Survivor 2016 - 69.Bölüm Yorumları

Her eşleşme 4kisi çıktı ondan son eşleme 4un kati 8-8 oldu
Sondaki ewlemede bile acun kayırma yaptı.
3 kisi cikti. 1 kiz 2 erkek secildi. dörduncu extra idi kerimoglu oynamadigi icin. acun 3 erkek bir kiz diyebilirdi

Eger Kerimoglu alirsa dokunulmazlik sembolunu Memici soyler gibi geliyo bakalim

Eger yarin unluler kaybederse ben yine onlardan birinin gidecegini dusunuyorum
ilk kerimoglu gidecek. sonra ya unlulerden bir erkek yada gönullulerden bir kiz elenir. Nagihanin gitme ihtimali cok yuksek oldugu icin bir sonraki dokunulmazliktada bir gönullu gider

3 kisi cikti. 1 kiz 2 erkek secildi. dörduncu extra idi kerimoglu oynamadigi icin. acun 3 erkek bir kiz diyebilirdi
Saçma işte nagihanin seçme hakkı yok ki ..kerimoğlu oynasa o oyunda nagihanin seçmezki çünkü damla onu seçti kızların hakkı doldu. kerimoğlu hakkı kalmadı .

ilk kerimoglu gidecek. sonra ya unlulerden bir erkek yada gönullulerden bir kiz elenir. Nagihanin gitme ihtimali cok yuksek oldugu icin bir sonraki dokunulmazliktada bir gönullu gider
Ben Yunus potaya girerse Kerimoglunu oylamada gececegini dusunmuyorum

Şimdiden söylim...Yarınki dokunulmazliği Ünlüler kaybeder. Acun yoksa smsten para kazanamaz bu hafta
(Semih cıkarsa şaşirmam ama Yunusa da oyları yönlendirebilir. Yunus da dedi
) yada bu hafta smsten fedakarlık yapmalı

Damla kazanırsa şehzadelerine kıyamaz memiçin aşılması lazım )))

Tahmin ettiğim gibi memic aldı kız şanslıydı kol ve bacak dışında iyi kalbiyle tutundu )))

İbrahim sembolü alamadı bu sefer, elenir gibi geliyor bana.

Kararsızım desede gizem memiç kerimoğlunu diyecek bence

@eskici başkan gine iyi anlatmışın izledik sayende görüntü olmadan.))

Bence onu desin doğru karar

Bencede ben artık gizem kerimoğlu yarışmada görmek istemiyorum ya

Yok konseyde kerimoğlu adı çıkacak zaten onu söyleyemez kend arkadaşlari arasindan birini diyecek

hee doğru diyosun onu unuttum ben o zaman serkay diyebilir

Serkay nagihan konusunda doğru konuştu nagihan lafı çevirdi resmen kimse
takım arkadaşına alın size ödül demez

Son düzenleme:
Nagihan yalandan Nirvana ulaşmis bayrağı alın diye niye gonuller atiyon arkadaşlarina atman lazım

Ustune nagihan yaptığımı hatırlamıyorum diyor. sonra yine bir senaryo üretiyor ))))

Nagihan yalandan Nirvana ulaşmis bayrağı alın diye niye gonuller atiyon arkadaşlarina atman lazım

Ustune nagihan yaptığımı hatırlamıyorum diyor. sonra yine bir senaryo üretiyor ))))

Dimi birde kim takım arkadaşına alın size ödül der

Allah aşkınıza başlıktaki tüm erkeklere soruyorum semih az önce serkaya bana laf
attın diyor öncesinde serkaya laf atan kendisi hangi erkek buna susar ya

@Bully @beyazsoy @GunesinOglu