Survivor 2016 - 62.Bölüm Yorumları

O bizlerle birebir tartismak istemedigi icin forum sakinken yazacaklarini tartip derleyip yaziyor. Semih nasilki ani durumlarda kilitleniyor. Kendini kurup kafasinda birseyler olusturunca konusip duruyor oda öyle. @Maskeli Fedai benim yazilarima gece yada sabahin körunde cevap veriyor. Ben okudugum zaman baya zaman gectigi icin ona gerekli yorumu yapamiyorum :)
Aynen valla sabah 5'te mesajları okurken görüyorum @Maskeli Fedai'yi. :)

@Maskeli Fedai her eledigine ameliyat mi yapmis oluyor zaten aylin ve nihali elemek istemedi serkayla efecani elemek istedi ama onlar gitti bir zafer konusunda basarili oldu :A atakana ne ameliyati yapti la atakan hala adada :A asıl serkay ve efecan gömüyor onu :A

@Maskeli Fedai her eledigine ameliyat mi yapmis oluyor zaten aylin ve nihali elemek istemedi serkayla efecani elemek istedi ama onlar gitti bir zafer konusunda basarili oldu :A atakana ne ameliyati yapti la atakan hala adada :A asıl serkay ve efecan gömüyor onu :A
Acun saçma sapan parkur ve güç oyunu koymasa görürüz kim kimi gömüyor :A

@eskici Semih'in sudaki halleri neydi öyle aga Serkay'ın iyi dalga geçti ama :A

@Maskeli Fedai Semih'e beyin ameliyatını ünlüler yaptı ben kimseyle hareket etmem diyen adam ünlülerde kulis işlerine girdi oyları da düşer artık geçmiş olsun :A

Avatar-Serkay finali kaçınılmaz :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs