Survivor 2016 - 69.Bölüm Yorumları

Dünkü oyun bu kadar eğilme yoktu ama atışlar top ile değil.top oyunu olunca gönüller zayıf üstelik burda topu geri getirme yok
Ünlülere avantaj diye saydığın denge eğilme hepsi vardı oyunda. Bükülme iki kere vardı. Gönüllüler sıağmıyordu silindirin içine serkayı silindirin içinde tökezlerken gördüm :X ama adamlar kazandı.

Ünlülere avantaj diye saydığın denge eğilme hepsi vardı oyunda. Bükülme iki kere vardı. Gönüllüler sıağmıyordu silindirin içine serkayı silindirin içinde tökezlerken gördüm :X ama adamlar kazandı.
Sen de diyorsun eğilme denge olunca gönüller geri kalıyor dunku oyunda kaybetsinler diye yapıldı zaten. Ama atışlar top olmadığı ve atığın halkalari geri alma olunca geri kalma avantajı kayboluyor burda atığın top önüne dusuyor ve top oyunu alunca otamaatikman daha avantajlı oluyor ünlüler

Zaten ilk zamanlarda hep güç oyunu koyuyordu acun çünkü ünlülerde fazlalık vardı. Şimdi de gönüller kız fazlalığı var

Atakan kaybetti yine Efe'ye :T:

Bu tur geri çekti kendini diğer turda da çekmiştir büyük ihtimalle atışlarla da arası pek yok zaten. Nedense bir ölü toprağı var üzerinde bu aralar, acilen toparlanması lazım. :(
Semihi digerleri secmisler. Atakan son zamanlarda evet performansi dustu ama genelde herzaman en az bir puani muhakak var. bugunde sifir cekecek galiba

Sen de diyorsun eğilme denge olunca gönüller geri kalıyor dunku oyunda kaybetsinler diye yapıldı zaten. Ama atışlar top olmadığı ve atığın halkalari geri alma olunca geri kalma avantajı kayboluyor burda atığın top önüne dusuyor ve top oyunu alunca otamaatikman daha avantajlı oluyor ünlüler

Zaten ilk zamanlarda hep güç oyunu koyuyordu acun çünkü ünlülerde fazlalık vardı. Şimdi de gönüller kız fazlalığı var
Hayır ben geri kalıyor demiyorum senin demene göre diyorum.

erkek yarismaci destekledigin zamanlar oldumu? :)

bizdede reklam bitmedi. bakalim ayni yerdemi girmisler. simdi bilgisayardanda izliyorum. eger ayni ise tvden devam ederim

bizde basladi ama suan nagihanla yattaranin konusmasi var. siz izlemismiydiniz?
En basta Atakani destekliyodum ama su an Serkay