Montaj hilesi olmadı mı?kaç kere daha tartişcaz?acun sonunda tartişmadiğimiz bi görüntü koydu ortayaAtakan bile bile serkaya yenildi? Daha geçen bunu bile tartiştik.
İbo zaten baştan beridir kötüleniyor. Önemli değil ibo. İbo yarişmaya ne kadar zor girdiğini nihal elenmeden önce anlatmişti.
İşte o serkayın çık karşıma demeleri aniden yukselmeleri de hep torpilin yapıldıgının ifşalari. Bkz:tuncik. Potadan korkardı sonra Semihe yukseldi. 1.cide cıktı.
Atakancılar dua etsin de Semihle atakan büyük kavga etsin yoksa atakan finalde 1.ciliği unutsun. @Bully bipten mesaj yolla![]()
Serkaya montaj hilesi olmadığını ispatladim adam ıslak değil dediniz adam üzerinden dökülen damlaları gösterim ara nasıl kapandı dedi aranın sadece 1-2saniye kamapndigini ispatladık sen serkaya montaj yapıldığını ispatla ben aksini ispatladim. Tartışmaya gerek yok bu konuyu
Yahu serkay atakan çekişmesinde durum 14 serkay -13atakan serkay bir kazanıyor bir kaybediyor adam atakan kadar iyi niye kabul etmiyorsun anlamıyorum))) ki atışları çok kötü olmasına rağmen
Serkaya torpil yapılsa en son sıfır çekmez Yahuu ortada senaryo falan yok. Adam adam gibi potaya girdi işte. Diğerleri kivira kivira)))