Survivor 2016 - 66. Bölüm Yorumları

Emek var yemek için yahuu seni hırsızlık için suçlamış birime niye emek vereyim.. Oyundaki destek insan kendine verir

Semih elenince yine arıza çıkarıyor. Abisi atakana üzerinde arıza çıkarıyor)))

"senin neyine su sporu. denize girmemiş hayatında su sporu diyor."

Serkayın ahlak değeri bu işte yapacak birşey yok.İnsanlarla dalga geçen ve aşağılayan bir tip

Emek var yemek için yahuu seni hırsızlık için suçlamış birime niye emek vereyim.. Oyundaki destek insan kendine verir
Biz de kıza hizmetçilik yap demiyoz ki
Yemeği erzağı işte her ne haltsa paylaşmazsan açlıktan ölürsün
G.M olayı kişiselleştirdi.

O maci izlemedimmi dedim ? 1-0 bitmemismiydi ? Ben takim tutmuyorum. Futbolu birakali 4 sene oldu.

Evet eleme bugun. Bende ancak yarismalari takip edebiliyorum
Valla yorum yaptığına göre Survivor izlediğini sanıyordum, ayrıca kendin söylüyorsun ya futbolu bırakalı 4 yıl oldu diye.

Adam hastalanmış ateşi çıkmış Serkay efendi ordan senin neyine su sporları diyerek devamlı bir aşağılama devamlı bir küçümseme özelliklerinin olduğunu tekrar gösterdi.Acun iyi göstermeye çalışıyor Serkay yine özüne dönüyor

Sırf Semih oyunlarda seni tokatlasın diye bile Semihi tutarım.Sonuna Kadar Semih Öztürk " Ö" ile

Senin kanıt dediğin olayın üstünden kaç zaman geçince sunuyorsun. O zaman memiçin kötülenmesi zamanı geldiğinde bakalım diğerleri neler dicek? Memiç olayını neden gündeme getirdiler hem? Zafer böyle yorum yapmak zorunda kaldı?

Valla yorum yaptığına göre Survivor izlediğini sanıyordum, ayrıca kendin söylüyorsun ya futbolu bırakalı 4 yıl oldu diye.
Eski fenerbahceliyim ama ben universiteye baslayinca biraktim. Evde mackolikler cok. Onlar sayesinde hakimim takimlara. 2 haftadir pek takip edemedim. Benim ikinci takimim besiktasti.
Bugun izlemiyorum survivoru. Kumandayi kaparsam belki konseye bakabilirim

Bildim işte Fenerbahçeli olduğunu. Demiştim cin gibi çocuğum diye.
)

Ne yapayım kanıta yeni ulaştık. Hakan hatipiglu Instagramda çok soru geliyor dedim memic demedi arkadaslarin seni gazladi mi diye Sordu adam da gayet sakince cevap verdi.. Semihin üstünden suçtu atmak için semihciler memice iftira atıyor işte olay bu kadar basit.. Vicdanen semihcilerde semihin ne yaptığının farkında))))

Oyunda varlık göstermeyince yanda konuşmak düşüyor))) malum semihin en iyi yaptı şey)))
Serkayın da en iyi bildiği şey kibir kusmak ve insanları küçümsemek.Semihin hastalığıyla dalga geçmek ve senin neyine su oyunu diyerek aşağılamak.

Sanki su sporlarını kimse yapamaz Serkaya göre en iyisi kendisi onun dışındakiler layık değil
)) Bu adam bu kadar terbiyesiz işte

Bu mu dalga))). Semih alışık değil suya tabi hasta oldu))) ki konumuz serkay mi.. Ha serkay ha Semih al birini vur otekini))

İşte bana önceden bu savunmayı böyle hararetle yapmalıydın
ama hep geçiştirildi bu olay. Hemen memiçin kötülenmesini beklemiyorum, biraz daha zamana yayıyorum. Bu kız sinsi, gizli egoist, fitne vs vs. Yüzünü iyi kullanıyor, insanları kandırmayı başarıyor

Bu mu dalga))). Semih alışık değil suya tabi hasta oldu))) ki konumuz serkay mi.. Ha serkay ha Semih al birini vur otekini))
Bu mu dalga derken
)

Serkay baya ciddi söyledi dalgaya vurmuş gibi bir havası yoktu.Gerçek kişiliğini ortaya döktü
)) Semih onu dün yendi ya ağrına gitmiş bebenin

Kerim oğlundaki ve semihteki sinsik suratlarından akıyor görmüyor.. Damla sadece şehzade anneliğini kaybetmemek için yapıyor sadece ))gizem ise kerimoglu Semih çok dolmuş semih kızı hırsızlıkla saygısızlıkla kızın yapmadığı her şey ile suçladı kız doldu onlara beni de biri hırsızlıkla suçlansalar o kadar kin beklerim kızın tek hatası bu