Damlami favorin
Damlami favorin
Aynen Damlayi destekliyorum Gizem Memic te iyidirDamlami favoringecen sene ikimizde merveciydik.
erkek yarismaci destekledigin zamanlar oldumu?Aynen Damlayi destekliyorum Gizem Memic te iyidir
bizdede reklam bitmedi. bakalim ayni yerdemi girmisler. simdi bilgisayardanda izliyorum. eger ayni ise tvden devam ederimYeter acun yeter biktim su reklamlardan![]()
bizde basladi ama suan nagihanla yattaranin konusmasi var. siz izlemismiydiniz?Yeter acun yeter biktim su reklamlardan![]()
Aynen Eurovision izledimSende dun izlemedin galiba![]()
İzeldikerkek yarismaci destekledigin zamanlar oldumu?
bizdede reklam bitmedi. bakalim ayni yerdemi girmisler. simdi bilgisayardanda izliyorum. eger ayni ise tvden devam ederim
bizde basladi ama suan nagihanla yattaranin konusmasi var. siz izlemismiydiniz?
off ya yinemi ayni sey 😡İzeldik![]()
Ful Gönüllüler kazansin da@Yiğitt yarinda dokunulmazlik oyunu varen azindan bir tanesini izlemis olursun
bilgisayardakide 1 dakika geriden gidiyor haha bugunki sansima bak . neyseÇok tanıdık geldi bu oyun.
Neyse Yati Efecik'i gömdü ve 1-0 oldu.![]()
bu hafta kerimoglu gider ve gönulluler bir sey kaybetmemis olur. unulluler uzun aradan sonra bir galibiyetin sevincini yasamis olur.Ful Gönüllüler kazansin da![]()
dur daha herkes oynamadi.Bu oyunu acun tamama ünlüler kazansın diye yapmış .gönüllerin kazanması çok zor