3 kisi cikti. 1 kiz 2 erkek secildi. dörduncu extra idi kerimoglu oynamadigi icin. acun 3 erkek bir kiz diyebilirdiHer eşleşme 4kisi çıktı ondan son eşleme 4un kati 8-8 oldu
Sondaki ewlemede bile acun kayırma yaptı.
3 kisi cikti. 1 kiz 2 erkek secildi. dörduncu extra idi kerimoglu oynamadigi icin. acun 3 erkek bir kiz diyebilirdiHer eşleşme 4kisi çıktı ondan son eşleme 4un kati 8-8 oldu
Sondaki ewlemede bile acun kayırma yaptı.
ilk kerimoglu gidecek. sonra ya unlulerden bir erkek yada gönullulerden bir kiz elenir. Nagihanin gitme ihtimali cok yuksek oldugu icin bir sonraki dokunulmazliktada bir gönullu giderEger yarin unluler kaybederse ben yine onlardan birinin gidecegini dusunuyorum
Saçma işte nagihanin seçme hakkı yok ki ..kerimoğlu oynasa o oyunda nagihanin seçmezki çünkü damla onu seçti kızların hakkı doldu. kerimoğlu hakkı kalmadı .3 kisi cikti. 1 kiz 2 erkek secildi. dörduncu extra idi kerimoglu oynamadigi icin. acun 3 erkek bir kiz diyebilirdi
Ben Yunus potaya girerse Kerimoglunu oylamada gececegini dusunmuyorumilk kerimoglu gidecek. sonra ya unlulerden bir erkek yada gönullulerden bir kiz elenir. Nagihanin gitme ihtimali cok yuksek oldugu icin bir sonraki dokunulmazliktada bir gönullu gider
Semihciler kerimoğlunun karşında kim varsa ona oy atacaktır kerimoğlu gitsin diyeBen Yunus potaya girerse Kerimoglunu oylamada gececegini dusunmuyorum
Bence onu desin doğru kararKararsızım desede gizem memiç kerimoğlunu diyecek bence
Yok konseyde kerimoğlu adı çıkacak zaten onu söyleyemez kend arkadaşlari arasindan birini diyecekKararsızım desede gizem memiç kerimoğlunu diyecek bence
Bence onu desin doğru karar
Yok konseyde kerimoğlu adı çıkacak zaten onu söyleyemez kend arkadaşlari arasindan birini diyecek
Nagihan yalandan Nirvana ulaşmis bayrağı alın diye niye gonuller atiyon arkadaşlarina atman lazım
Ustune nagihan yaptığımı hatırlamıyorum diyor. sonra yine bir senaryo üretiyor ))))