Survivor 2016 - 61. Bölüm Yorumları

Yattara neler yapti öyle ya bu adami hala cözemedim hangi tarafta ne yapmaya calisiyor nagihani gececek yakinda :F

Semih Atakan için dün neler demiştin dediğinde Atakanın hatırlamıyorum demesi ve Semihin"Canım istedi yazdım" dediği an Atakan'nın buz kesmesi inanılmaz bir andı :A

Atakan Çakma Turabisin işte zorlama :F

@Doğu cızbız medya diye bir sitede haber gördüm eleme sistemi değişmiş hızlı elemeye geçilmiş

Semih Atakan için dün neler demiştin dediğinde Atakanın hatırlamıyorum demesi ve Semihin"Canım istedi yazdım" dediği an Atakan'nın buz kesmesi inanılmaz bir andı :A

Atakan Çakma Turabisin işte zorlama :F
Unutmuş olabilir ne var insanlık hali sonra doğruladı zaten Semih'in ondan çekindiğini söylediğini :A Semih efendi niye dün anında cevap veremedi de bugün cevap verdi orası da ilginç :A Bence daha komedi olan Semih'in yalancı Nagihan'a itibar edip rezil olmasıydı :F

Ayrıca bu dediklerinle çakma Turabilik olayı ne alaka laf söylemek için laf söylemeyelim lütfen. :))

Yunus Günçe Yattara'yı fena gömdü konseyde yalnız :A @Doğu Yattaranın tüm gerçek yüzünü ortaya çıkardı :A

Yattara Atakanın arkasından neler dedin ama yazamadın.Maalesef oyları da düştü geçmiş olsun :A

Ne Ezgi'ymiş arkadaş.. böyle bir saçmalık olamaz. Yatarra'nın yaptığına da gerçekten pes. Kendi eliyle üstünü çizdi benim açımdan.

Son düzenleme:
Helal Yattara be aslanım benim Ezgi elenmedi be çok Şükür :love1::love1:
Haftaya kaybederlerse ezgi yazilir. Unluler kasitli kaybedebilirde ama ezgi uclude olur. Gönulluler kaybederse kerimoglu 52% elenir. Hic oynamayacakmis artik ve oynatilmayacakmis. Acun fisini keser

Son düzenleme:
Dikkat ettiysen Yattara kendini doğru düzgün savunmadı bile Yunus karşısında :D

Son reklamdan sonra kapattım malesef.. Yunus İnşallah iyi bir fırçalamıştır. Nagihan'a şöyle yaptı böyle yaptı diye yükleniyorlar ama Yatarra yaptığı bu saçmalıka Nagihan'ı bile geride bıraktı.

Yattara'da baya karışık konuşuyor dünkü elemede ezginin adını söyledi bu defada yunus dedi

Yattara'da baya karışık konuşuyor dünkü elemede ezginin adını söyledi bu defada yunus dedi
Adam demis zaten ben söz verdim yazdim. Baska isim söylerim diye. Mantikli olani yapti zaten. yunus oldugu surece ya atakan yada yatara eslesmelerde disarda kalir hep

Adam demis zaten ben söz verdim yazdim. Baska isim söylerim diye. Mantikli olani yapti zaten. yunus oldugu surece ya atakan yada yatara eslesmelerde disarda kalir hep
kendince mantıklı yapmış olabilir ama bir gün bir ismi bir gün başka bir ismi yazması o kadarda mantıklı değil aslında

kendince mantıklı yapmış olabilir ama bir gün bir ismi bir gün başka bir ismi yazması o kadarda mantıklı değil aslında
Yattara bu konuda ilk degil. Bu seneninkinden örnek vereyim:
Semih diger gruptayken serkay yazip memici söylemisti ayni haftada.