Semihin yanına gitti konuşmak için Semih atar yaptı yunusta. Geldi oylamada benle konuşmadın yazıyorum dediNe yaptı göremedim ben.?
Peh bende bişey sandım küstü gitti onu yazdı he ne diyecektiki izin mi isteyecekti birisini yazmak için.))Semihin yanına gitti konuşmak için Semih atar yaptı yunusta. Geldi oylamada benle konuşmadın yazıyorum dedi
Yok semihe seni yazabilirim diyecekti Semih konuşmayınca ihtimal kesinleşti..Peh bende bişey sandım küstü gitti onu yazdı he ne diyecektiki izin mi isteyecekti birisini yazmak için.))
Cidden merak ediyorum Yunus gidici gibiKilit isim yattara. Bölumlerdeki tavirlar ezgiyi yazcagini gösteriyordu ama nagihnla yola ciktigi icin yunus yazmis olabilir
Yanlış yapmış ameliyati biri semihi yazdi.. Sanırım Semih ameliyat yaparken alet unuttu)))Semih ameliyat mı yaptı bunlara @Maskeli Fedai baksana herkes birbirini yazmış![]()
He adadamı söyledi bende konseyde yanına gitti sanıyorum ben konseyde açtım pc'den baktım az.))Yok semihe seni yazabilirim diyecekti Semih konuşmayınca ihtimal kesinleşti..
Hayırdır Serkay cımı oldun sen anlıyalım.?))@ABAY_06 serkay gitmesin de kim iderse gitsin aga![]()