Bazilari bahane buluyorSemih Öztürk geri döndü
İbrahimi Efecanı ve Serkayı gömdü helal olsun Reise
Semih Öztürkün gücünü görecekler
basarilarinin devamini dileriz. Serkay ve efecan cok simardilar cunkuSemih Öztürk geri döndü
İbrahimi Efecanı ve Serkayı gömdü helal olsun Reise
Semih Öztürkün gücünü görecekler
10-3 yati ve yunus fire verdi 1 kere@eskici nerdesin ?
@ABAY_06 dedigi gibi kimin kimle oynandigi yazilmadigi icin insan pek anlamiyorsagolsun @sürgünüm ve @Forumdash kendince anlatmislar skorlari
basarilarinin devamini dileriz. Serkay ve efecan cok simardilar cunku
bizim istedigimiz mesela semih kazandi tek yazilmasin,10-3 yati ve yunus fire verdi 1 keresanırım ya atakan yada semih 1 tane fire ilk oyunda tam hatırlaamıyorum
Semih hepsini aldı10-3 yati ve yunus fire verdi 1 keresanırım ya atakan yada semih 1 tane fire ilk oyunda tam hatırlaamıyorum
Bi daha erken gelirsem öyle yazarımbizim istedigimiz mesela semih kazandi tek yazilmasin,
Semih Serkaya karsi
semih kazandi. Böyle aciklama istiyoruz 😛
Atakanin sayfasinda 2de 2 yapti diye yazilmis. fire vermemis. Semihinkindede digerlerini nasil yendiginijn videosunu izledimAdam buyuk toplari sektirmeden atmis, helal semihe.
Helal o zamanSemih hepsini aldı
Bugün Ezgi vardı aşırı tatlı olmuş
Sali günleri gec geliyordum zaten bugün biraz fazla gec kaldim@eskici nerdesin ?
@ABAY_06 dedigi gibi kimin kimle oynandigi yazilmadigi icin insan pek anlamiyorsagolsun @sürgünüm ve @Forumdash kendince anlatmislar skorlari
basarilarinin devamini dileriz. Serkay ve efecan cok simardilar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?