Konsey canlı mı20saat bile geçmedi oylamadan sonuçların hemen gelmesi zor geldi hemen nete düşmez. Netteki bilgiler doğru olmaya bilir
Konsey canlı mı20saat bile geçmedi oylamadan sonuçların hemen gelmesi zor geldi hemen nete düşmez. Netteki bilgiler doğru olmaya bilir
Kurtuluruz tabi ama tuba elenecek gibime geliyorKırk yılı başı doğru bişey demiştir umarımeğer kerimoğlu giderse dünkü teorim gerçekleşir
![]()
Benim son ikim senin gibi %51tugaba %49 gizem ben dünde dedim acunun tuğbayla sms desteği vereceği yönünde kerimoglu hiç bir şey yapmıyor gördün Tuğba en azında kavga ediyor)). Ama kerimogluna çok oy atiysa semihcikeler kerim oğlu ikinci olursa Tuğba anca elenir.Senin hissin ne diyor beyazsoy? Bana göre sonuçlar bu sekilde olur:
1. semih
2. serkay
3. gizem
4. tugba
Bence de Yılmaz için girdi diyorlar. Yılmazın en yakın arkadaşından biriymiş. Yılmaza refaketçi gibi bişey olmak için gelmiştirKurtuluruz tabi ama tuba elenecek gibime geliyor![]()
Değil bu. Bize göre Sabah çekilmiştir arada 7-8saat farkı varya montaj yapılması buraya yollanması ne ara Internete düşmüştürKonsey canlı mı![]()
Benim son ikim senin gibi %51tugaba %49 gizem ben dünde dedim acunun tuğbayla sms desteği vereceği yönünde kerimoglu hiç bir şey yapmıyor gördün Tuğba en azında kavga ediyor)). Ama kerimogluna çok oy atiysa semihcikeler kerim oğlu ikinci olursa Tuğba anca elenir.
Oynamıyor.. Benim dediğim sms desteği.. kendi ekibi de elenmemesini istediği kişilere oy atıyor büyük ihtimal. Çünkü savaşan oyunlarda başarılı kişiler elenmemesi çabalıyorSence acun oynuyor mu SMS'le beyazsoy? Noter var diyor hep
Oynamıyor.. Benim dediğim sms desteği.. kendi ekibi de elenmemesini istediği kişilere oy atıyor büyük ihtimal. Çünkü savaşan oyunlarda başarılı kişiler elenmemesi çabalıyor
Morgul aynı kerim oğlu gibi dikkat et hiç oyuna dahi çıkmıyordu.. Kavga edene değil sms destegi.. oyunlarda varlık gösterene reyting kazandıranaAma yilmaz morgul'u de elemezdi o zaman bence.. yoksa tugba'yla durum farkli mi diyorsun
Eğer kaynaği sağlamsa dominiikten de alır tüyoyuDeğil bu. Bize göre Sabah çekilmiştir arada 7-8saat farkı varya montaj yapılması buraya yollanması ne ara Internete düşmüştür
Morgul aynı kerim oğlu gibi dikkat et hiç oyuna dahi çıkmıyordu.. Kavga edene değil sms destegi.. oyunlarda varlık gösterene reyting kazandırana