Survivor 2016 - 55.Bölüm Yorumları

Senaryo kuruyon bari doğru veri kulan)) serkay damalyi ne zaman geçti Nihal elendiğinde ki o süreçte serkay sakattı iki hafta.. Damla Nihal elendikten sonra ah tuttu sakatlandı)) hadi başka komplo teorisi)) ilk hafta serkay büyük hata yaptı geriye düştü sonra ondan sonraki haftalar toparlandı büyük hata yapmadi adada liderliği aldı (gizli lider Nihali de eledikten sonra) semihe kafa tutmaya başladı sonuç bu
Serkayın sakatlıgı ciddimiydi damla gibi? Adam geçenki bölümde dizim sakwt dedi. Serkay nihal elendikten sonra öne cıktı zaten gizli liderliği ortaya cıktıktan sonra

Keyfime attım :A

Resmi ordan aldım :A
Haber mi? Baktım siteye göremedim.

Serkayın sakatlıgı ciddimiydi damla gibi? Adam geçenki bölümde dizim sakwt dedi. Serkay nihal elendikten sonra öne cıktı zaten gizli liderliği ortaya cıktıktan sonra

Haber mi? Baktım siteye göremedim.
Serkay oynandığı sürece hiç konuşmadı zaten Semih oynazken sesin kısıkti bunlar bir sayı alıyor sesi açılıyor diyordu.

Adanın lideri nihaldi zaten semihle kavga edebilen takımı toplayan moral veren tek kişi nihaldi sana bunun analizini yaptim.. Serkay lider olmak istediği için sürekli nihalin liderlik davranışlarını eleştiriyordu Nihali eledi nihalin yaptığı her şeyi yapmaya başladı doğal olarak tek lider o kaldı hele Semih de gidince ballık kaymak oldu semihe atar yapar laf sokar oldu)))

Ama serkayin yükselişi rakamlar da ortada nihalin öncesine dayanır. Nihal gidince önü açıldı daha hızlı yükseldi damla ise Nihal ile kavgası sonra düşmeye başladı şimdi biraz yükselmiştir

Serkay oynandığı sürece hiç konuşmadı zaten Semih oynazken sesin kısıkti bunlar bir sayı alıyor sesi açılıyor diyordu.

Adanın lideri nihaldi zaten semihle kavga edebilen takımı toplayan moral veren tek kişi nihaldi sana bunun analizini yaptim.. Serkay lider olmak istediği için sürekli nihalin liderlik davranışlarını eleştiriyordu Nihali eledi nihalin yaptığı her şeyi yapmaya başladı doğal olarak tek lider o kaldı hele Semih de gidince ballık kaymak oldu semihe atar yapar laf sokar oldu)))

Ama serkayin yükselişi rakamlar da ortada nihalin öncesine dayanır. Nihal gidince önü açıldı daha hızlı yükseldi damla ise Nihal ile kavgası sonra düşmeye başladı şimdi biraz yükselmiştir
Nihal konusunda hiç itiraz etmedım sana etmişim gibi konuşma şimdi:F serkayın yukselişi de damlanın sakatlanmasın sonra oldu. Hee nihalin elenmesini unutmayım unutursam sen eklersin:F asıl survıvor damla bıraz daha iyileşince başlıcak😉

Kanıt diye gösterdiği sayfanın montaj olma ihtimlini dillendirmiyorum.lost geçne sene de smsleri hep 100 binlerle anlatıyordu. İnteraktif bi yarişma değilken neden millet oy atsın?

Son düzenleme:
@Forumdash @beyazsoy ne tartismissiniz bugün yine ya :A bence biz forumda ayri bir survivor panaroma yapalim orda ayrintili yorumlariz her seyi :F
@beyazsoy hahaha serkay ezmis semihi sms te desene o zaman yani serkay sampiyon cekilin önümüzden :F :F

Nihal konusunda hiç itiraz etmedım sana etmişim gibi konuşma şimdi:F serkayın yukselişi de damlanın sakatlanmasın sonra oldu. Hee nihalin elenmesini unutmayım unutursam sen eklersin:F asıl survıvor damla bıraz daha iyileşince başlıcak😉
Nihale itiraz ettiğin için demedim Nihal faktörünü unutmuşsun serkayin niahl elenirken 2olmasini damlanın 4olmasini unutmuşsun komplo baştan hatalı düzgün kur komplonu diye mesela damla ikinci olunca acun talimat verdi havalanki serkay öne çıksın falan de)). Tabi serkay ikinci olurken ayağının sakatlığı da var ona rağmen yükseldi bide)))

Serkay gizli planıyla buraya geldi adam lider olmak istiyordu önce semihe direk daldırdı Semih fena ders verdi adam büyük yara aldı içine kapandı gizli gizli savaşmaya başladı performansını artirrip (potada olmasına rağmen dokunulmazlikta savasti) Nihali yollatti onu sonra semihi zaferi kışkırtıp puan verince karşı adaya geçince))) .. Adam karşı adanın doğal lideri oldu işte.. Gördün üzere acunun değil serkayin başarısı var ortada. Sms de birinci olması sadece kendi oyları değil diğer 4lunun de oyları var kerim oğlu elensin diye de oy geldi adama hatta tugba gitsin isteyen atakancilar da oy attı

@Forumdash @beyazsoy ne tartismissiniz bugün yine ya :A bence biz forumda ayri bir survivor panaroma yapalim orda ayrintili yorumlariz her seyi :F
@beyazsoy hahaha serkay ezmis semihi sms te desene o zaman yani serkay sampiyon cekilin önümüzden :F :F
Bu oylar sadece serkayin değil gonullu takımını tutanların oyu sonuçta o gurup için serkay çok önemliydi

@beyazsoy olsun sonuc olarak serkay finale cikinca da ayni gönüllü grubu yine serkaya oy atacak ve en büyük destegimiz olan acun baba var o arkamizdayken rahat sampiyon olacak serkay :F

@Forumdash bu konuda katiliyorum sana bence de o kadar sms atilmiyordur 120 bin sms nedir ya onu gectim 90 bin bile fazla bence birinci olan 50 binden baslamistir lost biraz sms leri katlamistir bence :F

@beyazsoy olsun sonuc olarak serkay finale cikinca da ayni gönüllü grubu yine serkaya oy atacak ve en büyük destegimiz olan acun baba var o arkamizdayken rahat sampiyon olacak serkay :F
Benim tahminim semihin finale kalamayacağı yönünde yanı finali atakan serkay oynacağı yönünde belki atakan damala.. Eğer serkay finale çıkarsa Semihçiler atakana yüklenir. Serkay nal toplar.. Damala çıkarsa bile damala semihe bir şey yapmasa bile Semihçiler yine az da olsa Atakana yuklenir.. Kısacası finalde kadar neler olur bellı olmaz belki atakan Semih bayağı bir kavaga eder Semihçiler serkaya yüklenir))) ben o yemek mevzundan sonra serkayin son iki hafta böyle akıllıca haraket edeceğini tahmin etmezdim
Lost'un önerdiği sayfadaki kanıta baktım. Adam bariz fake atmiş:F dediğim gibi bu kadar sms gitmiyordur.

Adamlar tugbaya gelince montajda hata yapılmış:F @beyazsoy @eskici @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 50248
Bu sayfaya göre yapılmışsa bu bariz photoshop zaten şimdi lostun hesabana baktım sayfada bu yorumu goremedim.. O da silmiş ya da hiç yazmamis

Son düzenleme:
Bu fake belge yazıların fontları falan baya değişmiş.

Benim tahminim semihin finale kalamayacağı yönünde yanı finali atakan serkay oynacağı yönünde belki atakan damala.. Eğer serkay finale çıkarsa Semihçiler atakana yüklenir. Serkay nal toplar.. Damala çıkarsa bile damala semihe bir şey yapmasa bile Semihçiler yine az da olsa Atakana yuklenir.. Kısacası finalde kadar neler olur bellı olmaz belki atakan Semih bayağı bir kavaga eder Semihçiler serkaya yüklenir))) ben o yemek mevzundan sonra serkayin son iki hafta böyle akıllıca haraket edeceğini tahmin etmezdim

Bu sayfaya göre yapılmışsa bu bariz photoshop zaten şimdi bu hesaba baktım sayfada bu yorumu goremedim
Semih finalde aga Acun finale düşük reytingli adamlar çıkarmaz finalin daha çok çekişmeli olması için Semih-Atakan finali olacak

Serkay filmlerde kötüler arada kazanır ya o mantık.Damla hayatta finale kalamaz güldürme :A

Bu fake belge yazıların fontları falan baya değişmiş.

Semih finalde aga Acun finale düşük reytingli adamlar çıkarmaz finalin daha çok çekişmeli olması için Semih-Atakan finali olacak

Serkay filmlerde kötüler arada kazanır ya o mantık.Damla hayatta finale kalamaz güldürme :A
Belge fake tamam korkmayın bu kadar tamam gizemin oylarını da semihe eklersek Semih geçer serkayi)))

Adamım hepsini yollayacak :A

Oyun daha yeni başlıyor :A
Semih için oyun bitti semih kendisini kucak açan bir ünlüler takıma yaptıkları ortada adam kaos çıkması için ne kadar uğraştı yunusu tersleri beni niye yazdiniz bana kumpas var ben badurum dedi bunu sorgulayan adam dokunulmazlıktan kaçan adam)) neyine sorguluyorsun derler hem oynama hemde yenilince beni niye yazdiniz diye kaos çıkar))). Semih için deniz bitti)))

Semih için oyun bitti semih kendisini kucak açan bir ünlüler takıma yaptıkları ortada adam kaos çıkması için ne kadar uğraştı yunusu tersleri beni niye yazdiniz bana kumpas var ben badurum dedi bunu sorgulayan adam dokunulmazlıktan kaçan adam)) neyine sorguluyorsun derler hem oynama hemde yenilince beni niye yazdiniz diye kaos çıkar))). Semih için deniz bitti)))
Tam tersine herşey yeni başlıyor Semih şampiyon olacak bu mesaja iyi bak :A

Herkesin inişli çıkışlı zamanı olur :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs