Bence final sembolleriyle acun gönderir onu finaleHiç sanmıyorum, Ünlüler 1-2 kaybetsin gider garanti.![]()
Bence final sembolleriyle acun gönderir onu finaleHiç sanmıyorum, Ünlüler 1-2 kaybetsin gider garanti.![]()
İtici kız.Bence final sembolleriyle acun gönderir onu finale![]()
Aynen oyun güzelİtici kız.
Şu an özeti izliyorum da sembolü aldı yine
Fragman güzel, zevkli bir oyun bu.Bu oyunu hatırlıyorum da Duygu Çetinkaya ve Ümit bu oyunda kavga etmişti.
![]()
Aynen oyun güzelduygum ümiti tokatlamisti
![]()
Aynen budur duygu efsaneydi ya
Şu oyundu galiba tartıştıkları oyun.![]()
Ah ah 2013'de izlemediğim tek dakika yoktu, All Star ve bu sezonda baya izlememe yapıyorum, 2014'de güzeldi tabi.Aynen budur duygu efsaneydi ya![]()
2014'ün son bölümleri varya efsaneydi burdada baya tartışmalar dönmüştüAh ah 2013'de izlemediğim tek dakika yoktu, All Star ve bu sezonda baya izlememe yapıyorum, 2014'de güzeldi tabi.
Reklama girdi bu arada.
O dönemler bende vardım, tam o son zamanlara doğru gelmiştim.2014'ün son bölümleri varya efsaneydi burdada baya tartışmalar dönmüştü![]()
Akın elendi diye iyi dalga geçmiştik @Bully ileO dönemler bende vardım, tam o son zamanlara doğru gelmiştim.Çok güzel bir ekibimiz vardı, @KayıpSehir de vardı. Herkes yorumlarıyla büyük renk katıyordu. Buradaki eğlence için izlemesi vardı.
İyi de post kasıyorduk.
![]()
Turabi fanları baya fazlaydık, Yiğit Dikmen'i tutuyordum. O elenince hep birlikte Turabi taraftarı olmuştu, baya eğlenceliydi yorumlaması bile.Akın elendi diye iyi dalga geçmiştik @Bully ile
Turabiyi destekliyorduk burdaHatta kazandığında baya sevinmiştik
![]()
Bu sene bende cok izlemiyorum acunda beni zorluyor yaniAh ah 2013'de izlemediğim tek dakika yoktu, All Star ve bu sezonda baya izlememe yapıyorum, 2014'de güzeldi tabi.
Reklama girdi bu arada.