Survivor 2016 - 69.Bölüm Yorumları

Semih yalan söylüyor. Serkay bir ay sakat dedi halbuki bir hafta sakatti ustelik doktor raporu var semih her hafta ya sakat yada ateşi var )))

Dimi birde kim takım arkadaşına alın size ödül der

Allah aşkınıza başlıktaki tüm erkeklere soruyorum semih az önce serkaya bana laf
attın diyor öncesinde serkaya laf atan kendisi hangi erkek buna susar ya

@Bully @beyazsoy @GunesinOglu
Dünkü oyundada gönüllülere sataştı oda Atakanda nagihanda ünlüler kaybedince kabullenmiyor hiç

Helal olsun Atakan'a, verdi ayarı Efecik'e. :A

Allah aşkınıza başlıktaki tüm erkeklere soruyorum semih az önce serkaya bana laf

Hayır devamlı Serkay atıyor laf oyunlarda olsun yenildiğinde ve yendiğinde olsun

Serkay yine terbiye sınırını gösterdi.Ateşini alacakmış Semihin.Terbiyesiz herif

Ulan Serkay ne oturttu Semih'i oyunlarda yendiği yetmiyormuş gibi konseydede gömdü :A Semih kendince boş alakasız laflarılıyla laf sokma çabasına girdi ama adam gibi adam Serkay cool bi tavırla peki dedi :A

Semihe laf atılamaz o üst insan ama semih istediğine hakaret edebilir bu hakaret ona doğuştan verilmiş haktır )))

Semih ikinci sokunu Survivorda yasayacak yakinda, Serkaya yarin obur gun elenirsin gidersin dedi ama oylamada onu gectigini bilmiyo tabi

Hayır devamlı Serkay atıyor laf oyunlarda olsun yenildiğinde ve yendiğinde olsun

Serkay yine terbiye sınırını gösterdi.Ateşini alacakmış Semihin.Terbiyesiz herif

Valla benim gördüğüm o serkaya semih laf attı bugün kenardan

kerimoglu semih sayesinde kaldi buzamana kadar. artik destek cekildi. kerimoglu bitti

Ay inşallah kerimoğlu gider ya

Semihe laf atılamaz o üst insan ama semih istediğine hakaret edebilir bu hakaret ona doğuştan verilmiş haktır )))

Yahu bu semih kendini ne sanıyor da karşısında çocuk varmış gibi azarlıyor

Acun yine oyları sayarken hata yaptı 3tane kerimoğlu adı çıkınca otamaatikman kerimoğlu aday olmuş oluyor eğer bundan sonra başkası çıkarsa ikinci aday çıkma ihtimali olurdu. Bugün çok hata yapıldı

Serkay nagiden korktu sanırım ben tartişmadım onla hatırlamıyorum dedi:F sonra da korkak lafını ben demedim diyip takımı sattı:F

Acun yine oyları sayarken hata yaptı 3tane kerimoğlu adı çıkınca otamaatikman kerimoğlu aday olmuş oluyor eğer bundan sonra başkası çıkarsa ikinci aday çıkma ihtimali olurdu. Bugün çok hata yapıldı

3 değil 4 olunca bitiyor oylama. 1 tane serkay oyu vardı çünkü. Kalan 2 oy serkay olsa 3-3 olurdu.

Yarin dokunulmazlik oyununu sirtta yuk tasima bekliyorum, Survivor klasigi oyun ama daha oynamadilar bu sene

3 değil 4 olunca bitiyor oylama. 1 tane serkay oyu vardı çünkü. Kalan 2 oy serkay olsa 3-3 olurdu.
4 olunca sadece kerimoğlu aday oluyor .ama 3 oy çıkınca kerimoğlunun adaylığı kesinlesiyor. Acun orda 4 oya bakarken bu da kerimoğluna cikarsa aday olacak dedi . halbuki 3 oyla adaylığı kesinlesiyor ha diğer 3oy başkasına cikasa bu kez iki kişi aday olacakti