlarıyla büyük renk katıyordu. Buradaki eğlence için izlemesi vardı. :D İyi de post kasıyorduk. :F

Ya nagihanı savunmak atakanamı kalmış çok saçma ya.ayrıca Nagihan atakana neler yaptı tüm fırsatta kötüledi onu Yattara'ya onu yazalım dedi.eZginin ayrılmasınada çok sevinmişti.atakanda gurur yok hala nagiyi savunuyor.

O dönemler bende vardım, tam o son zamanlara doğru gelmiştim. :D Çok güzel bir ekibimiz vardı, @KayıpSehir de vardı. Herkes yorumlarıyla büyük renk katıyordu. Buradaki eğlence için izlemesi vardı. :D İyi de post kasıyorduk. :F
Akın elendi diye iyi dalga geçmiştik @Bully ile :A

Turabiyi destekliyorduk burda :A Hatta kazandığında baya sevinmiştik :A

Akın elendi diye iyi dalga geçmiştik @Bully ile :A

Turabiyi destekliyorduk burda :A Hatta kazandığında baya sevinmiştik :A
Turabi fanları baya fazlaydık, Yiğit Dikmen'i tutuyordum. O elenince hep birlikte Turabi taraftarı olmuştu, baya eğlenceliydi yorumlaması bile. :(

O günlere geri dönmeyi çok isterim, 2 yıl oldu resmen. :(

Serkay Atakanla konuşmasında konuyu Semihe getirdi Atakan efendi öylece sustu hiç konuşmadı bile.Orda kapat konuyu diyebilirdi :)

O adada tek gerçek duruşu olan Semih var başka da kimse yok.

Semih Gizemin elenmesine üzüldüğünü söyledi Nagihan ve Yattaraya :)

Serkaç efendi yine Atakanın arkasından söylüyor.Yüreğin yetiyorsa suratına söyle :)

Ohh Helall Atakan ve Nagihan'a:handfist: Ezgi sinsilik yapmasaydı baştan beridir anlaşacaklardı belki?

Nagihan yine sallıyor Serkay'a, tıpış tıpış gideceksiniz. Atakan'a o kadarlaf söyledi, utanmadan gidip yardım istemiş.

Etikci başı Atakan Tuğba ya küfür etmiş adam bu kez nagihan üzerinden prim kapma çabasında )))