Bence final sembolleriyle acun gönderir onu finaleHiç sanmıyorum, Ünlüler 1-2 kaybetsin gider garanti.
Bence final sembolleriyle acun gönderir onu finaleHiç sanmıyorum, Ünlüler 1-2 kaybetsin gider garanti.
İtici kız.Bence final sembolleriyle acun gönderir onu finale
Aynen oyun güzel duygum ümiti tokatlamistiİtici kız.
Şu an özeti izliyorum da sembolü aldı yine
Fragman güzel, zevkli bir oyun bu. Bu oyunu hatırlıyorum da Duygu Çetinkaya ve Ümit bu oyunda kavga etmişti.
Aynen oyun güzel duygum ümiti tokatlamisti
Aynen budur duygu efsaneydi ya
Şu oyundu galiba tartıştıkları oyun.
Ah ah 2013'de izlemediğim tek dakika yoktu, All Star ve bu sezonda baya izlememe yapıyorum, 2014'de güzeldi tabi.Aynen budur duygu efsaneydi ya
2014'ün son bölümleri varya efsaneydi burdada baya tartışmalar dönmüştüAh ah 2013'de izlemediğim tek dakika yoktu, All Star ve bu sezonda baya izlememe yapıyorum, 2014'de güzeldi tabi.
Reklama girdi bu arada.
O dönemler bende vardım, tam o son zamanlara doğru gelmiştim. Çok güzel bir ekibimiz vardı, @KayıpSehir de vardı. Herkes yorumlarıyla büyük renk katıyordu. Buradaki eğlence için izlemesi vardı. İyi de post kasıyorduk.2014'ün son bölümleri varya efsaneydi burdada baya tartışmalar dönmüştü
Akın elendi diye iyi dalga geçmiştik @Bully ileO dönemler bende vardım, tam o son zamanlara doğru gelmiştim. Çok güzel bir ekibimiz vardı, @KayıpSehir de vardı. Herkes yorumlarıyla büyük renk katıyordu. Buradaki eğlence için izlemesi vardı. İyi de post kasıyorduk.
Turabi fanları baya fazlaydık, Yiğit Dikmen'i tutuyordum. O elenince hep birlikte Turabi taraftarı olmuştu, baya eğlenceliydi yorumlaması bile.Akın elendi diye iyi dalga geçmiştik @Bully ile
Turabiyi destekliyorduk burda Hatta kazandığında baya sevinmiştik
Bu sene bende cok izlemiyorum acunda beni zorluyor yaniAh ah 2013'de izlemediğim tek dakika yoktu, All Star ve bu sezonda baya izlememe yapıyorum, 2014'de güzeldi tabi.
Reklama girdi bu arada.