Unutmuş olabilir ne var insanlık hali sonra doğruladı zaten Semih'in ondan çekindiğini söylediğini Semih efendi niye dün anında cevap veremedi de bugün cevap verdi orası da ilginç Bence daha komedi olan Semih'in yalancı Nagihan'a itibar edip rezil olmasıydıSemih Atakan için dün neler demiştin dediğinde Atakanın hatırlamıyorum demesi ve Semihin"Canım istedi yazdım" dediği an Atakan'nın buz kesmesi inanılmaz bir andı
Atakan Çakma Turabisin işte zorlama
Onu bilmiyorum aga ben yarışmayı hobi olarak izliyorum zaten kim elenmiş umrumda değil@Doğu cızbız medya diye bir sitede haber gördüm eleme sistemi değişmiş hızlı elemeye geçilmiş
bzde hobi olarak izliyozOnu bilmiyorum aga ben yarışmayı hobi olarak izliyorum zaten kim elenmiş umrumda değil
Tekrarini muhakkak izlemem gerekiyor. Yarin firsat bulamazsam cuma bakarim tekrarina.Helal olsun Yattara Nagihan'ı iyice ifşa etti Nagihan mort oldu resmen
Dikkat ettiysen Yattara kendini doğru düzgün savunmadı bile Yunus karşısındaNe Ezgi'ymiş arkadaş.. bu takım iyice komedi oldu. Yatarra'ya da yuh zaten. Kendi eliyle üstünü çizdi benim açımdan.
Haftaya kaybederlerse ezgi yazilir. Unluler kasitli kaybedebilirde ama ezgi uclude olur. Gönulluler kaybederse kerimoglu 52% elenir. Hic oynamayacakmis artik ve oynatilmayacakmis. Acun fisini keserHelal Yattara be aslanım benim Ezgi elenmedi be çok Şükür
Dikkat ettiysen Yattara kendini doğru düzgün savunmadı bile Yunus karşısında
Yunus biraz daha rezil etti zaten Yattara meseleyi dolaştırıp durduSon reklamdan sonra kapattım malesef.. Yunus İnşallah iyi bir fırçalamıştır. Nagihan'a şöyle yaptı böyle yaptı diye yükleniyor ama Yatarra yaptığı bu saçmalıka Nagihan'ı bile geride bıraktı.
Adam demis zaten ben söz verdim yazdim. Baska isim söylerim diye. Mantikli olani yapti zaten. yunus oldugu surece ya atakan yada yatara eslesmelerde disarda kalir hepYattara'da baya karışık konuşuyor dünkü elemede ezginin adını söyledi bu defada yunus dedi
kendince mantıklı yapmış olabilir ama bir gün bir ismi bir gün başka bir ismi yazması o kadarda mantıklı değil aslındaAdam demis zaten ben söz verdim yazdim. Baska isim söylerim diye. Mantikli olani yapti zaten. yunus oldugu surece ya atakan yada yatara eslesmelerde disarda kalir hep
Yattara bu konuda ilk degil. Bu seneninkinden örnek vereyim:kendince mantıklı yapmış olabilir ama bir gün bir ismi bir gün başka bir ismi yazması o kadarda mantıklı değil aslında
Haftaya kaybederlerse ezgi yazilir. Unluler kasitli kaybedebilirde ama ezgi uclude olur. Gönulluler kaybederse kerimoglu 52% elenir. Hic oynamayacakmis artik ve oynatilmayacakmis. Acun fisini keser