Maskeli Fedai
Favori Üye
Yapsin bir zahmet. Onlarin sesini kessinSemih şov var bugün
Serkay'ı 2 defa gömdü![]()
![]()
Bencede kısaydı. Uzun olsaydı zaten fragmanda görürdük.
Bu hafta gönulluler pek gösterilmedi naptılar böyle de atışlar iyileşmiş![]()
Aynen o Serkayın sesi kesildiYapsin bir zahmet. Onlarin sesini kessin
Atakanin yoklugunu degrlendirsin
Yahu nereden biliyorsunuz Tugba elendi diye. Bu nasil bir ön yargi. Konseyi bekleyin bir kere, her an her sey olabilir.
Bu arada Tugba kavgada son derece hakliydi. Sonuna kadar seninleyiz Tugba. Türkiye aç artik gözünü. TUGBA ÖZAY sonuna kadar ADALETLI, VICDANLI bir insandir! Nasil elersin Türkiye, nasil Türkiye. Neden Türkiyem!!
Buraları izledim diyorum. Tuğba araba da oturken neden kalktı ben ordayım
Gormedim nahiyi kapslari bile korkunç))) oturarak kavga edeni ilk kez sende goruryorum)))Buraları izledim diyorum. Tuğba araba da oturken neden kalktı ben ordayımneyse gece nete düşer elbet
![]()
Kırk yılı başı doğru bişey demiştir umarımBu ne demek?![]()
20saat bile geçmedi oylamadan sonuçların hemen gelmesi zor geldi hemen nete düşmez. Netteki bilgiler doğru olmaya bilirBence elendi beyazsoy.. Ne yapalim.. Bu hayat.. Dilerim ki Tugba hayatta basarili olur.. Durusuyla, insanligiyla, kadinligiyla tüm herkese bir örnek oldu. çok üzüldüm beyazsoy çok..
Saç baş ediyormdşye algılıyorsun senin sorununGormedim nahiyi kapslari bile korkunç))) oturarak kavga edeni ilk kez sende goruryorum)))
20saat bile geçmedi oylamadan sonuçların hemen gelmesi zor geldi hemen nete düşmez. Netteki bilgiler doğru olmaya bilir