Survivor 2016 - 69.Bölüm Yorumları

4 olunca sadece kerimoğlu aday oluyor .ama 3 oy çıkınca kerimoğlunun adaylığı kesinlesiyor. Acun orda 4 oya bakarken bu da kerimoğluna cikarsa aday olacak dedi . halbuki 3 oyla adaylığı kesinlesiyor ha diğer 3oy başkasına cikasa bu kez iki kişi aday olacakti
Dogru diyosun ama takilacak bi durum degil yani olabilir boyle seyler

Bence damlayi demeli

Yanlis yaptin memic. Gönulluler ilk firsatta damla tek kalsin diye ibrahimide kayirip seni yazarlar. Bir sonraki hedef sensin.

Gece oyunuysa suya dusurmeli denge oyunu

Gizem Serkayi soyledi beklemiyodum ama dusununce dogru karar o besliyi korumak istiyolarsa bunu yapmaliydi, oyun gece oynanacak bakalim kim kazanacak

?

Fragmanmi verildi? Oyun ne
rakip yarismacinin elindeki heykeli dusurmeye calisiyolar, Nagihan uyari alinca ben boyle oyun oynamam ona vurma buna vurma falan diyo Acuna :D

?

Fragmanmi verildi? Oyun ne
Evet verildi ellerinde bir labut gibi bir sey tutuyorlar ve rakibinin elindeki labutu düsrmeye calisiyorlar nagihanda damlaya vuruyor yanlislikla acun uyari veriyor nagihanda sinirleniyor ona vurma buna vurma nasil böyle oyun mu oynanir falan diyor :D

Nagihan ile semih ikizdir. Nagihan oyunu kazamazsa acuna sarar semih kazanamazsa Serkay ve efecana sarar )))

Gizem Serkayi soyledi beklemiyodum ama dusununce dogru karar o besliyi korumak istiyolarsa bunu yapmaliydi, oyun gece oynanacak bakalim kim kazanacak

rakip yarismacinin elindeki heykeli dusurmeye calisiyolar, Nagihan uyari alinca ben boyle oyun oynamam ona vurma buna vurma falan diyo Acuna :D
Evet verildi ellerinde bir labut gibi bir sey tutuyorlar ve rakibinin elindeki labutu düsrmeye calisiyorlar nagihanda damlaya vuruyor yanlislikla acun uyari veriyor nagihanda sinirleniyor ona vurma buna vurma nasil böyle oyun mu oynanir falan diyor :D
haha simdi izledim. zevksiz bir oyun ama komik olacagi kesin. Nagihanin surat bes karis.

Valla benim gördüğüm o serkaya semih laf attı bugün kenardan

Ay inşallah kerimoğlu gider ya

Yahu bu semih kendini ne sanıyor da karşısında çocuk varmış gibi azarlıyor
Serkay devamlı laf atıyor biraz da Semih atsın :A

Semih tukurse ne efsane tukurdu diyeceksiniz ya ))) bu lafın ne orjinalli var. Serkay ilk kez konseyde semihi gömdü ustelik )))
Serkay gömmedi kendi terbiyesizliğini ortaya koydu.Semih hakaret etmeden tane tane ayarı verdi :A Yaptıkları oyun sonrası hareketleri falan tek tek suratlarına çarptı :A

Serkay devamlı laf atıyor biraz da Semih atsın :A

Serkay gömmedi kendi terbiyesizliğini ortaya koydu.Semih hakaret etmeden tane tane ayarı verdi :A Yaptıkları oyun sonrası hareketleri falan tek tek suratlarına çarptı :A
İster kabul et etme yunus Serkay combo yaptı semihe))) semih ezber laflar

İster kabul et etme yunus Serkay combo yaptı semihe))) semih ezber laflar
Hadi Yunusu geçtim Serkay'a beyin ameliyatı yaptı Semih :A

Serkay anca hakaret etti Semih onu gömdü gömdü çıkardı.Semih İbonun taklidini yaptı Serkayın pisliklerini ortaya döktü.Serkay ise ancak hakaret :A

Hayallerde gömmüş demek ki :A

Serkay anca hakaret etti Semih onu gömdü gömdü çıkardı.Semih İbonun taklidini yaptı Serkayın pisliklerini ortaya döktü.Serkay ise ancak hakaret :A
Aga bırak bunlar kıskanıyor çatlasınlar gerçekler bunlar hepsine beyin ameliyatı yapıldı :A

Hayallerde gömmüş demek ki :A
Semih nerede gomus sanki tecavüz coşkun gibi uç erkek üzerime geldi diyor bu mu gömme))) sen dün ilk defa serkaydan iyi gol yedi. Semih ezber laflari fırça cektim saygisizlar haddinizi bilin başka cümlesi yok. Ha bide senin çok sevdiğin kötü kaplı kelimesi var )))

Semih nerede gomus sanki tecavüz coşkun gibi uç erkek üzerime geldi diyor bu mu gömme))) sen dün ilk defa serkaydan iyi gol yedi. Semih ezber laflari fırça cektim saygisizlar haddinizi bilin başka cümlesi yok. Ha bide senin çok sevdiğin kötü kaplı kelimesi var )))
Beyazsoy komik olma :A

Serkay gömemedi Semihi Semih gömdü onu yahu.Hastalık ve sakatlık konusunda ayarı verdi.İbonun kenardan söylediklerini dedi benim sayemde löp löp börekleri götürdün dedi sakat olduğun zaman.Atakanın dibine kadar girip top çıkarması olayında da giydirdi Serkaya :A

Serkay ise anca hakaret etti :A

Kiskansam ilk kez Serkay laf dalasinda ustun geldi dermiyim yada yunus ilk kez mors etti semihi der miyim .(nihalde dağıtıyordu semihi onu unuttuk)))
Serkay yine hezimete uğradı :A

Atakan da Efecike ayar verdi :A

Beyazsoy komik olma :A

Serkay gömemedi Semihi Semih gömdü onu yahu.Hastalık ve sakatlık konusunda ayarı verdi.İbonun kenardan söylediklerini dedi benim sayemde löp löp börekleri götürdün dedi sakat olduğun zaman.Atakanın dibine kadar girip top çıkarması olayında da giydirdi Serkaya :A

Serkay ise anca hakaret etti :A

Serkay yine hezimete uğradı :A

Atakan da Efecike ayar verdi :A

Semih haklı çıkmak için yalan atan biri mesela Serkay bir ay sakat dedi ki bir hafta sakatti adamın doktor raporu vardi aksine semih kazandığı bir odul yoktu o memiçin kazandığı yemekleri lop lop yedi ))) semihin doktor raporu yokken kaçtı. Semih gerçekten hasta olsa zaten acun seçme hakkı vermez . Doktor raporu yokken oynamıyorsan kacıyorsun demektir. Semih hastalık konusunda kimseye ayara veremez adam her gun ya sakat ya ateşi var )))

Serkay hakaret olarak ne dedi yahuu . Semih fırça kaydim demesi hakaret opmuyor Serkay ağzını açsa hakaret)))

Semih haklı çıkmak için yalan atan biri mesela Serkay bir ay sakat dedi ki bir hafta sakatti adamın doktor raporu vardi aksine semih kazandığı bir odul yoktu o memiçin kazandığı yemekleri lop lop yedi ))) semihin doktor raporu yokken kaçtı. Semih gerçekten hasta olsa zaten acun seçme hakkı vermez . Doktor raporu yokken oynamıyorsan kacıyorsun demektir. Semih hastalık konusunda kimseye ayara veremez adam her gun ya sakat ya ateşi var )))

Serkay hakaret olarak ne dedi yahuu . Semih fırça kaydim demesi hakaret opmuyor Serkay ağzını açsa hakaret)))
Semih 3/3 yapmasaydı best oflara çıkmasaydı görürdük ödülü)))

Adamın ateşı çıkıp hasta olduğu belliydi şimdi zaten kendisi de dedi.İboyu yendi geldi dedi parkyr tam benlik ama hastayım dedi.

Ateşini söndürecem cümlesinin anlamını söyle.Serkay ağzı bozuk İngilizce küfür eden biri işte