O kadar tartışıp o kadar laf söyledi şimdide utanmıyor iki yüzlü biri NagihanNagihan yine sallıyor Serkay'a, tıpış tıpış gideceksiniz. Atakan'a o kadarlaf söyledi, utanmadan gidip yardım istemiş.
O kadar tartışıp o kadar laf söyledi şimdide utanmıyor iki yüzlü biri NagihanNagihan yine sallıyor Serkay'a, tıpış tıpış gideceksiniz. Atakan'a o kadarlaf söyledi, utanmadan gidip yardım istemiş.
Nagihan o kadar laf söyledi ona hala nagihanı koruyor Atakanda gurur yok yaEtikci başı Atakan Tuğba ya küfür etmiş adam bu kez nagihan üzerinden prim kapma çabasında )))
Ünlüler otel/villa gibi ödül kazanmadı hiçÖdül muhteşemmiş, hem Burger King, hem Gece Kulübü, hem OtelNe ararsak var, Gönüllüler kazanmalı.
![]()
Ne yapıyım, onlara acımamı mı bekliyorsun?Ünlüler otel/villa gibi ödül kazanmadı hiç![]()
Hayır gönüllüler kazanacak umudunu kırmak için dedimNe yapıyım, onlara acımamı mı bekliyorsun?![]()
Bana da ünlüler kazanacak gibi geldi, fragman aşırı belliydi. Yani ters köşe olabilir diye.Hayır gönüllüler kazanacak umudunu kırmak için dedim![]()