Survivor 2016 - 55.Bölüm Yorumları

Montaj hilesi olmadı mı?kaç kere daha tartişcaz?acun sonunda tartişmadiğimiz bi görüntü koydu ortaya:F Atakan bile bile serkaya yenildi? Daha geçen bunu bile tartiştik.
İbo zaten baştan beridir kötüleniyor. Önemli değil ibo. İbo yarişmaya ne kadar zor girdiğini nihal elenmeden önce anlatmişti.
İşte o serkayın çık karşıma demeleri aniden yukselmeleri de hep torpilin yapıldıgının ifşalari. Bkz:tuncik. Potadan korkardı sonra Semihe yukseldi. 1.cide cıktı.

Atakancılar dua etsin de Semihle atakan büyük kavga etsin yoksa atakan finalde 1.ciliği unutsun. @Bully bipten mesaj yolla:A

Serkaya montaj hilesi olmadığını ispatladim adam ıslak değil dediniz adam üzerinden dökülen damlaları gösterim ara nasıl kapandı dedi aranın sadece 1-2saniye kamapndigini ispatladık sen serkaya montaj yapıldığını ispatla ben aksini ispatladim. Tartışmaya gerek yok bu konuyu

Yahu serkay atakan çekişmesinde durum 14 serkay -13atakan serkay bir kazanıyor bir kaybediyor adam atakan kadar iyi niye kabul etmiyorsun anlamıyorum))) ki atışları çok kötü olmasına rağmen

Serkaya torpil yapılsa en son sıfır çekmez Yahuu ortada senaryo falan yok. Adam adam gibi potaya girdi işte. Diğerleri kivira kivira)))

Serkaya montaj hilesi olmadığını ispatladim adam ıslak değil dediniz adam üzerinden dökülen damlaları gösterim ara nasıl kapandı dedi aranın sadece 1-2saniye kamapndigini ispatladık sen serkaya montaj yapıldığını ispatla ben aksini ispatladim. Tartışmaya gerek yok bu konuyu

Yahu serkay atakan çekişmesinde durum 14 serkay -13atakan serkay bir kazanıyor bir kaybediyor adam atakan kadar iyi niye kabul etmiyorsun anlamıyorum))) ki atışları çok kötü olmasına rağmen

Serkaya torpil yapılsa en son sıfır çekmez Yahuu ortada senaryo falan yok. Adam adam gibi potaya girdi işte. Diğerleri kivira kivira)))
Sen gibi ben de seneye survivor için tam donanimli ekip hazırlıcam. Hatta @OzaN'a bize bölüm açsın survivor maraton diye biz de orda erman'la şansal gibi görüntüleri ilerş alıp sarip tartişiriz. Senin gösterdiğin görüntüler ispatlamaya çaliştiğin görüntüler sanki ham görüntü? Acun ham görüntü nasıl olur gösterdi. Siz tvdekilere inanmıyın der gibi ayağına sıktı:F
Su serkayın öne cıktıgı hafta @eskici'de o hafta dedi serkay kazanacak diye bir oyun oynamışlardı atakan yalandan yeniliyor diye de twitter galaeyna geldmişti. Hatırladın dimi? Heh işte o verdiğin skordan serkayın ordan aldiği sayıları çıkar😉 adamı resmen öne cıkarmak için acun atmadiği takla kalmadı.
Smsi tartişmıcam bile bişine gelince kabul ediyorsun gelmeyince kabul etmiyorsun. Onca zamandır tartişiyoruz duymadım ki senden şu lafı "kabul, dedim" diye :F hep bi bahaneyle geliyorsun:F

Sen gibi ben de seneye survivor için tam donanimli ekip hazırlıcam. Hatta @OzaN'a bize bölüm açsın survivor maraton diye biz de orda erman'la şansal gibi görüntüleri ilerş alıp sarip tartişiriz. Senin gösterdiğin görüntüler ispatlamaya çaliştiğin görüntüler sanki ham görüntü? Acun ham görüntü nasıl olur gösterdi. Siz tvdekilere inanmıyın der gibi ayağına sıktı:F
Su serkayın öne cıktıgı hafta @eskici'de o hafta dedi serkay kazanacak diye bir oyun oynamışlardı atakan yalandan yeniliyor diye de twitter galaeyna geldmişti. Hatırladın dimi? Heh işte o verdiğin skordan serkayın ordan aldiği sayıları çıkar😉 adamı resmen öne cıkarmak için acun atmadiği takla kalmadı.
Smsi tartişmıcam bile bişine gelince kabul ediyorsun gelmeyince kabul etmiyorsun. Onca zamandır tartişiyoruz duymadım ki senden şu lafı "kabul, dedim" diye :F hep bi bahaneyle geliyorsun:F

Siz bu görüntülere göre itiraz etmiştiniz ben o görüntülere göre göre ispatladim siz havadaki nemden asit yamuru senaryosu üretiyorsunuz size yetişmek zor oluyor. Ayrıca acun hata yapınca da görüntüyle ispat ediyorum hatasız kul olmaz))))

Bir aydan fazladır bakıyorum serkay atakan kapışmasında hep serkay bir iki puan öndedir bu haftalık degil. Acun niye bir hafta serkaya avantaj sağlasın))) yapacaksa hep yapsın acunun eline mi yapışır)))

Yahu sana Damala konusunda hak veemedin mi haklı olduğunda onaylıyorum @eskici ile de baştan sona tartışırız serkay konusunda hakkını verdim. Sen istiyon tüm komplo teorileeimi onayla)))

@Maskeli Fedai ben turabinin fani az demedim ki zaten serkayin yigit ve hasan kadar fani yok o yüzden semihi gecmesi zor dedim :F 29 haziranda gösterecem sana havalanmayi :A

Yahu maskeliye kaç kez dedim Semih finale kalamaz serkay finalde diye.. @eskici daha önce fark etmişti durumu ama son haftalarda serkayi ovuyordum hele bu konseyde atakan yalpalarken Semih oyunlardan ve potadan kaçarken serkay semihe ayar üstüne ayar veriyor potaya konmaktan dolayı Ibrahime hiç gider yapmıyordu. kardeşlerim için potaya girerim derken Semih yiyorsa benim ismi mi yazın diyen adam ismi yazılınca yunus ve Atakani dovmedigi kaldı ))))

Son iki haftadır en net duruş serkayindir iki haftadır bunu yazdım. Şimdi atakan ve Semih yapma yapınca suçlu ben mi oldum @Forumdash

Semihin finale kalamıcanı ben de biliyorum, anıl bile ilk 3 ihtimali verildi. Semihin ne performansı var da survivor olsun? Sms için sağılıacak reyting için sağılacak anlaşmayla geldiğini söyledim. Buraları tekrar tekrar ve bi daha konuşmaya hiç gerek yok. Serkay sms de birinci olcak derken serkayın atakanı yenmesini söylerken ataknın bilerek oyun verdiğini montaj hilelerinden bahsederken bunlardan hiç bahsetmiyordun. Serkaylar dün atiş bile çalişmiş gerisini hiç konuşmaya gerek yok. Acunun birincisini izlicez sadece. Her teori düşüncemde savaşa gider gibi savunup itiraz etme yeter:F sonuçta sen mahcup oluyorsun:A
Turabi de Hasana Yiğite bu tarz smslerde kaç kez geçildi ama sonunda şampiyon oldu :A

İşin özü Semih bu senenin şampiyonudur yazın bunu bir yere şampiyon olacak :D Serkay Atakan falan bunlar fasa fiso bunların kazanma şansı yok gibi birşey.Hele Serkay hayatta kazanamaz

Turabi de Hasana Yiğite bu tarz smslerde kaç kez geçildi ama sonunda şampiyon oldu :A

İşin özü Semih bu senenin şampiyonudur yazın bunu bir yere şampiyon olacak :D Serkay Atakan falan bunlar fasa fiso bunların kazanma şansı yok gibi birşey.Hele Serkay hayatta kazanamaz
Turabi nasıl sonradan birinci oldu çünkü Kıbrısi garantiledi fablları toplu oy kullanma oy kullanması finale sakladı oylarını ama Semih fanlarini bir yıldır sağıyor artık bir noktadan sonra sms yorgunluğu oluyor tek Semih sağsa neyse de birde yancilarina oy topluyor

Kısaca boşa gitti oyun))))

Turabi nasıl sonradan birinci oldu çünkü Kıbrısi garantiledi fablları toplu oy kullanma oy kullanması finale sakladı oylarını ama Semih fanlarini bir yıldır sağıyor artık bir noktadan sonra sms yorgunluğu oluyor tek Semih sağsa neyse de birde yancilarina oy topluyor

Kısaca boşa gitti oyun))))
Turabi ilk senesinde de Yiğite geçiliyordu ama finalde önce Merve ve Ahmeti sonra da Gökhan Keseri eleyerek şampiyon oldu :A

Semih potaya girmese korkuyor potaya girse ffanlarını sağıyor ah aga ah :A

Turabi ilk senesinde de Yiğite geçiliyordu ama finalde önce Merve ve Ahmeti sonra da Gökhan Keseri eleyerek şampiyon oldu :A

Semih potaya girmese korkuyor potaya girse ffanlarını sağıyor ah aga ah :A

Sen dokunulmazlıkta kaçıp yatarsa tatbiki fanlarini sağma olur. Sen dokunulmazlikta savaş belki kazsnacaksin fanlar da oy atmayacak. Niye fanalarina eziyet ediyon..

Şimdi sen de diyorsun yavaş yavaş turabi yükseldi aynı serkay gibi önce 3. Sonra 2. Sonra birinci.)))

Siz bu görüntülere göre itiraz etmiştiniz ben o görüntülere göre göre ispatladim siz havadaki nemden asit yamuru senaryosu üretiyorsunuz size yetişmek zor oluyor. Ayrıca acun hata yapınca da görüntüyle ispat ediyorum hatasız kul olmaz))))

Bir aydan fazladır bakıyorum serkay atakan kapışmasında hep serkay bir iki puan öndedir bu haftalık degil. Acun niye bir hafta serkaya avantaj sağlasın))) yapacaksa hep yapsın acunun eline mi yapışır)))

Yahu sana Damala konusunda hak veemedin mi haklı olduğunda onaylıyorum @eskici ile de baştan sona tartışırız serkay konusunda hakkını verdim. Sen istiyon tüm komplo teorileeimi onayla)))
Serkaya tum oyunlarda torpil geçecekse tartişmanın ne anlqmı var? 1 bölüm çeksin birinci ilan etsin. Gözlemlediğin bir ayın 2 haftası torpilliydi zaten:F atakan bu iki hafta kaç oyun oynadı? Oynadıklarında da yenildş serkaya😉
Konu hak vermek değil konu kendi söylediğini değiştirip bir üst versiyonla yorumunu yenilemek. @eskici'yle de çok tartişiyorsun böyle:F

Serkaya tum oyunlarda torpil geçecekse tartişmanın ne anlqmı var? 1 bölüm çeksin birinci ilan etsin. Gözlemlediğin bir ayın 2 haftası torpilliydi zaten:F atakan bu iki hafta kaç oyun oynadı? Oynadıklarında da yenildş serkaya😉
Konu hak vermek değil konu kendi söylediğini değiştirip bir üst versiyonla yorumunu yenilemek. @eskici'yle de çok tartişiyorsun böyle:F
Hak versek suç vermesek suç)) ilk hafta serkayi yerin dibine sokuldu o da senaryosuydu sanırım)))

Serkayın öne cıkması damlanın sakatlanmasından sonra oldu😉 acunun ki geri döndü adalar birleşsin senaryo katlanacak bekleyip görelim. Senaryo hep aynı kalacaksa erken final yapsınlar(sanki bu kuralı bilmiyormuş gibi tekrarlatıyorsun beni ya:F)
Senaryo kuruyon bari doğru veri kulan)) serkay damalyi ne zaman geçti Nihal elendiğinde ki o süreçte serkay sakattı iki hafta.. Damla Nihal elendikten sonra ah tuttu sakatlandı)) hadi başka komplo teorisi)) ilk hafta serkay büyük hata yaptı geriye düştü sonra ondan sonraki haftalar toparlandı büyük hata yapmadi adada liderliği aldı (gizli lider Nihali de eledikten sonra) semihe kafa tutmaya başladı sonuç bu