Survivor 2016 - 72. Bölüm Yorumları

Ayyy hiç beklediğim gibi çıkmadı:( Atakan ayar verebilidin neden sustun :T: İbo da arkadaşının arkasından iyi konuşuyor:F Küser bunlar dişarda:F

2014'ün son bölümleri varya efsaneydi burdada baya tartışmalar dönmüştü :A
O dönemler bende vardım, tam o son zamanlara doğru gelmiştim. :D Çok güzel bir ekibimiz vardı, @KayıpSehir de vardı. Herkes yorumlarıyla büyük renk katıyordu. Buradaki eğlence için izlemesi vardı. :D İyi de post kasıyorduk. :F

Ya nagihanı savunmak atakanamı kalmış çok saçma ya.ayrıca Nagihan atakana neler yaptı tüm fırsatta kötüledi onu Yattara'ya onu yazalım dedi.eZginin ayrılmasınada çok sevinmişti.atakanda gurur yok hala nagiyi savunuyor.

O dönemler bende vardım, tam o son zamanlara doğru gelmiştim. :D Çok güzel bir ekibimiz vardı, @KayıpSehir de vardı. Herkes yorumlarıyla büyük renk katıyordu. Buradaki eğlence için izlemesi vardı. :D İyi de post kasıyorduk. :F
Akın elendi diye iyi dalga geçmiştik @Bully ile :A

Turabiyi destekliyorduk burda :A Hatta kazandığında baya sevinmiştik :A

Akın elendi diye iyi dalga geçmiştik @Bully ile :A

Turabiyi destekliyorduk burda :A Hatta kazandığında baya sevinmiştik :A
Turabi fanları baya fazlaydık, Yiğit Dikmen'i tutuyordum. O elenince hep birlikte Turabi taraftarı olmuştu, baya eğlenceliydi yorumlaması bile. :(

O günlere geri dönmeyi çok isterim, 2 yıl oldu resmen. :(

Serkay Atakanla konuşmasında konuyu Semihe getirdi Atakan efendi öylece sustu hiç konuşmadı bile.Orda kapat konuyu diyebilirdi :)

O adada tek gerçek duruşu olan Semih var başka da kimse yok.

Semih Gizemin elenmesine üzüldüğünü söyledi Nagihan ve Yattaraya :)

Serkaç efendi yine Atakanın arkasından söylüyor.Yüreğin yetiyorsa suratına söyle :)

Ohh Helall Atakan ve Nagihan'a:handfist: Ezgi sinsilik yapmasaydı baştan beridir anlaşacaklardı belki?

Nagihan yine sallıyor Serkay'a, tıpış tıpış gideceksiniz. Atakan'a o kadarlaf söyledi, utanmadan gidip yardım istemiş.

Etikci başı Atakan Tuğba ya küfür etmiş adam bu kez nagihan üzerinden prim kapma çabasında )))

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking