Geldim aga geldimnagihan atakan la ezgi yi sevgili yapmış ezgi ye yamağı falan demiş tuğba nagihan la kavga ederken herkesin içinde söylüyor ezgi ve diğerleri şok
@Doğu @Polat Şaşmaz kavga var kaçırmayın 😀
Geldim aga geldimnagihan atakan la ezgi yi sevgili yapmış ezgi ye yamağı falan demiş tuğba nagihan la kavga ederken herkesin içinde söylüyor ezgi ve diğerleri şok
@Doğu @Polat Şaşmaz kavga var kaçırmayın 😀
Şimdi görüyorum aga ahahaha efsaneolayı gördün mü 😀
tuğba yı takdir ettim karektersiz nagihanŞimdi görüyorum aga ahahaha efsane![]()
Aynen aga nagihanı hiç sevemedim çok karaktersiz, omurgasız. Tuba belki elenecek bu hafta ama dik durarak gidecek..tuğba yı takdir ettim karektersiz nagihan
tuğba elenmiş agaAynen aga nagihanı hiç sevemedim çok karaktersiz, omurgasız. Tuba belki elenecek bu hafta ama dik durarak gidecek..
Noluyo ki? Nereden biliyon 😱Tuğba elenmişYazıklar olsun acun sana
hakan da bugun panoramada hep demiş tuğba elenirödiye... Atakan Ezginin aşkı sonunda gün yüzüne çıktı
Sembolu semih kazanmış.
Kiviriyor Semih gibi.. Semih gibi karşı tarafi kışkırtmaya çalışıyor yemekle dalga geçmeler sapanla haraket çekmeler kabadayı haraketler@beyazsoy ne yapiyor ki atakan![]()
Semih ile Atakan ruh ikizi)))
Nette dolanıyorNoluyo ki? Nereden biliyon 😱
Benimle senin olduğun gibi miSemih ile Atakan ruh ikizi)))
Yok kaydetmedim nagi üzerine yürüdü tugbanin ondan gerilimden indiNette dolanıyor![]()
Tuğba ile Bagi kavga etti Ezgiyle Atakan için sevgili dedikodularını ortaya attı
Yaa bu arada kavgayı izleyenlere bişey sorcam Tuğba neden arabadan indi@beyazsoy kaydettin mi
![]()
Yok sen semihcisin))Benimle senin olduğun gibi mi![]()
Ne zaman olmus bunlar?Nette dolanıyor
Tuğba ile Bagi kavga etti Ezgiyle Atakan için sevgili dedikodularını ortaya attı
Yaa bu arada kavgayı izleyenlere bişey sorcam Tuğba neden arabadan indi@beyazsoy kaydettin mi
![]()
Üzerine yürümediki kavga başladiğinda Tuğba naginin ön koltugunda oturuyordu sonra bi an tugba inmiş dişardan kavga ediyorduYok kaydetmedim nagi üzerine yürüdü tugbanin ondan gerilimden indi
Büyük kavgayı harcadı acun resmenNe zaman olmus bunlar?![]()